Cautare

316 de rezultate pentru "doru" (5.87 secunde)
In aceasta sesiune, Senatul Romaniei are drept vicepresedinti pe Theodor Melescanu (PNL), Radu Berceanu (PD), Doru Ioan Taracila (PSD) (foto), Corneliu Vadim Tudor (PRM).
Doru Ioan Taracila (senator PSD) - 14.000.000 euro pentru ca e din PSD 14. Ioan Hoban (deputat PNL) - 13.000.000 euro sau afaceri liberale de succes 15.
Catalin Botezatu, Dana Savuica, Mihai Morar (amfitrionul evenimentului), Mihai Bitza, Ela Voineag, Romica Tociu, Pusa Hack, Doru Todorut (Deepcentral), Alin Vaduva (X Factor) s-au numarat printre cei care s-au bucurat de concertele sustinute de Mihai Margineanu, trupa Etajul 4 si Fanfara Republic.
Senatorul social-democrat a preluat functia de vicepresedinte al Comisiei juridice a Senatului in locul colegului sau Doru Ioan Taracila. ßerban Nicolae nu este singurul euro-observator PSD care a decis sa-si reia activitatile de parlamentar la Bucuresti, deputatul Titus Corlatean luand o hotarare similara.
"Avem sentimentul ca cei care suntem aici venim sa sustinem, sa dezbatem si sa aprobam legile", a intervenit si presedintele de sedinta, Doru Ioan Taracila, care le-a atras atentia celor care doresc sa stea de vorba sa iasa afara, iar celor care se afla in plen fara a avea calitatea de senator sa paraseasca sala.
Ieri, Doru Giugulea - presedintele Consiliului de Arbitraj si Integritate Morala - a declarat ca Organizatia bucuresteana i-a cerut lui Dan Ioan Popescu "sa dea dovada de maturitate politica" si sa-si dea demisia din functia de presedinte al acesteia, chiar daca in prezent el este autosuspendat.
Doru Giugula, presedintele Comisiei de Integritate Morala si Arbitraj, a declarat ca i-a cerut lui DIP sa aduca in cel mai scurt timp toate documentele interne ale PSD pe care le detinea si sa se retraga din partid.
Doru Tufis, cantaretul preferat al lui Traian Basescu: "Sunt si va raman alaturi, determinat de eleganta si rafinamentul persoanei dumneavoastra, cat si de superprofesionalismul politicianului de inalta clasa".
Acest ultim for, condus de controversatul Doru Giugula, avocatul lui Nati Meir, va fi cel care va decide daca apropiatul lui Ion Iliescu va zbura definitiv din PSD sau nu.
Doru Nitescu Lumea e a mea - Regia: Nicolae Constantin Tanase Cel mai bun film documentar Aliyah Dada (Romania). Producator:
Senatorul PSD Doru Ioan Taracila a declarat ca social-democratii sunt de acord cu condamnarea comunismului, dar vor vota impotriva legii lustratiei in forma initiata de reprezentantii PNL, motivand ca aceasta este "neconstitutionala" si "greu de pus in practica".
Printre ei s-a aflat si revolutionarul Doru Maries, care l-a acuzat pe presedintele PSD, Mircea Geoana, ca este responsabil fata de situatia creata si ca il protejeaza pe Ion Iliescu.
De altfel, presedintele de sedinta, Doru Ioan Taracila, a fost obligat sa suspende ieri lucrarile din plen inainte de incheierea programului, din lipsa de cvorum.
Presedintele Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala a PSD Bucuresti, Doru Giugula, a declarat ieri ca presedintele autosuspendat al filialei bucurestene, Dan Ioan Popescu, trebuie sa dea dovada de maturitate politica si sa renunte la aceasta functie.
Pe fir a intrat si un oarecare Doru Giugula, un apropiat al primarului "care este", care a anuntat ca fostul sef al statului facuse de fapt niste declaratii de sustinere a lui Vanghelie, si nicidecum de a-l critica pe acesta.
In rest, as dori sa multumesc pentru realizarea acestei editii si misiunii diplomatice permanente din USA - Consulatului General de la Los Angeles si Ambasadei Romaniei in USA, doamnei Florina Kendrick Roberts, actrita de succes la Hollywood, pentru ca este alaturi de mine si de Romania, domnului Doru Ilioi - Presedintele Fundatiei Bread of Life - Ministry, parintelui Constantin Alexe- Fundatia Eastern Orthodox Heritage, domnului Daniel Ganea - Director Executiv in fundatie, actor destul de apreciat de producatorii americani de film din Hollywood, domnului Adi Simion-coordonatorul site-ului Romani din Los Angeles.
Astfel, Doru Tompea, seful organizatiei municipale a PSD Iasi, a declarat ca senatorul Solcanu "a considerat, probabil, ca problemele de sanatate sunt mai importante, precum si faptul ca 16 ani la conducerea organizatiei judetene sunt suficienti pentru o cariera politica".
Social-democratul Doru Ioan Taracila, presedintele sedintei, a comentat hatru, ca Norica ar fi putut s-o trimita in locul ei pe nepoata domniei sale.
Apeluri la calmarea spiritelor Presedintele de sedinta, Doru Ioan Taracila, a cerut colegilor din sala sa nu mai distraga atentia vicepremierului si sa respecte "o decenta si a intrebarilor, si a raspunsurilor".
El a minimalizat declaratiile presedintelui PSD Sector 1, Dan Tudorache, si ale presedintelui Comisiei de integritate a PSD Bucuresti, Doru Giugula, care ii cerusera demisia.
google-analytics.com