Cautare

8397 de rezultate pentru "doi" (4.55 secunde)
PNL, constatand criza politica economica si morala in care a fost adusa Romania de Traian Basescu si de Guvernul sau, degradarea tot mai accentuata a conditiilor de viata din Romania, escaladarea starii conflictuale atat la nivel institutional, cat si la nivelul societatii, constatand ca in turul doi al alegerilor prezidentiale ce vor avea loc pe 6 decembrie 2009 se vor infrunta Traian Basescu si Mircea Geoana hotaraste:
ANAF riposteaza si spune prin presedintele Sebastian Bodu ca "demisia este un act unilateral si irevocabil" si ca s-a luat deja masura inlocuirii celor doi.
Avocata celor doi face o dezvaluire socanta: ... Teoretic, de astazi cei doi ar trebui sa-si reocupe functiile. ... Povestea debarcarii celor doi din functii a trezit multe suspiciuni privind modul de lucru al presedintelui de atunci al ANAF, Sebastian Bodu.
Dar, potrivit unor informatii HotNews.ro, cei doi ar urma sa prezinte stirile doar duminica seara, in cadrul unei transmisiuni menite sa marcheze 6 ani de la lansarea Antena 3.
Cei care voiau sa-si recupereze proprietatile, doi universitari, sot si sotie, au apelat la DNA! Procurorii respectivi au analizat cazul in tacere, i-au instruit pe cei doi soti beneficiari de retrocedare, le-au pus aparate de ascultare pe corp si i-au trimis la intalnire.
Un psihanalist versat poate gasi insa multe afinitati intre doi indivizi cu fizionomii apropiate. ... Cine urmareste cu atentie fizionomiile in actiune ale celor doi poate constata ca exista o asemanare izbitoare.
Acum doi muncitori nevoiasi, plecati sa cistige o piine mai alba, sint acuzati ca ar fi spionat o baza militara americana. Ca tot omul care iese din tara, si care vrea sa arate rudelor unde munceste, si cei doi romani au facut citeva poze pe care le-au trimis acasa.
Doi ofiteri de politie au fost prinsi in flagrant, marti, in timp ce primeau dobanda unui imprumut dat cu camata de la un craiovean pe care il mai "usurasera"
Fiecare dintre cei doi a facut apel la electoratul formatiunii politice adverse sa-l voteze. Confruntarea dintre cei doi candidati la Presedintie a starnit, cum era de asteptat, un interes enorm.
Totul a iesit la iveala in momentul in care cei doi au incercat sa fenteze cu aceeasi schema DGFP Bihor, prin intermediul firmei Maioreana, infiintata in stei. ... Pe numele celor doi a fost intocmit un dosar penal, care urmeaza sa intre pe rolul Judecatoriei Carei.
Ca ne facem noi grup si raman numai doi insi. ... Domnule presedinte, vine Pastile, dar eu va scutesc sa-mi dati doi miei, Vasilescu este numele meu...
Ei trebuie sa stie ca nu suntem un partid de rangul doi, ci un partid puternic, care s-a manifestat ca un partid de rangul doi din cauza unei conduceri incompetente.
Padureanu a mai primit doua pedepse de doi ani pentru spalare de bani si inca una de trei ani pentru inselaciune in forma continuata, iar pentru evaziune fiscala inca un an si jumatate de inchisoare.
Mila, iertare, jertfa, bunatate, iubire pentru semeni - sunt cuvinte ce descriu viata si activitatea celor doi Sfinti Parinti in randul crestinilor din lumea intreaga.
FARCAS) Pe 23 septembrie, 1978, la miezul noptii, doi tehnicieni de la statia de sus a telefericului de la Balea Lac au fost treziti de o lumina circulara rosiatica, vizibila prin ceata deasa si ocupand intregul camp vizual. ... Ceilalti doi, aflati la 3-4 metri, au ramas cateva secunde paralizati.
De sub disc a iesit o mica platforma rotunda pe care stateau, in picioare, doi indivizi. Apoi platforma s-a inaltat, aducandu-i pe cei doi chiar spre balconul sau.
Conform precizarilor lui Titus Corlatean, pentru cei doi parlamentari social-democrati a fost deja lansata propunerea de excludere din partid, in timp ce parlamentarii conservatori au si fost exclusi din partid.
Turul doi la Navodari se disputa intre actualul primar Tudorel Calapod (PDL) si candidatul PSD Nicolae Matei.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca in turul doi al alegerilor locale pentru Primaria Capitalei bucurestenii au de ales intre doua rele, asa cum s-a intamplat si la prezidentialele din 2000, cand, in turul doi, cetatenii au avut de ales intre Ion Iliescu si Corneliu Vadim Tudor.
Liderii PD-L si PSD au avut, in aceste zile, discutii de tatonare, in care democrat-liberalii au avansat propunerea ca presedintele social-democrat, Mircea Geoana, sa fie presedinte al Senatului, iar Guvernul comun sa fie facut eventual pe cate doi ani, condus pe rand de catre PD-L si PSD.
google-analytics.com