Cautare

184 de rezultate pentru "dpipp inscriere" (2.53 secunde)
Recrutarea efectiva de personal va avea loc ulterior, in masura in care persoanele din baza de date corespund cerintelor locurilor de munca din strainatate, la Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca din Bucuresti (oficiul nu are reprezentante in teritoriu). Documentele pentru inscriere Documentele necesare pentru inscriere sunt:
Dupa indeplinirea formalitatilor de inscriere, determinarea eligibilitatii dureaza intre 45-90 de zile, in functie de complexitatea retelei respective.
Potrivit unui comunicat emis de OMFM zilele trecute, in intervalul 29.03-27.04.2007, oficiul organizeaza inscriere in banca de date pentru sudori MAG (sudura carcase autobuze) in Polonia. ... OMFM organizeaza pe tot parcursul lunii aprilie inscriere in banca de date pentru acest domeniu.
Practic ieri a inceput actiunea de inscriere a dosarelor pentru Programele Nationale de Alocatie Financiara Nerambursabila 2007, iar administratorii de firme au venit din toate cele patru judete - Galati, Braila, Buzau si Vrancea - unii dintre acestia chiar cu cinci zile inainte de inscriere.
Potrivit unui comunicat de presa emis vineri de Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), pe tot parcursul anului 2007 va avea loc actiunea de înscriere în banca de date pentru persoanele de sex feminin cu vârsta cuprinsa între 18 si 45 de ani care doresc sa lucreze în domeniul agricol.
Potrivit unui comunicat de presa emis vineri de Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM), pe tot parcursul anului 2007 va avea loc actiunea de înscriere în banca de date pentru persoanele de sex feminin cu vârsta cuprinsa între 18 si 45 de ani care doresc sa lucreze în domeniul agricol.
Camera isi acopera cheltuielile din venituri proprii care se constituie din taxa de autorizare a societatilor comerciale de consultanta fiscala, taxa de inscriere in evidenta Camerei, cotizatiile membrilor, incasari din vanzarea publicatiilor, donatii si sponsorizari, taxa de inscriere la examenul pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal, precum si din alte venituri din activitatea Camerei.
Primul este "Programul pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii", pentru care prima zi de inscriere va fi 5 mai, incepand cu ora 9.00. Perioada de inscriere va dura doar cinci zile, asa ca persoanele interesate ar trebui sa se grabeasca.
Perioada de inscriere este 7 - 11 aprilie. ... Perioada de inscriere este 9 - 15 aprilie. Bugetul alocat este de sase milioane de lei, iar programul are doua etape:
Dupa completarea unui formular de inscriere electronic clientii intra in posesia cardului care este disponibil direct si gratuit. ... Inscriere rapida in programul Card Plus, direct la locurile special amenajate in magazin;
• Locatia si data evenimentului • Taxa de inscriere si cum o puteti ajuta pe Sara • Desfasurarea evenimentului in functie de categoriile de varsta • Modalitatea de inscriere.
Saptamana viitoare se incheie inscrierile la editia a 9 a - ultima zi de inscriere este 22 martie.
Nu dai plicul la inscriere, nu dai cadouri de sute de lei pentru invatatoare, nu cumperi de cel putin aceeasi valoare daruri pentru directori si profesorii de la orele optionale... ... Serios, cum au trecut, la inscriere, de proba circumscriptiei?
-Taxa de participare a programului este de 680 lei ( detalii despre plata le obtii la inscriere ) - Primii 5 participanti inscrisi care achita integral taxa de participare la editia a 14a a acestui program vor primi cadouri inedite - surpriza - Programul se deruleaza timp de 4 saptamani, intre 15 septembrie - 13 octombrie 2014 .
Doritoarele se pot inscrie completand formularul de inscriere de pe site: http://b-storm.ro/cursuri-calendar/formular-inscriere sau pot stabili o intalnire, sunand la 0723 321 150 sau 0766 297 313.
Pe site-ul www.recordpentruviata.ro, unde vei gasi un formular special pentru inscriere, la sectiunea Rezerva-ti un loc. ... Cei carora le este comod, pot veni si completa formularul de inscriere direct in secretariatul Societatii.
Imediat, PD s-a si retras din Internationala Socialista pentru a putea face demersurile de inscriere in PPE. Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, invitat la Conventia Nationala a PD, le-a transmis democratilor ca formatiunea sa este “foarte loiala“ fata de partenerii sai.
Fara oportunisti Fostul lider democrat a recomandat ca timp de sase luni de-acum inainte sa fie suspendata orice inscriere in PD, pentru a se feri in acest fel de oportunisti.
Da, nu stiu daca inteleg toti limbajul. Eugen Nicolicea: V-as ruga sa ne spuneti care este modalitatea de inscriere (n.r.
Inregistrarea candidatilor pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova s-a incheiat joi la miezul noptii, iar Comisia Electorala Centrala a stabilit vineri ordinea de inscriere a acestora in buletinele de vot.
google-analytics.com