Cautare

1059 de rezultate pentru "dou accidente rutiere pe dn 79" (3.97 secunde)
MARIAN de 24 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe str. ... 25A, a surprins si accidentat grav pe D. ... n cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. ... GHEORGHE de 43 de ani din judetul Ilfov, care circula in aceeasi directie pe banda unu.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. "Relaxarea" rutiera, teribilism pe sosele Jurnalul National:
Adrian de 24 de ani, din judetul Prahova, a condus un autoturism marca Opel Corsa pe Bd. ... "Turnu Magurele", a surprins si accidentat pe T. ... In cauza a fost intocmit dosar de cercetare, care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Sorin de 35 de ani, din Bucuresti, a condus un moped pe Calea Giulesti, dinspre str. ... In cauza s-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Gheorghe de 57 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Skoda pe Bd. ... Din impact, autoturismul Ford a patruns pe sensul opus de mers de circulatie intrand in coliziune cu un stalp de iluminat public.
Cristinel de 45 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism taxi marca Dacia Logan pe B-dul Nicolae Grigorescu dinspre Str. ... In urma coliziunii taximetrul s-a rasturnat pe plafon. ... S-a intocmit dosar de cercetare care va fi inaintat spre solutionare Biroului Cercetari Infractiuni Rutiere din cadrul Brigazii Rutiere.
Gabriel de 23 de ani, din judetul Ialomita, a condus un autoturism marca Opel pe Sos. ... Vatra Luminoasa, nu a respectat semnificatia culorii rosii a semaforului electric, situatie in care a surprins si accidentat pe P.
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice.
Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca din Constanta au inregistrat, in 2008, 132 de accidente de munca. ... Pe de alta parte, sectoarele economice in care au fost inregistrate cele mai multe accidente de munca sunt constructiile si reparatiile navale, manipularile, depozitarile, constructiile si comertul.
De aici situatia aberanta prin care tinerii isi vand si inmatriculeaza masinile pe numele unor rude mai varstnice pentru a plati un RCA redus. Acum se inregistreaza istoricul masinii, respectiv istoricul de accidente al autovehiculului, iar cand isi schimba titutlarul, istoricul negativ de accidente al acelei masini se resetaza.
Organizarea si functionarea Autoritatii Rutiere Romane (ARR) a fost aprobata prin HG 1.392 din 18 octombrie, cu modificari dupa cum urmeaza: ... inspectia si controlul, in trafic si la sediul operatorilor de transport si al intreprinderilor, privind indeplinirea conditiilor de efectuare a transporturilor rutiere si activitatilor conexe acestora;
Organizatia TISPOL a fost infiintata de catre fortele de politie rutiera din Europa in efortul de perfectionare a modului de aplicare a legislatiilor rutiere si in incercarea de reducere a ratei de victimizare.
La data de 18 martie 2011, ora 01:50, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe C. STEFAN de 37 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism pe Splaiul Independentei, sectorul 3, avand o concentratie alcoolica de 0,61 mg/l alcool in aerul expirat.
La data de 12 aprilie 2011, ora 23:10, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D. GINEL de 31 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe sos.
La data de 26 aprilie 2011, ora 02:30, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe O. Onur de 21 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca Jeep Grand Cherokee, pe Calea Victoriei, sectorul 1, fara a poseda permis de conducere.
coordoneaza, in perioada 19-31 august a.c., la nivel national, o actiune pe linia respectarii regimului legal de viteza, potrivit calendarelor de activitati ale politiei rutiere si Organizatiei Politiilor Europene - T.I.S.P.O.L, pentru anul 2013.
Cristian Constantinescu, directorul general al celei mai importante companii de asigurare de pe piata romaneasca si totodata presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania, a declarat ieri ca “majorarea primelor se va face simtita in cursul acestui an si discutam despre asigurarile auto in principal.
"Cum au inventariat politistii betivii de pe sosele." Craciun insangerat pe soselele din tara, dupa ce 9 persoane au murit si alte 28 au suferit leziuni grave. Doua dintre cele mai grave accidente au avut loc la Suceava, respectiv Arad.
De la inceputul anului, 492 de oameni au murit si 2.454 au fost raniti grav in accidentele rutiere produse pe drumurile din Romania, informeaza Mediafax citand Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR).
google-analytics.com