Cautare

7365 de rezultate pentru "dumitrescu mihai dan" (3.47 secunde)
AmosNews publica o stenograma cu doua personaje, Dan Voiculescu si Codrut Seres, sub titlul "Voiculescu catre Seres:
Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare. ... Nicusor Dan, seful USR si Bogdan Diaconu, seful PRU.
Ticu Dumitrescu a pierdut sefia Colegiului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii. ... Turianu, membru CNSAS propus de PD, a obtinut sase voturi, iar Dumitrescu numai cinci.
Astazi, 15 ianuarie, se implinesc 169 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu. De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. ... Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Deputatul Liana Dumitrescu a incetat din viata, joi dimineata, la Spitalul de Urgenta "Elias", din Bucuresti. Deputatul reprezentand minoritatea macedoneana, Liana Dumitrescu, a murit, joi dimineata, la Spitalul Elias.
Constantin Ticu Dumitrescu, propus de Guvern, Dragos Petrescu, nominalizat de Presedintie, Mircea Dinescu si Claudiu Secasiu, propusi de PNL, Dan Lazea si Corneliu Turianu, sustinuti de PD, Florin Chiriteanu, Cazimir Ionescu si Laurentiu Tanase, din partea PSD, Constantin Buchet, din partea PRM, si Ladislau Csendes, nominalizat de UDMR, sunt cei 11 membri ai Colegiului CNSAS, in urma votului covarsitor majoritar al parlamentarilor.
Constantin Ticu Dumitrescu - membru al Colegiului CNSAS - s-a aflat sambata dupa-amiaza la Brasov, unde s-a intalnit cu cei aproximativ o suta de revolutionari brasoveni aflati de mai multe zile in greva foamei, in semn de protest fata de "ascunderea adevarului despre Revolutie".
In 1948 a devenit zi nationala, dupa lovitura de stat marca Regele Mihai si proclamarea frauduloasa a Republicii din 1944. ... Proclamatia regelui La 23 August 1944, ora 22.00, la radio a fost citita Proclamatia Regelui Mihai catre Poporul Roman.
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
Dan Carlan: ... Cristian Sorin Dumitrescu: ... Mihai Tudose: ... Dan Motreanu: ... Eu n-am sa va spun toata povestea deliberarilor din Comisia juridica, a facut-o colegul meu, Cristian Dumitrescu. ... Dan Radu Rusanu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Radu Rusanu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Radu Rusanu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Radu Rusanu:
Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, Constantin Ticu Dumitrescu, nu s-a hotarat inca daca va da curs propunerii liberalilor de a prelua sefia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.
Naistul Gheorghe Zamfir, cantaretul de muzica usoara Mihai Constantinescu si cantaretul de muzica populara Ionut Dolanescu vor candida la alegerile parlamentare din noiembrie pentru Partidul Verde, a anuntat, ieri, Constantin Dumitrescu, presedintele organizatiei de Bucuresti a verzilor.
Dorela Dumitrescu SRL din Caracal, o firma "cu talent", si CJ Dolj sunt vechi cunostinte.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu.
SILVIA DUMITRESCU si IOANA SANDU - dublu eveniment discografic marca EUROSTAR!
Chef Florin Dumitrescu a facut recent, la emisiunea Masterchef, o gafa de proportii si a fost sustinut si de catre ceilalti jurati!
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
google-analytics.com