Cautare

8397 de rezultate pentru "doi" (4.28 secunde)
Privit din lateral, obiectul era cam de 10 metri latime si vreo 5 inaltime, avea forma unui con rasturnat, cu un unghi de peste 120 grade, iar deasupra, in primul moment, parea ca are o cupola, dar privind mai atent vedeai ca era o sfera, care urca si cobora din con pe o distanta de vreo doi metri, cam o data la 5 secunde.
Obiectul, dupa descrierile concordante ale celor doi, era discoidal, avea diametrul de circa 5-6 metri si circa 2-2,5 metri inaltime. ... Niciunul dintre cei doi n-a vazut ca nava sa fi avut usi sau geamuri.
Intre cei doi asa-zisi indragostiti se da continuu o lupta. ... Sunteti doi cersetori cu mana intinsa, fiecare sperand sa o primeasca de la celalalt. ... Poti intreba orice sot si orice sotie, poti intreba iubitii-intotdeauna cei doi se simt inselati.
In schimb, daca PNL alegea toleranta si ii ierta pe cei doi, intreaga campanie demarata de partid impotriva comunismului era facuta praf. "Cred ca Dobre a votat pentru excludere" Paul Pacuraru a tinut sa scoata in evidenta faptul ca excluderea celor doi oameni politici nu inseamna o executie.
Inca din luna iulie, cei doi deputati au fost sanctionati cu avertisment public de conducerea PNL.
Postul disputat in prezent de doi viceprimari a fost eliberat pentru prima data in 2004, cand vicele Ion Coanda a fost eliberat din functie de consiliul local pentru neindeplinirea atributiilor de serviciu.
Fostul premier Adrian Nastase si-a lansat, miercuri, in cadrul Targului de carte Gaudeamus, volumul doi din "Codul Zambaccian", el apreciind, in discursul de prezentare, ca Romania ultimilor ani a fost condusa dupa Codul Zambaccian si mai putin dupa Codul Penal sau Civil.
Doi functionari de la Serviciul Disciplina in Constructii sunt primiti in continuare la locul de munca si isi primesc salariul din bugetul municipalitatii, desi trebuia suspendati inca de acum doua luni, pe motiv ca sunt judecati pentru abuz in serviciu Dupa cum am relatat in numarul de ieri al cotidianului nostru, seful Serviciului Disciplina in Constructii din cadrul Primariei Craiova, Gheorghe Daici, impreuna cu unul dintre subalternii sai, Ionel Papala, au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) intr-un dosar despre ilegalitati cu terenuri ale municipalitatii.
Traditia spune insa ca, pentru turul doi, electoratul afiliat politic manifesta mai multa libertate de decizie decat recomandarea sau directiva de vot a liderilor de partide.
Analiza citata radiografiaza principalele evenimente politice din 2004, cand Traian Basescu a preluat Presedintia, pana la turul doi al alegerilor prezidentiale din 2009 si conchide ca PSD a avut cateva victorii tactice, dar in lipsa unui proiect strategic, a pierdut razboiul.
Asa se face ca in mai multe judete, gruparea Oprea are chiar cate doi reprezentanti. ... Mai mult, cei doi au reusit sa impuna numirea in functia de subprefect a lui Daniel Moruzi, omul de incredere al lui Campanu.
O casa din mediul rural care în urma cu doi ani se vindea cu 15.000 de lei acum costa cel putin 45.000 de lei.
O casa din mediul rural care în urma cu doi ani se vindea cu 15.000 de lei acum costa cel putin 45.000 de lei.
Doi minori oradeni s-au "servit" cu bautura dintr-un hipermarket. ... Subofiterul de serviciu la centrul operational al Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Bihor a fost anuntat telefonic, in cursul zilei de luni, ca, la un hipermarket din Oradea, doi tineri au incercat sa fure bunuri din magazin.
Rambursarea imprumutului se face treptat in trei-cinci ani.Romania a convenit asupra unui acord stand-by pe doi ani cu FMI pentru 12,95 miliarde de euro, pachetul total de finantare externa, de la Fond, UE, BM si BERD, urmand sa ajunga la 19,95 miliarde de euro.
Final neasteptat Doi buni prieteni avocati, pasionati de schi, pleaca sa se dea pe cel mai inalt munte, cu cel mai mare grad de dificultate ... ... sotul meu, Baronul a murit abia de doua saptamanisi nu se poate ca eu femeie singura sa primesc in toiul noptii doi barbati singuri...
50 lei Demnitate - Un thriller despre prietenie, ambitie politica si loialitate Personajele principale sunt doi politicieni, foarte buni prieteni inca din adolescenta, care au pornit impreuna la drum, uniti de aceleasi idealuri, intr-un partid care promova schimbarea intr-o societate din ce in ce mai dezamagita de clasa politica.
Ceea ce-i uneste pe cei doi de la bun inceput este personalitatea puternica, pasionala, fara sa se sinchiseasca de conventiile sociale sau de binele celorlalti. ... De-a lungul anilor, vietile celor doi sufera multe schimbari si incurcaturi, in special din cauza razboiului.
Doi soti din Timisoara au plecat in vacanta din Muntenegru dupa ce au primit-o cadou de la copiii lor. Era pentru prima oara cand cei doi pensionari de 68 de ani plecau fara masina personala. ... Vecinii spun ca cei doi erau gospodari.
Intr-o noapte de 8 ianuarie, doi ofiteri de politie din voievodatul Opole, aflat in sud-vestul Poloniei, participasera la o interventie.
google-analytics.com