Cautare

4006 de rezultate pentru "dragan dan angelica" (2.98 secunde)
Este si cazul referentei de specialitate de la biroul agricol al primariei, Dragan-Dan Angelica.
AmosNews publica o stenograma cu doua personaje, Dan Voiculescu si Codrut Seres, sub titlul "Voiculescu catre Seres:
Angelica Crizboi, manager RPG Security: ... Cine este managerul Angelica Crizboi? ... Managerul Angelica Crizboi este "omul" Angelica Crizboi, pentru ca dezvoltarea personala este in stransa corelatie cu cresterea acestui business.
in cadrul unei conferinte de presa desfasurata ieri, liderul Sindicatului din invatamintul Preuniversitar Satu Mare, Ioan Dragan, a raspuns acuzatiilor care i-au fost aduse in cadrul primei conferinte de presa a nou infiintatului Sindicat Liber din invatamint Satu Mare (afiliat la FLI), acuzatii lansate de liderul local al acestuia, Virgil Roman.
Marile lor probleme sunt insa lipsa materialelor si numarul mare de copii din grupe", a declarat Simona Dragan, directoarea unei gradinite particulare din Craiova, care si-a deschis portile in 2003.
Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare. ... Nicusor Dan, seful USR si Bogdan Diaconu, seful PRU.
Angelica Crizboi, lider si antreprenor, este femeia care a construit, alaturi de sotul sau, brandul RPG Security, fiind o prezenta unica in lumea afacerilor Bucurestiului postdecembrist si o persoana care a stiut ca doar munca sustinuta este calea spre succes.
Cristian Dragan, seful unitatii mai sus amintite, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, faptul ca angajatii Biroului Vamal Agigea Sud i-au adus 800 de presuri de intrare, 1. ... Potrivit lui Cristian Dragan, valoare aproximativa a obiectelor enumerate mai sus se ridica la 400 de milioane lei vechi.
Locul trei a fost ocupat de nemtoaica Regina Weber, care a primit medalia de bronz in dauna celeilalte romance din competitie, Alina Dragan (15 ani).
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
"Nu ne ocupam de acestea nu pentru ca nu am avea cadru legislativ sau nu am putea sa ne ocupam, ci pur si simplu pentru ca sunt produse care daca nu sunt pastrate in anumite conditii se altereaza", a declarat directorul Departamentului pentru valorificarea marfurilor confiscate, Cristi Dragan.
Dan Diaconescu, declarat castigator al licitatiei pentru Oltchim, este actionar la trei companii care au inregistrat datorii de 2,3 milioane de euro la bugetul statului. ... Dan Diaconescu este cercetat de procurori pentru spalare de bani si evaziune fiscala si a fost trimis in judecata pentru santaj.
Veronica Dragan - 420-450 de milioane de euro Are 36 de ani si este vaduva unuia dintre cei mai bogati romani, Iosif Constantin Dragan, cu o avere estimata la circa un miliard de euro, in anii trecuti.
Cantaretul Madalin Dragan, membru al trupei hip-hop Codu Penal, cunoscut in industrie drept Shobby, a fost implicat, joi, intr-un accident de circulatie produs in Ploiesti, in urma caruia o femeie insarcinata a decedat, iar politistii au stabilit ca artistul avea o alcoolemie de 0,99 la mie.
Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie 1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
"Este adevarat, m-am pocait si botezat aproximativ acum 7 luni, impreuna cu sotia mea Loredana si Dida Dragan, in Biserica Riul Vietii de catre Pastorul Razvan Mihailescu, un om ales!", marturisea fostul ginere al lui Traian Basescu, scrie wowbiz.ro.
Conducerea PNL a validat, marti, candidaturile lui Petre Roman, Florin Calinescu, Dida Dragan si Mihai Pocorschi din partea formatiunii liberale la alegerile parlamentare din noiembrie.
La noi, reprezentantul "Ambasadei Lunare" este Adrian Dragan. ... Pentru ca si aici existau doritori de proprietati extraterestre care si-au cumparat insa parcele de "pamant" pe Luna prin intermediul agentului din Ungaria", a declarat pentru cotidianul "Ziua" Dragan.
De altfel, aceasta deja castiga teren si dicteaza mutatii in politicile de marketing ale firmelor", a declarat Iulian Fira, sales executive la MB Dragan - (true) interactive agency, agentia care a organizat evenimentul.
Viata a avut atat suisuri, cat si coborasuri, si pentru Dida Dragan. ... Dida Dragan isi castiga existenta acolo nu doar din concerte, dar si din emisiuni tv, la care este invitata.
google-analytics.com