Cautare

4007 de rezultate pentru "dragan dan angelica" (3.15 secunde)
Este vorba despre hotelul Moldova, detinut de fostul revolutionar Dan Iosif, pe care Marian Iancu si Emil Rosianu de la Poli Timisoara il vor transforma intr-un bloc de apartamente de vacanta cu 15 etaje.
Patronul postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu si realizatorul de emisiuni Doru Parv au fost arestati in aceasta dimineata. ... Dan Diaconescu si Doru Parv sunt acuzati de santaj si amenintare in legatura cu primarul comunei aradene Zarand, Ion Mot.
"Caderea lui SOV - marea sansa politica a lui Dan Voiculescu". ... Arestarea lui Vantu prefigureaza, in opinia multor voci din presa, iminenta arestare si a lui Dan Voiculescu, un alt mare adversar al lui Traian Basescu.
Oferta lui Dan Diaconescu, in valoare de 203 milioane lei, este castigatoare UPDATE 17:20:
Dan Sova anunta AUTOSTRADA CU SMS. ... Anuntul a fost facut de ministrul delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani " care va fi difuzata duminica de ProTV si de voyo.ro, incepand cu ora 10:00.
"Doar o minune il mai salveaza pe Voiculescu, ultimul mogul" Postul de radio moscovit "Vocea Rusiei" profeteste sfarsitul iminent al lui Dan Voiculescu si al trustului sau de presa, afirmand ca lupta acestora cu Traian Basescu se apropie de sfarsit.
Mariustuca.ro / Dan Chisu: ... Luminita Ciobanu) La 21 iulie, actorul si regizorul Dan Chisu isi sarbatoreste ziua de nastere.
Dan Setlacec, la Academia Romana O sesiune comemorativa dedicata prof. ... Dan Setlacec, de la a carui disparitie se implinesc 5 ani, are loc vineri, 18 Iulie 2014, in Aula Academiei Romane. ... Dan Setlacec este evocata de prof.
Cosmarul lui Nicusor Dan e o doamna din Deva, nu PSD (Autor: ... - Urmaresc doar de cateva zile, adica nu de la inceput, epopeea juridica prin care trece Nicusor Dan si partidul sau, cu fuziunea intre USB si USR si cu semnul electoral al partidului.
In urma cu o luna, mai precis pe 25 noiembrie 2017, la targul Gaudeamus, in pavilionul central Romexpo, la standul editurii Scoala Ardeleana a avut loc o lansarea oficiala a cartii Enigma lumilor paralele, scrisa de Dan D.
Catalin Chelu a declarat ieri in instanta ca Dan Fatuloiu l-ar fi santajat si ar fi facut presiuni asupra lui in mai multe randuri in vederea obtinerii de foloase materiale.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Deputatul Dan Marian, presedintele PNL Vaslui, a anuntat ca Biroul permanent a decis retragerea sprijinului politic pentru doi dintre directorii de servicii publice descentralizate. ... Cei doi sefi de servicii care au ramas fara sprijin politic sunt directorul AJOFM, Silviu Calancia, si directorul DADR, Daniel Dragan.
pentru a se aseza alaturi de PSD-ul lui Dan Nica. ... Cubasa George, Mihai Nicolae, Florea Victor, Ciocea Gheorghe, Buruiana Natalita, Pompiliu Comsa, Munteanu Petrica, Dragan Gheorghe, Borcea Ionel.
Potrivit revistei poloneze, cel mai bogat roman este Ion ¥iriac, situat pe locul 58, cu o avere estimata la 900 de milioane de dolari, urmat de Iosif Constantin Dragan, care se situeaza pe locul 59, cu 850 de milioane de dolari.
Dan Lazarescu, administratorul societatii, ne-a declarat ca firma pe care o reprezinta a luat fiinta in 2005 la initiativa unui grup de investitori privati. ... Zoltan Dragan, unul dintre cei 30 de fermieri care cultiva canepa, ne-a declarat ca deschiderea fabricii este ca o mana cereasca pentru cultivatorii din zona.
4 Dan Grigore Adamescu 900 mil. ... 5 Veronica Dragan 800 - 900 mil. 6 Sorin Ovidiu Vintu 800 - 850 mil.
Dupa vernisaj, va avea loc o proiectie speciala a filmului "Columna", regizat de Mircea Dragan in 1968, in prezenta starului britanic Richard Johnson, titularul unuia dintre rolurile principale alaturi de Antonella Lualdi, Amza Pellea si Ilarion Ciobanu, care va discuta cu publicul despre experienta filmarilor de acum 45 de ani de la Brasov si despre ce a insemnat acest rol in cariera sa.
Imi plac fotografiile realizate de Sorin Onisor, Dan Mihai Balanescu, Octav Dragan si multi altii. 9. Care este fotografia preferata pe care ai facut-o de-a lungul timpului?
Si-a evidentiat talentul in Neamul Soimarestilor (1965) regizat de Mircea Dragan, apoi in filmul care l-a facut foarte cunoscut - De-as fi Harap Alb (1965), regizat de Ion Popescu-Gopo.
google-analytics.com