Cautare

4006 de rezultate pentru "dragan dan angelica" (4.93 secunde)
Tribunalul Bucuresti a decis, joi, suspendarea procesului dintre Dan Voiculescu si CNSAS si trimiterea dosarului la Curtea Constitutionala, admitand o exceptie invocata de avocatul acestuia.
Din frati de cruce pe vremea cand conduceau impreuna administratia publica locala, pesedistii si liberalii gorjeni au inceput sa se critice reciproc, cel care a dezgropat securea razboiului fiind Dan Ilie Morega. PSD Gorj a lansat un atac dur la adresa presedintelui filialei locale a PNL, Dan Ilie Morega.
Vicepremierul Dan Nica a afirmat ca la nivelul coalitiei PDL- PSD nu a existat o "cearta" in urma declaratiilor liderilor PSD din CEx de vineri.
Vasile Dan, administratorul SC Agrozoo Alexandrion SRL din Pietreni, si totodata sotul fostului primar din Deleni, pedelista Anica Dan (foto), a ajuns pe lista neagra a Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Constanta.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, reafirma sprijinul partidului pentru vicepremierul si ministrul de Interne, Dan Nica, si sustine ca o eventuala suspendare a acestuia cu doua luni inainte de alegeri pune in pericol buna desfasurare a alegerilor.
Ministrii PSD participa la sedinta de Guvern de la Palatul Victoria, a anuntat vicepremierul Dan Nica.
4 in Camera Deputatilor si unul in Senat - Dan Voiculescu).
Dan Ilie Morega a castigat al doilea mandat de presedinte al PNL Gorj, chiar daca alegerile pentru desemnarea sefului organizatiei judetene vor avea loc abia pe 5 iunie.
Puteti citi in continuare partea a 5-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic:
Pe de alta parte, Ioan Dascalu, numit secretar de stat in MAI responsabil de Ordinea si Siguranta Publica in locul lui Dan Valentin Fatuloiu, a precizat ca prioritatile sale sunt imbunatatirea imaginii ministerului, dar si cresterea gradului de incredere a cetatenilor in aceasta institutie.
'Un sondaj de opinie realizat de institutul CCSB, al lui Dan Voiculescu, si dat publicitatii la Antena 3 ascunde unele mici o surprize si ar putea deschide drum unor speculatii de toata frumusetea, in perioada urmatoare.
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca va colabora cu PC și cu Dan Voiculescu atata vreme cat Alianta PNL-PC va fi respectata de ambele parti, subliniind ca nu se va lasa victima propagandei lui Traian Basescu.
Dan Diaconescu nu renunta la politica si vrea sa infiinteze PPDD. Patronul OTV, Dan Diaconescu, nu renunta la politica si afirma ca luni va depune semnaturi pentru crearea unui nou partid al poporului care se va numi PPDD. ... Partidul Poporului Dan Diaconescu.
Dan Diaconescu si Alba ca Zapada "Hotie! ... Asa au reactionat sustinatorii lui Dan Diaconescu la anuntul Curtii de Apel Bucuresti care la inceputul lunii aprilie a respins inscrierea Partidul Poporului.
Dan Voiculescu vrea sa-l suspende pe Traian Basescu cu ajutorul poporului. ... Nu-mi place ideea asta de suspendare de presedinti Liderii USL declara ca nu sunt interesati de intentia senatorului PC, Dan Voiculescu, de a incerca o noua metoda de suspendare a presedintelui Traian Basescu.
Care e problema?", a declarat, Sorin Oprescu, intrebat despre acuzatiile coordonatorului campaniei PSD pentru alegerile locale, Miron Mitrea, care a afirmat, intr-un interviu acordat ziarului Ring, ca Marian Vanghelie se afla in spatele campaniei postului patronat de Dan Diaconescu impotriva lui Oprescu.
Blogul lui Dan Andronic: ... Victor Ponta ar face bine sa-si improspateze memoria intrebandu-i pe Bogdan Teodorescu si Dan Sultanescu, actuali prieteni/colaboratori, despre rolul fiecarui angajat al Multimedia Political Communication in campania din 2004. Sau chiar pe Dan Nica, seful campaniei.
Basescu, terminat de Dan Diaconescu (Autor: Val Valcu) S-a spus despre Dan Diaconescu ca este inventia lui Traian Basescu. ... Reala sau imaginara, vizita pe care un consilier prezidential i-ar fi facut-o domnului Dan, in arest, a ajuns legenda.
Basescu il numeste premier pe Emil Boc si Blaga a facut pact cu Dan Diaconescu Membrii USL au primit de la conducerea centrala temele si mesajele pe care trebuie sa le transmita public.
Cum stiu, din istorie, dar si din traire directa, ca o asemenea presiune pusa pe un Guvern - manifestatii de strada, manipularea retelelor sociale de Divizia IT a SRI, cea mai puternica din Romania, lansarea de zvonuri diversioniste (o senatoare PSD care si-a dat demisia din Parlament pentru o functie in administratia locala apare in Divizia Presa ca protestind fata de Guvern), reactivarea ofiterilor acoperiti ai Serviciilor din Guvern si din Parlamentul European (unul e SRI, celalalt SIE), scandalul de tip PRM intretinut de oamenii lui Nicusor Dan, reactivarea agentului in adormire Augustin Lazar, fost procuror comunist, care trimitea tarani la inchisoare, pentru ca furasera un stiulete!
google-analytics.com