Cautare

1599 de rezultate pentru "drumul" (4.15 secunde)
Drumul nu se impunea pentru Ford, se impunea mai demult, deoarece iesirile si intrarile din oras se aglomerau in patru benzi. ... Dar nu numai acolo se modernizeaza drumul. ... La drumul national mai avem doar partea de uzura si acostamente.
O strada din Bucuresti se inchide Restrictia de circulatie se aplica datorita lucrarilor care au inceput la magistrala 5 de metrou (Drumul Taberei - Universitate). ... Valea Argesului si pe aleile adiacente din zona Drumul Taberei - Valea Oltului.
Dupa 45 de ani "burgejii" din Drumul Taberei capata metrou.
In septembrie vor incepe sapaturile la metroul din Drumul Taberei Ministerul Transporturilor a primit confirmarea ca Metroul din Drumul Taberei a fost inclus in Programul Operational Sectorial pe Transport si va primi fonduri europene nerambursabile.
In final insa, cei de la PDL-PNL si-au retras amendamentul adoptat, anuland astfel finantarea pentru drumul Botosani - Targu Frumos.
Contractat la valoarea de 27 de miliarde de lei vechi, drumul va scoate din bugetul consiliului judetean 172 de miliarde de lei vechi.Drumul judetean Filiasi - Melinesti are toate sansele sa intre cel putin în istoria judetului nu pentru ca ar fi cel mai bine executat, ci pentru ca a fost început în urma cu opt ani si n-a fost terminat nici pâna în prezent.
In spatiul ramas liber vor fi introduse masinile de forat care vor "pleca" prin subteran, atat spre Drumul Taberei cat si spre Eroilor. ... Magistrala 5 a metroului bucurestean va cuprinde tronsonul Drumul Taberei - Universitate si Universitate - Pantelimon.
"Cartitele" uriase care sapa metroul de Drumul Taberei au ajuns la Razoare Pe santierul Magistralei M5 de la Razoare incep lucrarile de asamblare la masinile de foraj ce vor sapa tunelurile de metru, informeaza forumistii de la metrouusor.com.
Drumul judetean 606E, care face legatura intre localitatile Pietroaia, Urdinita, Gogosita, Botosesti-Paia si Craiova, da de cativa ani batai de cap autoritatilor locale si celor judetene.
Pasajul subteran de la Razoare va fi construit deasupra metroului, din Drumul Taberei, direct la Eroilor. ... Pasajul rutier subteran din zona Razoare ar urma sa faca legatura intre cartierul Drumul Taberei si Cotroceni, soferii avand la dispozitie cate doua benzi pe fiecare sens de mers.
Drumul Taberei nr. ... Drumul Taberei nr. ... Drumul Taberei nr.18 - Piata Orizont; ... Drumul Taberei nr. ... Drumul Taberei nr.42 - Piata Drumul Taberei;
In urmatorii ani, chiar daca metroul va prelua o parte din traficul intens, numarul in crestere de masini care tranziteaza dinspre Drumul Taberei va crea din nou probleme de aglomerație in zona Razoare.
Lucrarile pentru statiile de metrou Vladimirescu si Argesului sunt in plina desfasurare Cu atat mai mult, cu cat a venit si confirmarea ca se vor realiza din fonduri europene nerambursabile Lucrarile pe santierul magistralei 5 de metrou, care face legatura intre cartierul Drumul Taberei si centrul Bucurestiului, continua in aceasta perioada, anunta site-ul oficial al proiectului.
Da, hai sa-l parafrazez, citez cu ce-a spus de drumul ala al meu care - culmea ironiei! ... - cum poti sa torni asemenea gainarii!, prezentand drumul ca si facut?! ... - in rest, poate peste 1.000 de ani mai faceti drumul ala!
Cand va fi gata METROUL din DRUMUL TABEREI Metrorex beneficiaza, in 2017, de 234 de milioane de lei alocati conform OUG 83/2016 si de peste 109 milioane de lei, care reprezinta sume necheltuite in 2016 si reportate in anul 2017, pentru investitii in magistralele 4, 5 si 6.
Programul prin care drumul Petrosani - Parang urma sa intre in constructie in aceasta vara a fost amanat cu inca un an, dupa ce a fost preluat de Guvernul Romaniei.
Ministerul Transporturilor a lansat anuntul de licitatie pentru proiectarea si executia tronsonului de metrou Drumul Taberei-Universitate de pe Magistrala 5, valoarea contractului fiind de 320 milioane euro, a anuntat, luni, secretarul de stat in Ministerul Transporturilor Antonel Tanase.
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Circulatie rutiera deviata pentru realizarea Magistralei de metrou 5 In scopul realizarii obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Eroilor - lot L1.2 - statia Valea Ialomitei inclusiv depoul si galeria de legatura", se inchide circulatia rutiera pe str. Valea Ialomitei intre Drumul Taberei si str.
La finele saptamanii trecute, senatorul Toni Grebla a primit confirmarea faptului ca drumul rapid Calafat-Craiova-Targu Jiu-Sebes a fost inclus in strategia europeana de transport rutier. ... Guvernul Victor Ponta a fost foarte receptiv, motiv pentru care drumul rapid figureaza acum in strategia europeana de transport rutier.
google-analytics.com