Cautare

184 de rezultate pentru "dpipp inscriere" (2.83 secunde)
Pentru a asigura un climat de corectitudine si o concurenta reala a selectionarii candidatilor pentru incadrarea in functia de sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, inspectorul general al Politiei Romane, chestorul de politie Dan Valentin Fatuloiu, a dispus prelungirea termenului de depunere a cererilor de inscriere pana la data de 28 martie a.c.
Marti, in ultima sedinta de plen, senatoriii puterii s-au opus propunerii facute de liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, de inscriere pe ordinea de zi a unui punct privind infiintarea comisei respective, votul fiind la paritate - 42 la 42.
In plus, in competitie vor intra si Forta Civica a lui Mihai Razvan Ungureanu, dar si Partidul Miscarea Populara, a carui inscriere in Registrul partidelor urmeaza sa se finalizeze.
De altfel, pana marti este termenul limita de inscriere a candidaturilor pentru Primaria Generala, pentru Consiliul General, pentru consiliile locale, primarii de sector si, de asemenea, primarii si consilierii din intreaga tara.
Membrii BPC au subliniat ca cererea de inscriere in partid a lui Petru Lificiu a fost contestata si ulterior respinsa, conform art.13 din statutul partidului.
Organizatie PD Caras-Severin a anuntat aprobarea cererilor de inscriere in partid a 14 primari, viceprimari si consilieri comunali, proveniti de la PSD si PC.
„Suntem in curs de inscriere in PD si nu exista nici o problema din partea PD sa ne asimileze. Mai exista cateva probleme legate de protocolul Aliantei, dar, din punct de vedere juridic, lucrurile au fost lamurite“, a declarat Florin Anghel.
"Dutu, marele politician, zis 4%" In ceea ce priveste aderarea la Miscarea pentru Integrare Spirituala in Absolut, Nicusor Constantinescu a declarat ca a facut o cerere de inscriere in gruparea guru-lui Bivolaru, dar MISA i-a respins-o, fara a-i comunica de ce.
Usor de utilizat, accesibila atat de pe laptop/PC, cat si de pe orice tip de dispozitiv mobil, platforma ofera posibilitatea de a te inregistra la oricare dintre cursele din cadrul unui eveniment, dar si pe aceea de a face cadou o inscriere.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele Organizatiei Municipale a Partidului Democrat, a marturisit ieri ca au existat mai multe solicitari de inscriere in partid, venite din partea mai multor alesi locali constanteni, dar care au fost refuzate.
Deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele Organizatiei Municipale a Partidului Democrat, a marturisit ieri ca au existat mai multe solicitari de inscriere in partid, venite din partea mai multor alesi locali constanteni, dar care au fost refuzate.
Participarea nu necesita inscriere. Cea de-a douasprezecea editie a Festivalului International de Film de Animatie Anim'est va avea loc in perioada 29 septembrie - 8 octombrie 2017 la Cinemateca Eforie, Cinema Elvire Popesco, Centrul CINETic, Expirat, Apollo 111 si Carol 53.
Participarea la cele trei vizite ghidate se poate face prin inscriere pe adresa de e-mail [email protected] sau completand formularul:
Stanciu a parasit insa ultima formatiune la scurt timp dupa inscriere si a devenit independent. Cel mai inspirat politician Aici il vom nominaliza pe Mircea Toader, care reusit sa-i aplice o "palma" pe obraz lui Eugen Durbaca, prin saltarea din partid a unui viceprimar conservator.
Inscriere "on-line" In replica, vicepresedin-tele PNL Brasov Gabriel Andronache sustine ca pana in prezent nu s-a inregistrat la filiala nicio demisie a vreunui membru al partidului cu scopul de a se afilia platformei Stolojan, singurul pe care il stie adept al acesteia fiind deputatul Ioan Ghise, care a fost exclus din partid.
Duminica, am semnat adeziunea de inscriere in PNL, lucru pe care l-am amanat. De fapt, eu, juridic, pana astazi eram membru al PSD, deoarece de acolo nu m-au dat afara.
"Sunt in cursul procesului de inscriere in Partidul Democrat", a declarat Zeicu, dupa o perioada in care nu a vrut sa recunoasca, dar nici sa infirme faptul ca in Partidul Conservator nu se mai simte "acasa".
Termenul limita de inscriere este 10 februarie 2008, cand se va organiza un Consiliu de Coordonare Largit si vor fi votati candidatii.
Dosarul de inscriere trebuie sa contina copie B.I./C.I. si pasaport cu valabilitate de minimum sase luni, fisa personala (tipizat OMFM), C.V.
"Din punctul nostru de vedere, nu ne deranjeaza nimic, nici cu privire la data, nici cu privire la procedura pentru inscriere", a spus Ciuca.
google-analytics.com