Cautare

536 de rezultate pentru "elevii" (8.28 secunde)
Nu vrem sa existe discrepante intre elevii cu posibilitati materiale si cei nevoiasi“, a argumentat Gheorghe Funar. Proiectul prevede ca pentru elevii care provin din familii cu venituri mici se va asigura un sprijin financiar din partea statului pentru achizitionarea de uniforme scolare.
Vicepremierul Gheorghe Pogea i-a solicitat primarului Cristinel Faitar sa se ocupe de amplasarea unei constructii in care sa fie cazati elevii, dupa ce se intorc de la scoala.
In contextul viitoarei aderari la Uniunea Europeana - proces complex si cu implicatii multiple - toti cei implicati in procesul educativ avem datoria sa ne asiguram ca elevii invata, inteleg si isi exprima opiniile asupra felului in care doresc sa arate Europa in viitor", a spus prof.
Diana Busoi, a spus ca, in prezent, patru scoli sunt inchise din cauza inundatiilor (Rast, Plosca, Macesu de Jos si Carna - n.r.), iar elevii au fost mutati in alte institutii de invatamant.
raportul dintre povestile de care toti elevii au nevoie si ecuatiile matematice fara de care fizica nu exista. ... raportul dintre povestile de care toti elevii au nevoie si ecuatiile matematice fara de care fizica nu exista.
Dupa cum a precizat Victor Manea, pe langa distractie, elevii au fost stimulati sa-si puna mintea la contributie si in cadrul unui concurs de cultura generala, in cadrul caruia au fost acordate numeroase premii.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a luat parte la ceremonia de deschidere a anului tcolar din comuna ilfoveana Gruia, prilej de a anunta ca programul prin care elevii claselor a IX-a ti a X-a primesc cate un calculator, care va demara in toamna acestui an, va fi extins pentru tot invatamantul preuniversitar.
La randul sau, senatorul PSD Alexandru Athanasiu a atras atentia ca Guvernul provoaca si o inegalitate, prin faptul ca de aceste calculatoare ar beneficia doar elevii din clasele a IX-a ti a X-a, motiv pentru care PSD sustine respingerea acestui proiect de lege.
"Au adus elevii de la sapte clase de liceu, clasele a XI-a si a XII-a, si i-au bagat in Casa de Cultura din Mizil, ca sa nu aiba Nastase sala goala".
A doua initiativa prevede un plan de excursii obligatorii pentru elevii scolilor generale din Ungaria in fostele teritorii ale Ungariei Mari, pentru a incheia relatii de prietenie cu elevii din randul minoritatilor maghiare din Transilvania, Slovacia, Voievodina si Ucraina.
Ziua Unirii Principatelor Romane va fi marcata in acest an la Primaria sectorului 2, in prezenta ultimilor descendenti ai familiilor Cuza si Gheorghe Pop de Basesti - Dimitrie Calimachi si Constantin Dutu -, care se vor afla alaturi de elevii Liceului ‘Mihail Sadoveanu‘, dar si de cei ai Scolii din Bichis din Ungaria.
Elevii beneficiari ai programului de protectie sociala "Bani de liceu ", vor intra, de luni, in posesia ajutorului social de la stat. ... "Inspectoratul Scolar lucreaza la repartizarea sumelor, astfel incit elevii sa intre cit mai repede in posesia banilor.
cate un set de perne de decor oferit de Gecor Group - Laza Ioan, Ciarnau Mirela si Kovács Ilona din Oradea Elevii premiati la concursul de pictura destinat ciclului gimnazial, a carui tematica a fost realizarea unei desen sau pictura sub forma unui "Proiect de afis al expozitiei Spring Expo" au fost:
Din pacate, nu sunt sanse foarte mari ca în aceasta vacanta elevii si studentii sa poata beneficia de înlesnire“, a declarat Daniela Dobrin, directoarea Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.Cel mai probabil, elevii si studentii se vor putea angaja pe baza proaspatului act normativ abia din vacanta de iarna.
Elevii constanteni care au obtinut distinctii la olimpiadele si concursurile internationale din anul 2007 vor fi premiati de Ministerul Educatiei Cercetarii si Tineretului joi la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.
Din fericire pentru noi, când ne-au anuntat de rezilierea contractului era perioada de vacanta si elevii nu au fost afectati“, a spus Cristian Ungureanu, seful Serviciului de Achizitii Publice din CJ Dolj.
Evenimentul a cuprins sceneta "Padurea - Plamanul verde al Terrei", sustinuta de elevii clasei a IV-a C din cadrul Scolii cu clasele I-VIII Ciprian Porumbescu, parada modei din costume realizate din materiale reciclabile, prezentata de elevii clasei a VI-a A din cadrul aceleasi scoli.
Ziua Mondiala de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere a fost marcata si la Oradea de elevii Scolii Nr. ... O cauza este aceea ca elevii nu gasesc alte modalitati de a iesi in evidenta.
Intitulat "Am 18 ani, deci deschid o afacere", proiectul national lansat anul acesta, incurajeaza elevii liceelor cu profil agricol, horticol, zootehnic, precum si studentii facultatilor cu acelasi profil sa isi inceapa propria afacere.
Suntem bucurosi de receptivitatea parintilor si profesorilor si suntem siguri ca elevii vor avea de castigat pe termen lung in urma acestor seminarii de creatie.
google-analytics.com