Cautare

316 de rezultate pentru "doru" (3.36 secunde)
Un alt exemplu dat a fost cel al procurorului DNA Doru Tulus, care i-a transmis acum doua saptamani o scrisoare presedintelui Senatului, prin care cerea date referitoare la modul in care senatorul UDMR Verestoy Attila a votat la proiectul de lege privind pragul de detinere la SIF-uri.
Ea a aratat ca va ramane la latitudinea Comitetului executiv national sa decida daca Victor Ponta si Vasile Dancu vor fi exclusi din PSD si a sustinut ca aceasta masura a fost ceruta "de mai multe voci" din organizatia PSD Bucuresti, intre care Doru Giugula, Madalin Voicu si Victor Stan.
Purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Ana Birchall, declara saptamana trecuta ca in Comitetul Executiv al filialei au existat "mai multe voci" care au propus sanctionarea cu excluderea din partid a lui Victor Ponta si Vasile Dancu, ea nominalizandu-i pe Madalin Voicu, Doru Giugula si Victor Stan.
Basescu l-a criticat pe ministru pentru ca a incercat sa il schimbe din functie pe procurorul Doru Tulus, dar si pentru ca a cerut Comisiei Europene eliminarea unor paragrafe din raportul de tara.
Este vorba de Sandu Traian si Doru Resmerita, ambii fosti liberal-democrati, si de Lucica Lepadatu, fost om de vaza in Partidul Social Democrat.
Sorin Sandru, Mircea Paraschiv, Tiberiu Constantinescu, Ion Badea, Sorin Enache, Doru Mihai, Robert Badea, Daniel Stanoiu, Bogdan Potamian si Nicolae Ciurdea.
Social-democratul Doru Ioan Taracila a respins afirmatiile presedintelui si vicepresedintelui comisiei. Potrivit lui Taracila, amendamentele PSD sunt i"constructive si usor de inteles de cetateni si de partidele politicei", adaugand ca multe dintre propuneri urmaresc alinierea proiectului la prevederile constitutionale.
Procurorul sef al Sectiei a 2-2 din cadrul Directiei Nationale Anticorupttie, Doru Tulus, a afirmat recent ca dosarul privindu-l pe Theodor Stolojan "este in lucru", in cauza nefiind inceputa urmarirea penala.
"Parlamentari cu o vizibilitate foarte mare in mass media participa foarte rar la vot, in timp ce parlamentari cu o vizibilitate redusa sunt prezenti la vot", a declarat Doru Frantescu, coordonator programe IPP.
Conluzia trasa, la acest capitol, de catre purtatorul de cuvant al PD-L, Doru Resmerita, a fost ca, daca cei care nu sunt siguri pe cine vor vota nu se vor prezenta la vot, in turul al doilea "batalia" pe Primarie se va da intre PD-L si un independent.
Senatorul PSD Doru Ioan Taracila a spus ca sunt suficiente 10 minute de linitte pentru ca senatorii sa se puna de acord cu privire la aceasta modificare a Ordonantei ANI.
Petre Roman a precizat ca este sprijinit in actiunea sa de mai multe persoane care au participat la infiintarea PD in 1993, printre care Doru Viorel Ursu, Victor Babiuc si George Stancov.
Informatia ne-a fost oferita de purtatorul de cuvant al PD-L, Doru Resmerita, care a promis ca va furniza mai multe detalii in cadrul unei conferinte de presa, probabil chiar in cursul zilei de astazi.
Anuntul privind adoptarea tacita a propunerii legislative a fost facut, luni, in plenul Senatului, de presedintele de sedinta, Doru Ioan Taracila.
Candidatul PSD la Primaria Sectorului 3, Doru Giugula, l-a acuzat, miercuri, pe candidatul PDL la Primaria Capitalei, Vasile Blaga, ca, in calitate de ministru de Interne, "l-a facut scapat" pe sirianul Omar Hayssam si ca a plagiat "Harta solutiilor" pentru Bucuresti.
Doru Giugula mai sustine ca, 'la toate colturile Bucurestiului', reprezentantii PD-L impart materiale publice de campanie in schimbul carora cetatenii 'sunt obligati' sa-si scrie datele personale din buletin, inclusiv codul numeric personal.
Noul Consiliu General, in formula rezultata dupa alegeri, ii are printre membri pe Vasile Blaga, Razvan Murgeanu, Cristian Diaconescu, Doru Giugula, Irina Loghin, dar si doi primari de sector, dar printre cei care au obtinut mandate se numara si Liviu Negoita si Marian Vanghelie.
"Spunea la un moment dat Doru Calapod ca a rezolvat criza Ecoterm Navodari, ca nu mai exista datorii. Este fals.
La polul opus s-au situat Ilie Sarbu (PSD) si Stefan Petre (UDMR), prezenti la 94% din sedintele Biroului Permanent, Alexandru Peres (PDL), Doru Ioan Taracila (PSD) si Ioan Moraru (PSD), prezenti la 89% din sedintele Biroului Permanent, Nicolae Vacaroiu (PSD), Norica Nicolai (PNL), Gavrila Vasilescu (PC), Ioan Chelaru (PSD) si Mihai Ungheanu (PRM), cu o prezenta de 83%.
La randul sau, senatorul PSD Doru Ioan Taracila a precizat ca el crede atat in nevinovatia lui Codrut Seres, cat si in aceea a lui Paul Pacuraru si le-a explicat colegilor ca nu trebuie sa fie deranjati ca nu Senatul stabileste vinovatia sau nevinovatia.
google-analytics.com