Cautare

57 de rezultate pentru "dou" (7.23 secunde)
Dulcele mariaj al celor două ... semne de întrebare în privinţa viitorului comun al celor două ... situaţie trebuie luate în calcul exclusiv temperamentele şefilor celor două
Lansarea in Statele Unite si Europa a celor două ... Dupa lansarea cu succes a două noi medicamente destinate tratamentului cancerului de san in Statele Unite si Europa, la inceputul anului 2013 au fost publicate rezultatele incurajatoare ale studiilor cu un nou medicament pentru tratamentul leucemiei limfocitare cronice.
Două ... un conflict de două interese: unul este acela ca sfatul popular să fie salvat, alţii salivează
Singura posibilitate ca cele două ... de acum două-trei luni dar amanată in speranţa declanşării unor alegeri anticipate.
douăzeci de ani“. ... aminte, cand vor sta în faţa sobei şi vor depăna amintiri cominterniste, despre cat de frumos a fost la balcon, pe două’j’doi...
Peste două ... „Fulgerul nu loveşte de două ori în acelaşi loc. Nu apele“, le transmite autorităţilor Isabela Ţigănucă.
La început, cale de vreo două ... a trecut deja prin două randuri de alegeri, iar primarii ajunşi la carma comunelor s-au dovedit a fi mai mult PSD decat altceva.
Am pierdut si eu dou sau trei procente, dar se prea poate ca Basescu sa cumpere la bucata politicieni si primari liberali.
Deputatul din partea minoritatilor nationale, Miron Ignat, o are drept angajata, pe langa alte două persoane, pe Ignat Irina, cei trei obtinand in februarie 6.774 de lei.
nu merge pe două direcţii - de stabilitate economică şi socială, stabilitate, şi de consolidarea democraţiei prin consolidarea statului de drept", a subliniat el.
Au fost două momente dramatice: cand a fost data afara presa si cand au venit cu totii peste mine.
Anul trecut Romania a inregistrat cele mai bune productii medii la cultura griu din ultimii ani, productia totala fiind de 7,7 milioane tone, la o suprafata insamintata de dou milioane hectare.
două cazinouri; un patinoar de aproximativ 1.000 mp - cel mai mare aflat in interior, deschis tot timpul anului;
MAGDA MARINCOVICI) Pacientul roman plateste de două ori pentru a-si reface sanatatea: la fondul de sanatate, fara a sti care este pachetul minim de servicii medicale, si la clinicile particulare.
Apoi vom vedea daca bucuria va tine mai mult, sau decja vor vinde din dou, ca sa marcheze profitul "intelegerii istorice", constienti ca restructurarea mecanismului de a face profit pe planeta Pamant cere in continuare sacrificii.
"Suntem pe două segmente de public diferite, cerem cu totul altceva de la publicul nostru, dar va fi o bătălie interesantă
Astfel a aparut Jubile The Ballroom, cu cele două saloane ale sale. L Amour, elegant, decorat cu obiecte de design interior concepute de creatori celebri si Le Ręve, locul perfect pentru tinerii nonconformisti, care tin la eleganta, distinctie si stil", declara Florin Badea, Managing Partner Jubile.
Din două motive esentiale: am gandit conectarea la reteaua europeană din aval către amonte, de la Constanta la Arad, iar finantarea europeană
Pe 20 mai, Becali a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN). El mai are două
Două lucruri pot sa semene mult, la o prima privire, si sa dezvolte gandiri si trairi foarte diferite, la aprofundarea cercetarii.
google-analytics.com