Cautare

8397 de rezultate pentru "doi" (3.01 secunde)
Potrivit Sky News, cei doi teroristi au luat ca ostatic o femeie. ... UPDATE 12:05 - Cei doi frati au declarat ca ”vor sa moara martiri”.
Anca Lungu si sotul ei Stefan au implinit in a doua zi de Paste doi ani de casatorie, iar stirista i-a scris pe Facebook un mesaj emotionant sotului ei, aflat in arest la domiciliu.
Doi dintre copii s-au speriat si au fugit, ascunzandu-se in spatele ghizdului unei fantani. ... Dupa ce laleaua se asezase pe sol, din ea s-a desprins o trapa pe care au iesit doi omuleti supli, imbracati in niste costume cenusii, ca de scafandru, mulate perfect pe corp.
Doi romani raniti (Autori: ... Doi romani au fost raniti in atacul de la Nisa. Ambasadorul Romaniei la Paris, Luca Niculescu, a confirmat pentru RFI ca doi romani care traiesc in Franta au fost raniti in atacul de joi seara de la Nisa:
Ionut Benea) Doi tineri din Iasi au fost condamnati, iar o adolescenta de 18 ani a fost pusa sub supraveghearea Serviciului de Probatiune, dupa ce au amenintat o studenta la Filosofie, in varsta de 19 ani, ca o vor face de rusine publicand poze sexy cu ea.
Conacul achizitionat de cei doi are aripi diferite pentru fiecare. Separarea celor doi se datoreaza faptului ca Victoria uraste petrecerile lui David, deoarece ea lucreaza din greu pentru noua ei linie de moda, scrie The Sun.
Doi ani de cand ParkLake Shopping Center si-a deschis porțile, doi ani de evenimente inedite, premii, surprize si experiențe demne de povestit.
DOI: ... DOI: ... DOI: ... DOI: ... DOI: 10.1016/bs.aivir.2018.01.001. Sursa: UK Research and Innovation (UKRI) - Coronavirus explained Tradus si adaptat de membrii Societatii Romane de Bioinformatica cu acordul UKRI;
Asta e ideea pe care o scot la rampa, gata, deja e sigur, noi facem si guvern, totul e stabilit aproape ca nu mai are rost turul doi. ... Si cum ambele tabere isi anunta zilnic invingatorii siguri in turul doi e normal ca oamenii sa fie bulversati.
Este foarte bine ca un parinte are posibilitatea de a sta acasa cu micutul sau, pina ce acesta implineste virsta de doi ani, basca sa mai ia si opt milioane de lei pentru aceasta placuta activitate.
Doi fosti angajati ai unei societati din Concesti au fost prinsi la furat combustibil dupa o urmarire ca in filme. ... Dupa ce au fost somati, cei doi au fugit cu masina, iar paznicii au pornit in urma lor.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au dispus retinerea a doi administratori de firma suspectati de savarsirea infractiunilor de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals si uz de fals, fapte prin care au produs un prejudiciu de 775.000 de lei.
Doi copii au fost accidentati de un autobuz al Regiei Autonome de Transport Bucuresti. ... Cei doi copii au fost acrosati de autobuz in cartierul Ferentari. ... "Doi copii au iesit de pe o strada laterala din zona ferentari ei au incercat sa meraga pe biciclete pe langa autobuz.
Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor- Politia Sectorului 3, in urma cercetarilor, au depistat faptul ca doi cetateni straini cu identitate necunoscuta, prezentandu-se sub identitatile de A. ... Pe parcursul cercetarilor au mai fost identificati alti doi cetateni straini, respectiv H.
Cei doi, folosind un autoturism, s-au deplasat in mai multe zone ale Capitalei, unde au intrat in mai multe imobile. In jurul orei 11.30, cei doi au intrat, pe rand, intr-un bloc de pe raza sectorului 1.
In seara zilei de marti, 3 ianuarie, cei doi suspecti au parasit Bucurestiul, deplasandu-se in Municipiul Craiova, unde au incercat sa patrunda prin efractie in mai multe apartamente situate la parterul blocurilor, fara a reusi.
Judecatorii de la Tribunalul Dolj au condamnat doi barbati care falsificau whisky J&B si il vindeau in discoteci si cluburi sau, in cantitati mari, pentru nunti si botezuri Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au aflat, in februarie 2010, ca Gabriel Miloteanu, student la Facultatea de Teologie si barman in clubul "Medieval"
Un fost inginer al Departamentului masuratori diagnoza si eficienta energetica din cadrul Complexului Energetic (CE) Turceni a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru acces fara drept la un sistem informatic si transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie Traian Basescu a respins ieri, in cadrul unei dezbateri organizate de Clubul Roman de Presa, orice negocieri de sustinere pentru turul doi al alegerilor prezidentiale.
Uniunea PSD^PUR, doi senatori si patru deputati, Alianta D.A. un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani.
google-analytics.com