Cautare

535 de rezultate pentru "elevii" (2.68 secunde)
Guvernul precizeaza ca, in situatia neadoptarii prezentului act normativ, avand in vedere constrangerile determinate de impunerea masurilor de reducere a cheltuielilor bugetare, Ministerul Administratiei si Internelor va fi in culpa contractuala prin nerespectarea obligatiilor asumate in angajamentele incheiate cu studentii si elevii din institutiile proprii de formare profesionala initiala, in sensul incadrarii promotiilor de absolventi.
Din pacate, nu stiu daca as mai fi in stare sa fiu profesor in situatia pe care am vazut-o eu acum prin licee, cu elevii care stau cracanati si fumeaza, eventual dau si fumul in nasul profesorului.
Adica mergeti la Cotroceni ca elevii cuminti sau ca sa va impuneti premierul noii majoritati? Liviu Dragnea: Mergem la Cotroceni ca sa cerem guvernarea pentru USL, respectiv, pentru Victor Ponta, prim-ministru.
Nu de alta, dar dupa reticenta anumitor profesori, ne indoim ca elevii vor fi, la randul lor, receptivi la idee.
Rosapepe a ramas cateva zile la prietenii sai clujeni, sotii Simona si Dan Baciu. Sotia lui Rosapepe, jurnalista Sheila Kant, a participat la o intalnire cu elevii scolii Internationale Happy Kids. (R.N.)
Poate cel mai prolific demnitar din Salaj, senatorul PRM, Petru Stan, a organizat, ieri, o conferinta de presa, in cadrul careia si-a facut bilantul propriilor 6 luni de activitate parlamentara.
Elevii lui Daniel Mogosanu vor sustine astazi, in deplasare, de la ora 12.00, un joc amical, in compania colegei de serie CSM Valcea.
Tot ca masura de siguranta si de fludizare a traficului, in ziua marii finale, elevii din Bucuresti nu vor merge la scoala, decizie luata la solicitarea primarului general Sorin Oprescu.
Totul a inceput dupa mai bine de doua ore de sedinta, cand social-democratul Miron Mitrea, care prezida lucrarile, a inceput sa rada cu lacrimi la citirea initiativelor PRM pentru "realizarea si modernizarea trotuarelor in mediul rural", cea referitoare la "plantarea de pomi fructiferi pe marginea drumurilor nationale, judetene si comunale" si proiectul privind "unele facilitati pentru copiii, elevii si studentii care viziteaza muzee".
In ceea ce priveste initiativele PRM pentru "realizarea si modernizarea trotuarelor in mediul rural", "plantarea de pomi fructiferi pe marginea drumurilor nationale, judetene si comunale" si proiectul privind "unele facilitati pentru copiii, elevii si studentii care viziteaza muzee", acestea au fost respinse.
Evenimentul va reuni reprezentantii liceelor bucurestene, iar elevii vor participa la workshopuri de dezvoltare si consiliere personala. Accesul publicului la toate evenimentele organizate de Zilele Bucurestiului este liber.
Acum, din cate am inteles, prin bunavointa conducerii FC Farul, elevii au intrare libera. Sincer, ma bucur ca Gheorghe Bosanceanu a preluat aceasta echipa.
Elevii au avut ocazia sa vada armamentul si tehnica din dotarea jandarmilor, autovehiculele de interventie, au vizitat biblioteca si capela unitatii, dupa care jandarmii craioveni au prezentat un exercitiu demonstrativ.
Discutand cu elevii mei, la ora de dirigentie despre profesiuni, am fost intrebat de ce am ales profesia de dascal ?
In general, elevii asteapta ca la ora de sport sa li se dea mingea ca sa joace fotbal, pentru ca educatia fizica, asa cum o intelege un profesor bun, care isi ia meseria in serios, are elementele ei mai austere, nefiind pe placul copiilor.
Crampeie din istoria poporului roman Elevii craioveni au aflat ca Proclamatia Independentei a trebuit consimtita, intarita si aparata pe campul de lupta.
Dupa ce sunt scoliti conform prejudecatilor cultivate de adulti, denumite eufemistic "programe nationale", elevii devin de-a dreptul incapabili sa gandeasca sau sa actioneze in alt mod decat cel pe care l-au impus formatorii lor...
Pentru al treilea an consecutiv, Transavia si Golin au continuat sa promoveze obiceiurile alimentare sanatoase, elevii din invatamantul preuniversitar implicati in programul educational Ora de nutritie bucurandu-se de implicarea domnului Prof.
"Nu am vrea sa se ajunga la greva, dar elevii si profesorii nu trebuie sa fie victimele colaterale ale luptelor din Palatul Victoria", a spus senatorul social-democrat.
Elevii lor absolventi de liceu au mers mai departe cu sprijinul confreriei la cele mai bune universitati din Turcia si din strainatate.
google-analytics.com