Cautare

4006 de rezultate pentru "dragan dan angelica" (2.84 secunde)
Sotii Rapotan, cei mai avuti galateni Cu o avere estimata intre 70 si 75 milioane de dolari, sotii Virgil si Angelica Rapotan sint familia cea mai bogata din Galati, ocupind locul 5 in topul celor mai instarite familii din Romania.
Volumul Simona, scris de Dara Codescu si Alice Nastase Buciuta, cu o prefata semnata de o alta prietena apropiata a Simonei, scriitoarea si traducatoarea Angelica Lambru si cu coperta realizata de talentata Loredana Tufan pe baza unei fotografii de Paul Buciuta, a fost lansat pe data de 12 august in Bucuresi.
- Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
Recenta aparitie a lui Dan Voiculescu la postul sau TV ar fi trecut practic neobservata daca negustorul cu ambitii napoleoniene in politica, in genul fostilor oligarhi din Rusia, pusi de Putin cu botul pe labe, n-ar fi abordat unul dintre subiectele care fac sa freamate de excitatie presa moldo-valaha:
Copilaria lui Dan C. ... Aceasta este, pe scurt, povestea nespusa pana acum a lui Dan C. ... Asa cum se intampla si cu unele personaje din romane, pustiul Dan C. ... Viata de mahala Este de ani buni in centrul atentiei in calitatea sa de critic literar, insa Dan C.
Cel care se autointituleaza presedintele PNUR-CD se numeste Dan Roata, are 25 de ani si locuieste in Basarabi.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
O noua "afacere" politico-economica a regimului Basescu Cumpararea Oltchim, alta cacealma a la Dan Diaconescu Castigarea de catre Dan Diaconescu a licitatiei pentru actiunile detinute de stat la Oltchim reprezinta punctul culminant al unui scenariu politic - cu implicatii economice imprevizibile - pus la cale de oamenii regimului Basescu in tentativa de a reduce forta electorala a USL.
Dan Carlan: ... Dan Motreanu: ... Dan Radu Rusanu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Radu Rusanu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Radu Rusanu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Radu Rusanu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Radu Rusanu : ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Radu Rusanu:
De ce nu ies romanii in strada ca sa-l apere pe Dan Voiculescu. ... Dan Andronic) N-am urmarit procesul lui Dan Voiculescu in mod special, dupa cum nu m-am uitat la emisiunile lui Mircea Badea si Mihai Gadea de la Antena 3 dedicate Varanului.
Conducerea PNL a decis, in sedinta Biroului Politic Central care s-a reunit la inceputul acestei saptamani, sa o propuna pe Dida Dragan membru in Consiliul de Administratie al TVR.
Fostul tenisman Ion ¥iriac a reusit sa devina cel mai bogat om din Romania, devansandu-l pe Iosif Constantin Dragan, se arata in Top 300 realizat de revista „Capital“.
Deputatul de Gorj, Dan Ilie Morega, si-a dat ieri demisia din PNL si s-a alaturat grupului parlamentarilor independenti. Intr-o conferinta de presa organizata la Bucuresti, Dan Ilie Morega a spus ca atat el, cat si alti colegi ai sai si-au pierdut speranta in oamenii politici.
Deputatul de Gorj, Dan Ilie Morega, si-a dat ieri demisia din PNL si s-a alaturat grupului parlamentarilor independenti. Intr-o conferinta de presa organizata la Bucuresti, Dan Ilie Morega a spus ca atat el, cat si alti colegi ai sai si-au pierdut speranta in oamenii politici.
Deputatul de Gorj, Dan Ilie Morega, si-a dat ieri demisia din PNL si s-a alaturat grupului parlamentarilor independenti. Intr-o conferinta de presa organizata la Bucuresti, Dan Ilie Morega a spus ca atat el, cat si alti colegi ai sai si-au pierdut speranta in oamenii politici.
Puteti citi in continuare partea a 6-a a interviului cu Dan Andronic, acordat EVZ. ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... • Dan Andronic: ... Cunoscandu-i pe amandoi, cred ca Dan Voiculescu are un limbaj mai elevat. ... • Dan Andronic:
Rechizitoriul lui Dan Voiculescu, lovit de nulitate absoluta. ... Dan Voiculescu ar putea fi aparat de UE in calitatea sa de simplu cetatean. ... Meciul pare pierdut din start de Dan Voiculescu, dupa o reteta verificata in cazul Adrian Nastase.
plante marine!" Gheorghe Dragan, 53 ani, administrator, Deva: ... Oricum, fiind prima data cand ajungem la mare, nu prea pot face o comparatie cu ceea ce a fost in anii trecuti" Elena Dragan, 50 ani, casnica, Deva:
La randul sau, Cristian Dragan, seful Compartimentul de Valorificare a Bunurilor Confiscate, apartinand Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, afirma ca daca ar avea o casa de vacanta nu s-ar mai fi perindat prin Constanta. ... De unde casa de vacanta?!", a mai completat Dragan.
Tot pe lista membrilor noului CA al TVR, dar ca supleanti, au fost alesi Luminita Violeta Ristea, Mihai Cernea si Vasile Arhire (PSD), Dida Dragan, Daniela Barsan si Cristina Iancu (PNL), Rostas Peter Istvan (UDMR), Andreea Ghita-Jalica (Minoritati), Marius Oblu (Guvern), Mihai Radulescu si Ioana Catalina Popescu (angajatii TVR).
google-analytics.com