Cautare

378 de rezultate pentru "editura bren" (3.10 secunde)
Este artistul care a asimilat in opera sa toata istoria sculpturii pe care a dominat-o si a depasit-o, dupa cum remarca criticul de arta Mircea Deac, in volumul Constantin Brancusi (Editura Meridiane, 1966).
Tuborg, PepsiCo, Crama Histria, Zestrea by Liliana Turoiu, Editura RAO, RADIC Star, Macromex, Conti Grup, Marathon Distribution, Vinuri de Macin, ALBALACT Horeca Top.
Ministerul Educatiei Nationale, Editura CD Press, Clinica Just Smile, Editura Elixir Press Parteneri media : ... Ministerul Educatiei Nationale, Editura CD Press, Clinica Just Smile, Editura Elixir Press Parteneri media :
Traduceri in romana - Chemarea lui Cthulhu si alte povestiri stranii, Editura Leda, 2009, traducere Ligia Caranfil, ISBN 978-973-102-176-8 - Monstrul din prag, Editura Vremea, 2008, traducere Silvia Colfescu,ISBN 978-973-645-239-0 - Dagon si alte povestiri macabre, Editura Leda, 2005, traducere Mircea Oprita, ISBN 973-7786-96-3 - Demoni si miracole, Editura Leda, 2005, traducere Traian Fintescu,ISBN 973-7786-90-4 - Depozitia lui Randolf Carter - The Statement of Randolph Carter - Cheia de argint - The Silver Key - Dincolo de poarta cheii de argint - Through the Gates of the Silver Key - In cautarea cetatii Kadath - The Dream-Quest of Unknown Kadath Sursa:
George Traicu) Dinu Sararu a lansat, joi, Marele Premiu la Monte Carlo sau dedublarea, un roman autobiografic publicat la editura RAO, in care documenteaza experienta sa in juriul celei de-a XIII-a editii a Festivalului International de Film TV de la Monte Carlo, la inceputul anilor 70, informeaza Mediafax.
22 octombrie 1995, Bucuresti) a fost o poeta, eseista si redactor de editura romana. ... Intre anii 1970 si 1985 a fost redactor la Editura Albatros. In 1985 a fost inlaturata de la editura, mutata intr-un post de functionara. ... Bibliografie - Ecaterina Taralunga, Enciclopedia identitatii romanesti, Editura Litera, Bucuresti, 2011
Calea ca o curgere de apa, Editura Humanitas, Colectia Terra lucida, Bucuresti, 1996, 176 p., ISBN 973-28-0657-5 - Alan Watts, Calea Zen, traducere:
• Modelarea si conducerea proceselor biotehnologice, Editura Didactica, 2002; • Afectiunile aparatului respirator - Terapii complementare, Editura Fiat Lux, 2004; • Siguranta alimentara - Autenticitate si Trasabilitate, Editura Mirton, 2005; ... • Produse romanesti din carne, conform cerintelor europene, Editura Alt Press Tour, 2006.
locul 3 - Editura RAO, locul 2 - Editura Humanitas si locul 1 - Editura Nemira; • Cea mai ravnita carte a targului a fost desemnat, tot de catre vizitatori, volumul Dictionar ilustrat al gesturilor de Joseph Messinger, publicat de editura Litera;
Alaturi de Lucian Boia se afla Neagu Djuvara care, desi nu este istoric, se prezinta ca istoric, permitandu-si tot felul de elucubratii, care mai de care mai fantasmagorice, pe care Editura Humanitas - fosta Editura Politica -le promoveaza cu dezinvoltura.
In acest context, aceste Editura Paralela 45 a invitat la Targul International Guadeamus 2017, pentru intalniri cu cititorii romani, doua autoare celebre de carti pentru parintii preocupati de educatia si alimentatia copiilor.
Ion Cristoiu a lansat recent, la Libraria Bastilia din Capitala, un nou volum de proza satirica, "Agentul CIA cu talpa rupta", aparut in colaborare cu Editura Evenimentul Zilei si Capital si Editura Curtea Veche.
Criticii spun ca aceasta editura cenzureaza carti pentru copii. O editura britanica rescrie cartile pentru copii scrise de Roald Dahl. Scriitorii spun ca aceasta editura a distrus cele mai bune carti pentru copii din Marea Britanie.
Timp de 15 ani (intre 1970 si 1985) a fost redactor la Editura Albatros. ... Dupa terminarea facultatii, Gabriela a lucrat multi ani la Editura Albatros.
Descopera lumea in care traiesti in compania celor mai interesante enciclopedii de la Editura Litera. Fii pe faza, la fiecare doua saptamani Descopera.ro si Editura Litera iti pregatesc o noua carte.
"Spatii", la Editura Muzeului Literaturii Romane, (2003) / Expozitia personala de pictura la biserica "Doamna Oltea" in saptamana patimilor, 5-10 aprilie, 2004, cu tema:
Partenerul, Editura CD Press, prin revistele Terra, Doxi si Pipo va oferi participantilor la atelier si nu numai, reviste educationale. ... Ministerul Educatiei Nationale, Editura CD Press, Clinica Just Smile, Editura Elixir Press Parteneri media :
Dan Chisu, cunoscut actor, producator si rezigor, a fost publicat in colectia Strada Fictiunii (Editura ALLFA), sectiunea Contemporan, cu romanul Garsoniera din padurea de macarale. ... Dupa 1989 s-a intors in tara, unde a infiintat editura DaKINO Publishing si s-a ocupat de organizarea Festivalului International de Film DaKINO.
Editura Pro Universitaria, http://www.prouniversitaria.ro Cartea a fost postata luni si pe magazinul online al Editurii Pro Universitaria, http://www.ujmag.ro/. ... Editura Virtual, www.corectbooks.comPentru a avea cartea e-book (contra-cost), e suficient sa va creati un cont al Dvs.
Editura Data Group lanseaza volumul de proza scurta "4 Usi si Alte Povestiri" de A.G. ... Volumul "4 Usi si Alte Povestiri" a fost publicat initial in limba engleza, de catre editura britanica MP Publishing, A.G.
google-analytics.com