Cautare

4007 de rezultate pentru "dragan dan angelica" (3.78 secunde)
Presedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a fost audiat ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, care i-au prezentat învinuirile în dosarul „Bani pentru partid“ si l-au înstiintat ca împotriva sa a fost declansata urmarirea penala.Procurorii anticoruptie au declansat urmarirea penala împotriva presedintelui PNL Gorj, Dan Ilie Morega, acuzat de savârsirea mai multor fapte asimilate infractiunilor de coruptie.
Emotia si fericirea celor mai multi dintre ei a fost intampinata nu doar de educatori, ci si de Dan Moldovan, un democrat care crede ca are sanse sa ajunga primarul urbei in care invata micutii la care facem referire.
Puteti citi in continuare partea a 7-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... 'De curand, a venit Dan Andronic sa explice ce pedelist e el. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... Dati-mi voie sa va citesc o mitologie marca Dan Andronic:
Dan Andronic vorbeste intr-un interviu acordat EVZ despre prezentul si viitorul PDL, despre strategia "radicala" a opozitiei si despre banii care au cumparat constiinte in presa. ... Puteti citi in continuare prima parte a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic:
Dan Diaconescu a spus marti seara, la B1 TV, ca afirmatia lui Gusa ca el ar detine 20% din actiunile OTV este falsa si a dezmintit ca postul sau ar avea legatura cu Sorin Ovidiu Vantu sau Petromservice.
plante marine!" Gheorghe Dragan, 53 ani, administrator, Deva: ... Oricum, fiind prima data cand ajungem la mare, nu prea pot face o comparatie cu ceea ce a fost in anii trecuti" Elena Dragan, 50 ani, casnica, Deva:
La randul sau, Cristian Dragan, seful Compartimentul de Valorificare a Bunurilor Confiscate, apartinand Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, afirma ca daca ar avea o casa de vacanta nu s-ar mai fi perindat prin Constanta. ... De unde casa de vacanta?!", a mai completat Dragan.
Tot pe lista membrilor noului CA al TVR, dar ca supleanti, au fost alesi Luminita Violeta Ristea, Mihai Cernea si Vasile Arhire (PSD), Dida Dragan, Daniela Barsan si Cristina Iancu (PNL), Rostas Peter Istvan (UDMR), Andreea Ghita-Jalica (Minoritati), Marius Oblu (Guvern), Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu (angajatii TVR).
Ca si anul trecut, primii bogati ai tarii raman Iosif Constantin Dragan, Ion Tiriac si gemenii Ioan si Viorel Micula. ... Cu o avere estimata la 800-850 de milioane de dolari, Dragan detine companii profilate pe distributia de gaze in zece tari, pe doua continente.
Contractul foarte banos derulat cu Rompetrol a fost de altfel si principalul motiv pentru care Becsenescu a refuzat sa-i vanda miliardarului in euro Iosif Constantin Dragan compania Antares Gas.
Si domeniile coroanei sunt in aceeasi situatie", a declarat ieri presedintele ADS, Daniel Dragan.
Dar avem un coleg care isi creste singur copilul, fiindca sotia a decedat", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Maria Dragan, liderul sindicatului Solidaritatea 2007. ... Suma de bani provine din lucrarile efectuate in baza contractelor de anul trecut", a mentionat Maria Dragan.
"Retelele sociale nu sunt marketing agresiv, nici PR, ci dialog", a declarat Tudor Totolici, strategy consultant la MB Dragan, la o conferinta organizata recent la Craiova.
- Ciprian Porumbescu (regia Gheorghe Vitanidis, 1972), - Cu mainile curate (regia Sergiu Nicolaescu, 1972) , - Ultimul cartus (regia Sergiu Nicolaescu, 1973), - Stefan cel Mare-Vaslui 1475 (regia Mircea Dragan, 1974), - Fratii Jderi (regia Mircea Dragan, 1974), - Roscovanul (regia Francisc Munteanu, 1976), - Nea Marin Miliardar (regia Sergiu Nicolaescu, 1978) , - Secretul lui Bahus (regia Geo Saizescu, 1983), - Neinvinsa-i dragostea (regia Mihnea Columbeanu, 1993), - Bani de dus, bani de-ntors (regia Al.
Gazdele i-au intampinat pe cei trei membri ai familiei Brancu - Turcu cu muzica interbelica, interpretata la vioara de catre mainile iscusite ale lui Ovidiu Dragan, in varsta de 83 de ani.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
"In bugetul din anul 2013 vrem sa cuprindem o suma de bani destinata plantarii salciei energetice pe marginea drumurilor cu probleme legate de viscol", a declarat administratorul judetului, Cristian Dragan.
Iulia Dragan, Marketing & PR la Aseyda Gift, a participat recent la targul de Martisor de la Sala Dalles. ... crema termo, ulei de paprika, spray de corp (la 21 RON), dar si esarfe unicat, la 5 RON bucata", a precizat Iulia Dragan de la Aseyda Gift.
Nu vreau sa comentez motivele care l-au determinat pe Ilie Bolojan sa ia decizia de a-l schimba din functia de director al CSM Oradea pe Petrut Dragan.
L-am invitat la un "cico" pe Dan Matei Agathon. ... Dat fiind ca dupa povestea cu Ministerul Turismului si PSD-ul in picaj Dan Matei Agathon s-a reorientat catre lumea televiziunii, personajul nostru si-a facut aparitia oarecum in fite si cu fix 15 minute de intarziere.
google-analytics.com