Cautare

8394 de rezultate pentru "doi" (2.98 secunde)
Profitand de un interviu la ProVest, Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa celor care au sustinut teza ca Tamplarul si Electricianul din Irak nu erau doi amarati plecati in lume pentru a castiga o paine, ci doi agenti trimisi de Serviciile Secrete romanesti pentru a-i spiona pe americani.
Astfel, Comisia pentru politica economica, reforma si privatizare va fi compusa din zece deputati PSD, cinci PNL, trei PD, trei PRM, doi UDMR, doi PUR si unul apartinand minoritatilor nationale.
El a adaugat ca cei doi se afla sub incidenta dreptului umanitar, sub protectia Conventiei a 4-a de la Geneva privind protectia persoanelor civile in caz de razboi.
In mandatul presedintelui Traian Basescu, la sefia Guvernului s-au succedat doi premieri:
Si-a castigat painea, pentru el, sotie si cei doi copii, ca instalator bun la toate ("handyman"), la dispozitia cate unui bloc de locuinte, 24 de ore, 7 zile pe saptamana. ... De sub disc a coborat o mica platforma rotunda pe care stateau, in picioare, doi indivizi.
Cei doi au spus ca, la capatul bratelor, aveau gheare asemanatoare cu cele de homar. ... Pe Hickson l-au luat doi de brate, iar el a simtit ca isi pierde greutatea, in timp ce al treilea se ocupa de Parker, care intre timp lesinase, prada unei crize nervoase.
Cosntantin Fratila si Victor Manea - doi candidati pentru Primaria municipiului Constanta carora le place sa vorbeasca. ... Bifam intarzierea lui Victor Manea, si trecem la interviul care a decurs dupa cum urmeaza si cu ferma convingere a celor doi ca va exista un tur doi pentru Primaria Constantei.
Ati spus ca nu din primul tur, dar pentru turul doi exista discutii cu alti candidati sau vor fi facute la momentul respectiv?
Diferenta intre Basescu (33,4%) si Geoana (30,1%) a crescut usor in ultimele 2 ore de vot Traian Basescu si Mircea Geoana intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, cu 33,4%, respectiv 30,1% din voturi, in timp ce Crin Antonescu a obtinut 22,5% din optiunile votantilor, arata exit poll-ul CSOP si IRES comandat de B1 TV si de Vox News, cu datele de la inchiderea urnelor.
Cei doi nu au facut nunta si nici nu au trecut pe la biserica sustinand ca s-ar fi interpretat cine ar fi fost nasii din cauza carierei politice in ascensiune a doamnei.
PRM il va sprijini neconditionat pe independentul Sorin Oprescu Potrivit anuntului facut, duminica seara, de Corneliu Vadim Tudor, PRM il va sprijini neconditionat pe independentul Sorin Oprescu in turul doi al alegerilor pentru Primaria Generala a Capitalei.
Firma s-a înfiintat în 2004, având ca asociati doi frati gemeni, Ovidiu si Dragos Popa. ... A pornit de la doi angajatiÎn 2004, OD Tehnic a pornit de la doi angajati - cei doi frati Popa - într-o hala închiriata la Bucovat.
Sfarsitul povestii de dragoste dintre cei doi este unul tragic: ... Povestea este despre doi tineri indragostiti, a caror apartenenta familala reprezinta o piedica in calea implinirii sufletesti. ... Pentru ca nu mai suportau chinul despartirii, cei doi isi iau viata unul pentru celalalt.
Doi romani, platiti de o frantuzoaica sa-i calce sotul cu masina O educatoare din Franta in varsta de 38 de ani ar fi platit doi tineri romani cu 4.000 de euro pentru a da cu masina peste sotul ei.
Doi fosti iubiti se revad dupa 32 de ani de la despartire! ... O intalnire impresionanta a avut loc intre doi fosti iubiti dupa ce nu s-au vazut timp de 30 de ani.
Insotit doar de Corina Cretu si de cei doi SPP-isti, Ion Iliescu a iesit joi noaptea de pe scena politica.
Lucretia are doi frati mai mari Cesare si Giovanni, iar doi ani mai tarziu se naste Gioffre Borgia. ... La unsprezece ani este promisa de sotie a doi pretendenti spanioli:
Din el au iesit trei creaturi stranii, care au plutit spre cei doi fara sa atinga pamantul.
Doi dintre copii s-au speriat si au fugit, ascunzandu-se in spatele ghizdului unei fantani.
Nici liberalii aradeni nu sunt de acord cu excluderea celor doi fosti lideri, potrivit NewsIn.
google-analytics.com