Cautare

1275 de rezultate pentru "educatie muzicala" (2.76 secunde)
Muzica folk, mai vie ca niciodata la On Air Music Awards Emeric Imre, Zoia Alecu, Grupul Poesis, Adrian Sarmasan si Cristi Dumitrascu sunt cei 5 nominalizati la sectiunea Cel Mai Bun Folk din cadrul Galei de premiere a excelentei in industria muzicala din Romania, care va avea loc luni, pe 15 aprilie, la Teatrul National din Bucuresti.
Reforma in educatie trebuie facuta in tot sistemul de educatie si nu, puctual, la o universitate. Aceasta este pozitia presedintelui cu privire la problemele din sistemul de educatie. ... Afirmatia mea a fost ca reforma trebuie facuta in tot sistemul de educatie si nu, puctual, la o universitate.
Florin Grozea, compozitor si producator muzical cu experienta de 17 ani in industria muzicala, vine joi, pe 13 iunie 2013, de la ora 16:00, la workshop-ul djsuperstore, pe Strada Scoala Ciocanul 3 - 5, pentru a vorbi despre prima carte inspirationala din muzica romaneasca.
141, va avea loc traditionala Gala de acordare a Premiilor anuale ale Revistei ACTUALITATEA MUZICALA editata de UCMR, pentru anul 2017. ... Amfitrioni vor fi Adrian Iorgulescu, Presedinte UCMR, George Balint - Redactor Sef Actualitatea Muzicala, Prof. ... Iata care sunt categoriile si PREMIILE Revistei ACTUALITATEA MUZICALA ale anului 2017:
Brainstorming Consulting a organizat recent conferinta de presa dedicata inaugurarii Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, deschis in cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine".
Brainstorming Consulting a organizat recent conferinta de presa dedicata inaugurarii Centrului de educatie si ingrijiri IGLOO, deschis in cadrul proiectului "Trei generatii pentru maine".
A doua si a treia zi din Festivalul Opera Copiilor au oferit publicului un program variat de manifestari in aer liber, ce a inclus Taramul Povestilor, Cutia Muzicala si Concertul de la Tarm” (in Parcul Herastrau), Treasure Hunt si Basme si snoave romanesti (la Muzeul Satului).
GALA Premiilor Anuale ale Revistei Actualitatea Muzicala a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania pe anul 2016, editia a XXVII-a va avea loc joi, 30 martie, la ora 12.30, in Aula Palatului Cantacuzino - Muzeul George Enescu - Casa cu Lei, Calea Victoriei nr.
Presedintele Traian Basescu, liderul PSD Mircea Geoana, liderul UDMR Marko Bela, liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, liderul PC Daniela Popa, liderul PDL Emil Boc, liderul deputatilor minoritatilor Varujan Pambuccian si ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei (PNL), au semnat Pactul pentru educatie.
Presedintele Traian Basescu a declarat vineri ca regreta faptul ca Mircea Miclea nu a rezistat mai mult in functia de ministru al invatamantului, "pentru ca, in mod cert, eram mai departe cu reforma din educatie".
Evenimentul este organizat de Asociatia Educatie pentru Leadership - Ed4Lead impreuna cu site-ul de educatie si parenting: ... RPG Security va asigura paza si protectia Targului Sporturilor si Activitatilor Recreative si de Dezvoltare Personala, organizat de Asociatia Educatie pentru Leadership - Ed4Lead, impreuna cu site-ul de educatie si parenting:
Acesta se adauga sustinerii persoanelor cu deficiente de auz sau de vaz, pentru care Fundatia Orange a realizat deja cu succes in cei aproape 4 ani de activitate, numeroase proiecte de educatie, sanatate sau cultura.
Guvernul Ciolos se ia la intrecere cu indiferenta Executivului lui Boc privind soarta salariatilor din educatie si se pare ca si castiga.
La nivel european se constata ca nivelul de educatie al studentilor, precum si scorurile de universitati europene nu progreseaza si sunt chiar in scadere conform clasificarilor internationale.
Centrul Educational Sfanta Faustina este singurul centru din Bucuresti unde copii suferinzi sunt tinuti aproape de educatie si de copilarie.
Premiul de excelenta pentru o voce femininia de exceptie, pentru rezultate extraordinare obtinute in domeniul muzicala si in Romania se acorda doamnei Ioana Anghel. ... Premiul de excelenta pentru intreaga cariera muzicala, pentru sprijinul extraordinar adus comunitatii, pentru cariera sa in astrologie se acorda doamnei Carmen Harra.
VINERI, 23 noiembrie 2012, la ora 19.30, va avea loc la TEATRUL ODEON - SALA STUDIO o serata muzicala italiana cu tema DE LA PESSOA LA PAVESE.
Oare spectatorii vor invata ceva din aceasta comedie muzicala? ... - Ce vor invata spectatorii din aceasta comedie muzicala?
Special Guest Orchestra este a doua colaborare muzicala dintre Cristi Pup si Mirel Cumpanas dupa plecarea din Cargo. ... plecarea din Cargo a Onceput o colaborare si cu Radu Pietreanu, la "Vacanta Muzicala".
Hey, Chick surprinde acel ritm din sudul Spaniei sau din Maroc si e o piesa pe care mi-am imaginat ca ar putea sa o cante Chick, o piesa interesanta, cu care s-ar putea identifica Chucho's Mambo este viziunea lui Garrett pe ritm de sala despre o colaborare muzicala cu legendarul Chucho Valdés:
google-analytics.com