Cautare

66 de rezultate pentru "donatie" (3.38 secunde)
• Gabriela Vranceanu Firea a anuntat intr-o interventie telefonica o donatie de 4.000 de euro, in numele sau si al publicatiilor pe care le conduce, Saptamana Financiara si Financiarul.
Cea mai mare donatie a fost cea facuta de fundatia detinuta de co-fondatorul Google Sergey Brin, in valoare de 500.000 de dolari, insa grosul sumei a fost adunat din donatiile facute de oameni obisnuiti, care au fost in marea lor majoritate de aproximativ 20 de dolari.
Nici vorba despre vreo donatie.
Presedintele Senatului a declarat ca desi este o donatie de birotica, "tehnologia este de ultima ora".
Conform unei hotarari aprobate de Guvern se elimina obligativitatea ca persoanele care fac donatii pentru finantarea partidele politice si a campaniilor electorale sa prezinte si alte documente, anexate formularului de donatie prevazut in actul normativ privind finantarea activitatilor partidelor politice si a campaniilor electorale.
Muzeul Pietrei din Sangeru, vandalizat In timp ce Lucian Avramescu se afla intr-o emisiune la Antena 3 Muzeul Pietrei din Sangeru-Prahova, donatie publica a poetului Lucian Avramescu, a fost vandalizat in noaptea de sambata spre duminica in timp ce poetul discuta la emisiunea Panorama de la Antena 3 despre ultimele ispravi ale lui Traian Basescu.
Ce am la stand este o donatie de la un afacerist israelian care consta in gablonturi precum cercei cloisonne, ersarfe din bumbac si esarfe din matase naturala, pasari din email - 20 RON, portofele, coliere din pietre semipretioase, bratari din pietre semipretioase, coliere din hematite, uleiuri esentiale, biblice terapeutice din Israel - 20 RON.
Inspectoratul de Aviatie a primit donatie un avion turbojet de la o persoana privata Surse oficiale: Ion Tiriac ar fi facut donatia Inspectoratul General de Aviatie (IGAv) a primit ca donatie din partea unei persoane private un avion turbojet, care urmeaza sa fie utilizat pentru interventii ale SMURD.
O donatie mica, de doar un leu, poate produce o schimbare pe termen lung pentru copii", a declarat Sandie Blanchet, Reprezentantul UNICEF in Romania. ... O donatie de doar 1 leu poate face diferenta si fiecare dintre noi poate contribui.
xxx Argumente Primarul unui oras observa ca cel mai mare si mai bogat avocat din oras nu a facut niciodata o donatie in scop de caritate. ... Cu toate acestea, niciodata nu ati facut o donatie comunitatii.
Membrii comisiei romanilor de pretutindeni au facut o donatie de carte romaneasca si o donatie de computere Bibliotecii Raionale din orasul Herta, Scolii duminicale de limba romana si ucraineana din Storojinet si gimnaziului din Crasna, institutie de invatamant construita cu sprijinul Guvernului Romaniei in anul 2002 .
Puteti face asta printr-o donatie pe aceasta pagina sau printr-o sustinere directa a Fundatiei Hope and Homes for Children pentru a putea continua programele de prevenire a separarii copilului de familie. Va provoc sa fiti darnici, orice donatie si sprijin conteaza!
Prima donatie, care deschide apelul de solidaritate, va fi redirectionata din incasarile Licitatiei de Primavara, cel mai mare eveniment de arta de patrimoniu din primul trimestru, di din cele ale Licitației de Bijuterii Importante, care totalizeaza impreuna un buget de 2,36 de milioane de euro.
Sticlele cu vin reprezinta o donatie catre Administratia Prezidentiala si acestea vor fi folosite in activitati de protocol, preciza purtatorul de cuvant al seful statului roman.
Intre cele 51 de tablouri, cinci le-a primit sub forma de donatie de la autori. Solcanu a mai primit, tot sub forma de donatii de la autori, trei sculpturi.
Ambasadorul SUA a participat la inaugurarea Raftului american de la Biblioteca Judeteana din Sfantu Gheorghe, unde a facut o donatie de carte in valoare de aproape 2.600 de dolari americani.
Familia Tatavura a facut prima prima donatie de animale si pasari exotice si salbatice. Performante La Gradina zoologica din Calarasi traieste singurul hipopotam din Romania, care cantareste 2 tone si mananca de trei ori pe zi cate un balot de iarba de cateva zeci de kilograme.
In cursul zilei de azi, 1 iunie a.c., cei doi vor, alaturi de inca doi deputati PRM, vor asista si la dezvelirea bustului lui Liviu Rebreanu, vicepresedintele Senatului Corneliu Vadim Tudor fiind, de altfel, unul dintre cei care a facut o donatie substantiala Muzeului "Liviu Rebreanu".
- singurul aspect cu care Doamna Birchall m-a informat legat de alte cheltuieli a fost faptul ca Dl Blair nu solicita onorariu, insa incurajeaza organizatorii din Romania sa faca o donatie catre o fundatie de caritate indicata de catre domnia sa / nefiind vorba de bani de la PSD nu am cerut detalii si nici nu m-am implicat in vreun alt fel in acest aspect;
O alternativa ar fi sa faceti o donatie in scop caritabil sau sa faceti daruri realizate acasa. 6. Faceti planuri in avans.
google-analytics.com