Cautare

184 de rezultate pentru "dpipp inscriere" (3.17 secunde)
Cererile de participare/inscriere la concursurile de admitere la Facultatea de Pompieri se primesc, de catre unitatea noastra, pana la data de 22 iunie 2012, iar pentru Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila "Pavel Zaganescu"
1.PMP nu verifica formularul de inscriere daca viitorii membri de partid au facut sau nu pictoriale prin tabloide. De altfel, nu cred ca i se poate interzice cuiva calitatea de membru de partid doar pentru ca, in trecut, ar fi pozat la Pagina 5 in Libertatea.
In anii '60, regimul democrat-popular a facut o campanie de inscriere fortata a taranilor in ceea ce in termeni moderni se cheama forme asociative.
Galatenii care vor sa munceasca in strainatate au acum ocazia sa se inscrie in baza de date Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) va organiza in perioada 6 - 8 iunie 2005, incepind cu orele 8.30, in Galati, in cadrul Complexului Sportiv Siderurgistul, linga trecere Bac, actiuni de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in strainatate, in domeniul agricol, pentru persoanele care au virsta intre 20 si 40 de ani, indiferent de sex.
Beneficiarii programului Start pot fi persoane fizice, persoane fizice autorizate si asociatii familiale, precum si persoane juridice care indeplinesc, cumulativ, la data depunerii formularelor de inscriere, criteriile de eligibilitate impuse de ANIMMC.
Exista chiar si un formular de inscriere online pe care trebuie sa-l completezi pentru a afla daca ti se aproba creditul sau nu.
scutiri de taxe si impozite, confidentialitatea in ceea ce priveste rezultatele financiare ale firmei si a identitatii proprietarilor, taxe mici de inscriere, formalitati contabile minime, daca nu chiar formale, absenta controalelor si a restrictiilor valutare etc.
Data limita de depunere a cererilor de inscriere la Agentia de Plati si Interventii este de 31 martie. In prezent, la APIA Constanta se deruleaza Hotararea de Guvern privind sprijinul direct al statului, prin acordarea de subventii, producatorilor agricoli din sectorul animalier si piscicol.
Pretul de pornire a licitatiei pentru aceste active - cele mai "scumpe" din intregul proces de licitatie - este de 8.944.548 milioane de euro, caietul de sarcini 3.000 RON, iar contravaloarea taxei de inscriere 6.000 RON.
Proceduri simplificate Tot in scopul simplificarii procedurilor de autorizare, statele membre trebuie sa instituie un ghiseu unic de inscriere. Modul de functionare a acestuia este lasat la latitudinea statelor membre, dar se recomanda infiintarea lui ca organism privat.
Pentru un proiect, firmele de consultanta percep o taxa de inscriere care poate ajunge pana la 2.000 de euro, dar care variaza de la caz la caz, precum si un comision de succes, care poate fi de aproximativ 4% din valoarea finantarii obtinute.
actul de identitate in copie legalizata, certificatul de atestare a calitatii de consultant fiscal, eliberat de MFP, in copie legalizata, documentul de plata taxei de inscriere in evidenta CCF, in copie, cu prezentarea actului oficial, certificatul de cazier judiciar, certificatul de cazier fiscal, actul in baza caruia detine spatiul pentru desfasurarea activitatii profesionale, in copie legalizata, si doua fotografii de 2/3 cm.
Informarea a fost realizata printr-o scrisoare ofi-ciala adresata unui numar de 3.000 de primarii, invitate sa-si exprime dorinta de inscriere la procesul de selectie pana la 23 august.
Data limita de depunere a formularelor de inscriere (fie la Directiile judetene pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, fie la Facultatea de Agricultura din Craiova - fax:
In plus, certificatele de inregistrare si inscriere de mentiuni vor fi eliberate fara taxe suplimentare, se prevede in hotararea aprobata in sedinta de Guvern.
Potrivit acestuia, cu toate ca initial programul de inscriere in Registrul Fermelor urma sa se incheie la sfarsitul lunii martie, termenul a fost prelungit.
Studentii din unele tari cum ar fi Afganistan, Arabia Saudita, Angola, Iran, Irak, Cambogia, China, India, Siria, Somalia, Tunisia, Congo sau Vietnam trebuie sa achite la inscriere taxele scolare pentru tot anul.
Administratorii si presedintii de asociatii veniti pe 15 februarie sa afle cate ceva despre inscriere si raspunderea asociatiei in derularea proiectelor au fost instiintati ca doar zece dintre cele 369 de asociatii din Banie sunt pe lista, iar dintre cele cateva zeci de imobile din aceste asociatii au fost evaluate decat doua.
Comisia a emis atestatul de inscriere in Registru pentru firmele de investitii Clariden Leu Asset Management Limited, Ares Management Limited, BlackRock Investment Management Limited, Smith & Williamson Investment Management Limited, St Helen's Capital Plc, Tradeweb Europe Limited, toate cu sediul in Londra, si Aubrey Capital Management Limited, din Edinburgh.
Comisia de Inscriere la Cota a BVB si-a dat acum doua saptamani avizul pentru listarea obligatiunilor BCR. BCR, cea mai mare banca din Romania, a vandut in noiembrie 2006, prin oferta publica, obligatiuni cu maturitate de trei ani si dobanda anuala de 7,25%.
google-analytics.com