Cautare

98 de rezultate pentru "dutty free" (3.22 secunde)
Senatorul democrat Marius Marinescu a anuntat ca Legea privind comercializarea in regim dutty-free va fi modificata, masura ceruta chiar de presedintele Traian Basescu, avand in vedere ca este un domeniu cu mare risc de evaziune fiscala.
Dupa aderare, magazinele din aeroporturile internationale ar putea comercializa din nou marfuri in regim duty-free, dupa ce Guvernul a interzis acest tip de comert in aeroporturi in 2002, potrivit unui proiect de lege elaborat de Ministerul Finantelor Publice (MFP).
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) pregateste norme prin care sa faca functional cadrul legislativ privind magazinele duty-free si sa clarifice aspectele legate de posibilitatea reinfiintarii acestora la granitele terestre cu tarile din afara UE.
CARE ESTE CEL MAI BUN ANTIVIRUS FREE? ... Lucrand zi de zi in domeniul it, sunt sunat constant de multi prieteni si amici pentru a ma intreba care este cel mai bun antivirus free si astfel am decis sa scriu si un articol in care sa prezint 5 antivirusi free.
Societatea GODRICH GLUTEN FREE S.R.L. ... Societatea GODRICH GLUTEN FREE produce in regim de maxima siguranta alimentara si la un nivel de calitate superioara, produse proaspete de panificatie/patiserie/cofetarie, fara gluten, lactoza, conservanti, coloranti, cu si fara zahar.
Presedintele interimar Nicolae Vacaroiu a promulgat ieri Legea de respingere a Ordonantei privind comercializarea marfurilor in regim duty-free si duty-paid, ceea ce inseamna ca acestea nu vor mai fi desfiintate.
George Mitroiu (a carui cariera a fost incununata cu premii precum International Distributor of the Year in 2006 si Marketing Excellence Award in 2007, acrodate de Sdony Pictures Home Entertainment, Best Franchise Launch Award in 2008, acordat de Walt Disney Studios) si Alin Morar (fost CEO din cadrul RTC Grup), noii actionari ai companiei Sugar Free Dieta, estimeaza ca, o data cu introducerea in portofoliu a marcii de bere bavareza premium Aktien - Zwick’l, vor reusi ca, pana la sfarsitul lui 2011, sa isi creasca cota de piata pe segmental de bere de import la 2%.
Oua de la gaini crescute la sol cu acces in aer liber Toneli Holding - Compania care lanseaza produsul La curte - Free Range, dupa o investitie de 700.000 de euro in ferma de la Gaesti.
De ceva vreme incoace, parlamentarii discuta inchiderea duty-free-urilor, unul dintre scopuri fiind si acela de a elimina contrabanda.
Magazinele duty-free de la granitele terestre cu tarile din afara UE au putut fi redeschise de la finele saptamanii trecute, cand a intrat in vigoare legislatia care permite functionarea acestora, potrivit unor surse din Ministerul Economiei si Finantelor (MEF), citate de Mediafax.
Firma EDF Services Limited, fostul operator al spatiilor duty-free din incinta Aeroportului International „Henri Coanda“ din Bucuresti, a atacat statul roman la Centrul International de Solutionare a Disputelor legate de Investitii (ICSID), tribunalul international de arbitraj de pe langa Banca Mondiala.
Senatul a aprobat ieri o propunere legislativa care prevede desfiintarea magazinelor duty-free din punctele terestre de trecere a frontierei si reinfiintarea acestor magazine in aeroporturile internationale.
Magazinele de tip duty-free isi vor putea relua activitatea, insa numai la frontierele Romaniei cu statele non-UE: ... De asemenea, de precizat ca magazinele duty-free vor mai putea fi deschise in porturi si aeroporturi, dar numai pentru pasagerii care au destinatii tari terte.
Societatea GODRICH GLUTEN FREE S.R.L. ... Societatea GODRICH GLUTEN FREE produce in regim de maxima siguranta alimentara si la un nivel de calitate superioara, produse proaspete de panificatie/patiserie/cofetarie, fara gluten, lactoza, conservanti, coloranti, cu si fara zahar.
Aseara, la seminarul Devino perfecta - Florentina Opris, Godrich Gluten Free a lansat noua gama de prajituri fara gluten, fara conservanti si coloranti: ... Pentru cei interesati, produsele Godrich Gluten Free pot achizitionate din Auchan, Farmacia Tei, Bebe Tei - Sun Plaza.
Inca o data, "vedeta" acestui segment de piata va fi sistemul Hands Free Bluetooth, un segment pe care Germanos este lider de vanzari. ... Pas cu pas, sistemele Hands-Free Bluetooth vor inlocui sistemele clasice Hands-Free cu fir;
Magazinele tip duty-free de la punctele de frontiera terestra si navala non-UE ar urma sa fie desfiintate la expirarea autorizatiei de functionare, a decis ieri Senatul.
Se numeste "Germ free wireless laser mouse" si, chiar daca la prima vedere, poate oferi senzatia ca este un mouse obisnuit, in realitate nu este deloc asa. "Germ free wireless laser mouse" are o caracteristica extraordinara:
"Free Gigi!" - pagina de Facebook are deja 10.000 de like-uri. ... Fanii latifundiarului au creat o pagina de facebook, intitulata "Free Gigi" unde cer ca acesta sa fie eliberat din inchisoare pentru ca i se face o nedreptate.
Exista o practica in randul comerciantilor de tigari si bauturi alcoolice, administratori de discoteci, baruri, cluburi de noapte sau restaurante, ei cumpara marfa de la duty-free-uri la jumatate de pret (bineinteles, cu colaborarea proprietarilor de duty-free-uri) si apoi le vand la suprapret in barurile, discotecile, restaurantele sau cluburile lor.
google-analytics.com