Cautare

536 de rezultate pentru "elevii" (8.05 secunde)
Institutia a lansat o noua licitatie pentru desemnarea unui castigator care sa distribuie mere pentru elevii din judet din clasele I - VIII. ... Distributia merelor este un program guvernamental similar celui prin care elevii beneficiaza de lapte si corn.
Guvernul a prelungit termenul pana la care elevii si studentii pot primi ajutoare pentru calculatoare pana la 7 decembrie 2004.
Micii comercianti sunt elevii Liceului Teoretic "Henri Coanda", care fac parte din proiectul "Targul micilor antreprenori", actiune prin care elevii invata cum sa puna pe picioare si sa conduca o afacere.
La festivitate au fost prezenti contraamiralii de flotila Dorin Danila, seful Statului Major al Fortelor Navale Romane si Mircea Rusmanica, comandantul Flotei, Valentin Serbanescu, directorul general al Autoritatii Navale Romane, Ionel Tutunaru, comisar sef in cadrul Directiei Generale a Politiei de Frontiera, comandorul Dan Haulica, comandantul si rectorul Academiei Navale, comandorul Marian Bardan, comandantul Scolii de Maistri a Fortelor Navale, veterani ai Marinei Romane, studentii si elevii absolventi alaturi de rudele si de prietenii lor.
Elevii galateni din invatamantul prescolar si cel gimnazial vor avea chiar din prima zi de scoala lapte si corn pe banci.
Pe langa vizitele la muzeu si ecologizarea spatiului verde, elevii de la Scoala nr.
Dimensiunile mici ale echipamentelor dar si al castilor le fac greu de depistat in timpul unui examen, iar elevii si-ar putea pune in format audio sau text diverse subiecte.
a Romaniei, elevii vor putea schimba pagina de start a motorului de cautare Google cu un desen reusit, anunta Mediafax. Elevii cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani vor putea participa la o competitie de desen pentru sigla Google, organizata de programul "Doodle 4 Google".
programul Euro 200 elevii sau studentii care provin din familii sarace sa-si cumpere un calculator.
Abecedarul, istoria, fizica si geografia - sunt primele manuale digitale pentru elevii claselor I - XII realizate de SIVECO, cel mai mare furnizor de solutii educationale.
Incepand cu anul viitor, elevii vor avea manuale scolare digitale Elevii romani vor avea, din septembrie, acces la manuale digitale in format pdf, precum si la aplicatiimultimedia, a anuntat, duminica, ministrul Educatiei Remus Pricopie.
Sub semnul definitoriu al "luminii", elevii au adus cu bucurie si mandrie propriile traditii religioase pe care le impartasesc cu colegii, profesorii si comunitatea de parinti si vizitatori.
Cati dintre elevii clasei a II-a sau a IV-a sau a VI-a sunt pregatiti pentru aceasta evaluare nationala? ... Pentru ca, trebuie sa recunoastem, sunt diferente intre clase, intre mediu urban si rural, chiar intre elevii din aceeasi clasa.
Elevii prezenti alaturi de parinti la deschiderea proiectului o'SCAR de la Colegiul Economic Costin C. ... Un alt avantaj important este ca elevii vor putea candida la posturile deschise in cadrul companiilor participante la proiect, unde vor avea prioritate la angajare.
Scopul principal al Consiliului National al Elevilor este de a apara si promova drepturile si interesele elevilor si de a implica elevii in actul educational, viata civica, sociala si culturala. ... Consiliul National al Elevilor reprezinta elevii in fata institutiilor si organismelor relevante.
Luni, 18 aprilie - Ziua dedicata meseriei de Constructor In joaca, elevii vor invata din secretele acestei meserii si vor desena si mai apoi construi, de la zero, o casuta pentru omuleții Lego: ... Elevii se vor bucura si de demonstratiile celor doi roboți prezenti la Sun Plaza.
AGERPRES: Elevii si prescolarii intra in vacanta de vara Elevii si prescolarii intra de vineri in vacanta de vara.
Bacalaureatul de anul acesta a nascut un nou paradox, elevii plingindu-se ca proba scrisa la limba si literatura romana a fost mai grea decit cea de la matematica. ... Prin urmare, daca elevii nu incep sa aiba un minim de initiativa in realizarea unor raspunsuri, cum va creste societatea noastra?
Tinta mea o reprezinta elevii, mai exact obraznicaturile care tin capul de afis aproape in fiecare buletin de stiri.
Elevii nu vor fi testati in masa pentru consumul de droguri. ... In acest an scolar elevii vor putea fi exmatriculati.
google-analytics.com