Cautare

378 de rezultate pentru "editura bren" (4.46 secunde)
Daca vrei sa afli ce incearca visele sa-ti spuna, lasa-te ghidat de cartea "Cum sa descifrezi visele" de Pamela Ball, aparuta la Editura LIDER.
La Editura LIDER a aparut recent cartea Mostenirea de Mazo De La Roche. Publicat prima oara in 1980, volumul Mostenirea descalceste itele averii familiei.
Cristian Popescu si Cristian Tudor Popescu au debutat in acelasi an, 1988, la aceeasi editura, Cartea Romaneasca. Cristian Popescu cu cartea Cuvant inainte iar Cristian Tudor Popescu cu povestirile SF Planetarium.
La cateva decenii dupa traducerea de referinta, Editura Polirom a oferit noua traducere, pentru tinerii de azi, a romanului De veghe in lanul de secara.
Isi dedica viata literaturii, cu succes pentru Sartre care publica Greata, apoi Zidul, in timp ce Simone de Beauvoir se pomeneste refuzata la Editura Gallimard cu prima ei culegere de eseuri.
Dincolo nu puteau fi decat aceleasi lucruri - era prea tarziu sa inteleaga si prea mare curiozitatea pentru o simpla broasca testoasa. Areta Sandru (din volumul Valiza cu zapezi, Editura Junimea, Iasi, 1977 p. 102- 108)
Viata mea, Editura Polirom, 2017 Nu e o figura de stil si nu e macar o fanfaronada - am trait si emis nu putine fanfaronade pe diverse tonuri in cariera mea, dar in cazul debutului meu editorial, am mai spus-o, s-⁠a intamplat nu numai o schimbare de pozitie sociala categorica, dar sinele meu, intreaga mea conformatie si reflexele mele gestuale sau psihologice au trait o fractura uriasa, benefica.
Carte postala pusa in circulatie de Editura Stefan Gheorghiu In primii ani ai regimului comunist activitatea comerciala din port se mentine, importante cantitati de cereale luind drumul acum, atat pe apa, cat si vagonabil, catre imensa Uniune Sovietica pentru plata datoriilor de razboi.
Cartea de la Metopolis, Bucuresti, Editura Eminescu. Cartea milionarului a fost anuntata ca un roman alcatuit din 4 parti (in fapt o tetralogie):
si ca tacerea fara apostolat, este comoditate. - Editura PAULINE - Autor: Ignacio Larranaga - Colectia: Cuvinte de viata - Traducere: Marina Fara
In cartea Semnele trupului - Cum sa afli de ce suferi fara sa mergi la medic, aparuta la Editura Trei, autorii trag un semnal de alarma asupra celor care sofeaza.
La Editura LIDER o carte extrem de cautata este "Horoscopul chinezesc 2014 - Previziuni pentru fiecare zi" de Alexandra Beaumont.
In septembrie 2016 mi-a aparut in Anglia, la editura Flying Disk Press, cartea UFOs over Romania (OZN-uri deasupra Romaniei), editata de ufologul veteran britanic Philip Mantle.
Cei doi vor publica apoi, in 1972, in Olanda, lucrarea UFO'S IN OOST EN WEST (OZN-uri in Est si in Vest), aparuta in doua volume, dintre care volumul dedicat cazurilor din Uniunea Sovietica si Europa de Est a fost reeditat in engleza, in 1974, la editura Souvenir Press din Londra, cu titlul comercial:
O expunere sistematica a evenimentelor se gaseste in volumul Anotimpul OZN-urilor (editura aradeana Mirador, 1995), autori Raluca Marinache, Ovidiu Somesan si Sorin Ghilea, ultimul dintre acestia devenind ulterior membru ASFAN.
FARCAS) Cartea LA HOTARELE POSIBILULUI de Alecu Marciuc, aparuta nu demult la editura Tracus Arte, prilejuieste celor interesati de ufologie reintalnirea cu pana unuia dintre personalitatile de la noi implicate de cateva decenii in studiul fenomenului OZN.
Mai tarziu, in anul 1984, am publicat la Editura Sport turism din Bucuresti, o lucrare monografica despre orasul meu de suflet, intitulata Calarasi - Mic indreptar turistic, in care apar pentru prima data imagini ale unor cladiri din Calarasiul de altadata.
Istoria unei idei, Editura Enciclopedica, Bucuresti, 1993, pp. 31-32). Mica Valahie Aceeasi origine romana a romanilor din sudul Dunarii era invocata de Ionita cel Frumos, tarul Taratului Romano-bulgar, in corespondenta sa cu papa Inocentiu al III-lea.
David R. Hawkins - Categoria: Dezv Spirituala - Editie: Necartonata - Editura: CARTEA DAATH - Format: 225X150 - Nr. pagini: 494
My Story, publicata in editura ufologului britanic Philip Mantle. Patania lui Hickson si Parker a facut cunoscut in intreaga lume numele orasului Pascagoula.
google-analytics.com