Cautare

978 de rezultate pentru "dosare" (2.64 secunde)
În Dolj, doar 600 de dosare din 12.000 au fost trimise la evaluare.Proprietarii de imobile deposedati abuziv în timpul regimului comunist vor primi, începând de la 1 noiembrie, bani de la Fondul Proprietatea (FP), în cazul în care opteaza pentru lichiditati în locul actiunilor.
El a adaugat ca pana in prezent institutia a solutionat peste 2.800 de dosare, dintre care aproximativ 40% au fost rezolvate in favoarea contestatorilor. Anul trecut, in cele cinci luni de la infiintare, CNSC a solutionat 338 de dosare dintre cele 673 de contestatii depuse.
În 2007 au fost depuse 1.060 de dosare, cu aproape 18% mai mult decât în 2006 (900). ... Pâna la mijlocul lui aprilie 2007 fusesera depuse 270 de dosare, de aproape trei ori mai mult decât în aceeasi perioada a lui 2006, când au fost depuse doar 100.
În 2007 au fost depuse 1.060 de dosare, cu aproape 18% mai mult decât în 2006 (900). ... Pâna la mijlocul lui aprilie 2007 fusesera depuse 270 de dosare, de aproape trei ori mai mult decât în aceeasi perioada a lui 2006, când au fost depuse doar 100.
În caz contrar, se aleg cu dosare penale pentru evaziune fiscala.
In total este vorba despre peste 4.000 de fermieri, ale caror dosare sunt in prezent verificate de angajatii Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) la solicitarea Ministerului Agriculturii.
"In 2008 am avut, in Bihor, 628 de dosare in lucru pentru o suprafata de 2.374 ha. Pana acum avem 1.900 de rentieri, cu specificatia ca mai avem ceva dosare in lucru.
„În prezent, exista aproximativ 1.500 de dosare depuse pentru a obtine un apartament din cele 108.
„S-au inscris 56 de persoane, au fost depuse 32 de dosare, dintre care au fost contractate 13 si finantate 11 (opt in Dolj)“, a spus Radu Mirea.
346 de cereri de despagubire in numerar si in actiuni la Fondul Proprietatea - 175 de dosare sunt doar pentru actiuni, 7. ... 523 dosare sunt pentru despagubiri atat in numerar, cat si in actiuni, potrivit centralizarii existente la nivelul ANRP. Din numarul total de dosare de optiune depuse, 1.
Numai in luna martie s-au inregistrat 1.800 de dosare de intrare in insolventa.
Alte dosare, aceeasi soarta Dupa aparitia ordinului din 2007 al ANPC care obliga clientii caselor de schimb valutar sa semneze inaintea tranzactiei un formular in care sunt specificate suma schimbata, cursul si valoarea in lei, Podgoreanu a gasit alte metode prin care si-a inselat clientii.
In cele 7 luni de la lansare, prin programul "Prima Casa" au fost aprobate aproximativ 14.000 de dosare si au fost cheltuiti aproape 600 de milioane de euro.
Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP) are din Dolj 2.925 de dosare pe Legea nr. ... Cum explica ANRP intarzierile Miile de dosare care asteapta banii sau actiunile la FP vor mai astepta si de acum inainte, pentru ca statul nu da semne ca s-ar grabi in vreun fel.
Mii de administratori de firme si patroni care au retinut din salariile angajatilor contributiile la pensii, somaj si sanatate, dar nu au platit un sfant catre stat se aleg anual cu dosare penale.
structuristul s-a dus de catre 3 ori in sedinte sa le explice ca e o hala industriala, chiar exista niste dosare pentru toate lucrurile care s-au facut aici si din calcule reiese ca suntem super safe, putem sa facem terasa aici fara nicio problema.
Absurdul situatiei nu se opreste aici, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Jocuri de putere, la Realitatea TV, Marius Tuca a declarat ca Varujan Vosganian continua actiunile indreptate impotriva sa, fiind citat in alte trei dosare.
De doi ani de zile, USL o acuza pe Kovesi de lipsa de profesionalism si de dosare politice, dar dupa propunerea ei la DNA, rezulta ca in tot acest timp am mintit Senatorul liberal Sorin Rosca Stanescu a declarat la B1 TV, ca presedintele PSD, Victor Ponta, a schimbat un discurs de doi ani de zile al USL-ului vizavi de Laura Codruta Kovesi, prin propunerea acesteia pentru functia de sef la DNA.
Numarul total de dosare a fost de 1.699, dintre care 87 au fost incomplete sau nu au corespuns criteriilor de aprobare, numarul pacientilor aflati in tratament cu aprobarea CNAS fiind de 7.531.
Un adevarat tsunami va lovi in lunile urmatoare clasa politica romaneasca Iar principalii vizati de valul de dosare penale care vor fi instrumentate de catre procurorii anticoruptie sunt in special cei din administratia locala, in frunte cu asa-numitii "baroni".
google-analytics.com