Cautare

66 de rezultate pentru "donatie" (2.78 secunde)
Liderul social-democrat si-a mai declarat un apartament de 98 mp, situat in Capitala, care, potrivit declaratiei de avere, este o donatie din partea unor rude de gradul 1.
Ce depaseste aceasta suma se da sub forma de donatie. Nu cere nimeni bani in plus, doar sa isi achite cotizatia", a spus Groza.
Persoanele care doresc sa sprijine financiar observarea referendumului au posibilitatea de a face o donatie in contul Asociatiei Pro Democratia - Filiala Galati, in contul RO22BRMA0180018896800000 deschis la Banca Romaneasca.
Liana Panaitescu, sefa Centrului de Plasament, ne-a marturisit ca este pentru prima data in cei cinci ani de cand se afla aici cand un parlamentar roman ii calca pragul si face si o donatie copiilor.
Candidatul PNL a venit ieri la conferinta de presa cu un model de contract de donatie pentru cei care vor sa doneze bani pentru campania electorala.
Uruguay nr.6 din Bucuresti, dobandit prin donatie de la o ruda de gradul I, in anul 1988. In plus, familia Geoana mai detine un teren de 1.000 mp, in comuna Corbeanca, cumparat in anul 2001, a carui valoare impozabila este de 56 de lei.
Aparatele de aer conditionat le putem monta pentru ca vin dintr-o donatie. Oricum, era mare nevoie de ele pentru ca incalzirea vremii facuse ca atmosfera din cladire sa fie insuportabila.
Potrivit declaratiei, la inceputul anului 2006, fostul membru PRM avea un apartament in Galati si o casa in Buzau, primite ca donatie, un teren de doua hectare situat in judetul Dambovita, o pianina de 50.000 de euro si un imprumut de 700.000 de euro acordat in nume personal firmei Terra Invest.
Mircea Geoana Potrivit declaratiei de avere din decembrie 2008, Geoana avea 1.000 de metri patrati de teren in comuna Corbeanca, un imobil pe strada Uruguay dintr-o localitate nementionata, primit prin act de donatie de la rude, si un autoturism VW cumparat in 2001.
, ministrii au semnat declaratiile pe proprie raspundere prin care renunta la 20% din salariul net, banii urmand sa ramana ca donatie la bugetul de stat.
Presedintele francez Nicolas Sarkozy este acuzat ca ar fi primit, in timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, o donatie ilegala din partea mostenitoarei imperiului L’Oreal, Liliane Bettencourt.
Persoanele verificate se pot prevala de faptul ca au primit o donatie, ca le-a trimis o ruda bani din strainatate sau ca locuinta nu face 400.000 de lei, ci numai 200.000 etc.
"In timpul exercitarii mandatului, deputatilor le este interzis sa primeasca orice alta donatie sau liberalitate." • In Romania au existat patru tentative de a reglementa activitatea de lobby, insa o lege in acest sens n-a fost inca adoptata.
Asa cum, pe buna dreptate, remarca unul dintre cei mai bine documentati analisti politici pe care ii avem, Bogdan Tiberiu Iacob, care conduce site-ul Inpolitics.ro, pretextul acestei vizite a fost o donatie de carti pentru bibliotecile judetene.
Asimilatul care se autodenunta din timp si face o donatie substantiala la campania de viitor Prim Ministru a lui Dacian Ciolos va beneficia de o amanare.
Pe langa veniturile sotiei, in declaratia de avere a politicianului PSD apare si o donatie de 10 mii de euro de la tatal sau, Nicolae Grindeanu.
Simbata si duminica, in fata Hotelului "Dacia”, Primaria municipiului Satu Mare a amplasat o urna in care satmarenii au putut introduce orice suma de bani pentru a veni in ajutorul sinistratilor din Banat.
Aceasta vinde fara probleme bunul respectiv, tranzactia fiind scutita de plata impozitului, deoarece legea spune ca veniturile realizate din vinzarea constructiilor si terenurilor dobindite prin donatie nu se supun impozitarii;
Mai trebuie spus ca totodata au fost scoase de sub incidenta impozitului veniturile din vanzarea proprietatilor obtinute prin reconstituirea dreptului de proprietate, in conditiile legilor speciale, mostenire si donatie intre rude pana la gradul al patrulea inclusiv.
In cazul de schimb, renta viagera, dare in plata, adjudecare, contract de intretinere, hotarire judecatoreasca sau donatie, impozitul se aplica valorii proprietatii imobiliare mentionate in act.
google-analytics.com