Cautare

10605 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (4.00 secunde)
La data de 12 noiembrie 2010, in jurul orei 03.35, S. Nicoleta de 35 de ani din jud. ... Cand a ajuns in zona imobilului cu nr.
La data de 11 noiembrie 2010, in jurul orei 23.40, C. Stefan de 44 de ani din jud. Giurgiu, avand permisul de conducere retinut, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe bld.
Sfaturi pentru hipertensivi, la -20, -25 de grade Celsius (Autoare: Magda Marincovici / marius tuca.ro) Suntem multi hipertensivi, tineri si mai putin tineri. Dupa unele opinii, cam 40% dintre romani sufera de hipertensiune. ... Ca stiu, ca nu stiu, ei pot avea probleme speciale in perioadele geroase.
Miscarea de Rezistenta: ... Sfaturi pentru hipertensivi, la -20, -25 de grade Celsius (Autoare: Magda Marincovici) Suntem multi hipertensivi, tineri si mai putin tineri. Dupa unele opinii, cam 40% dintre romani sufera de hipertensiune. ... Ca stiu, ca nu stiu, ei pot avea probleme speciale in perioadele geroase.
Un arbitru l-a atacat cu un aparat electrosoc pe liderul plutonului de ciclisti! Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat: "A fost o provocare gindita de cei din federatie spre a ma obliga sa reactionez si sa ma suspende.
Un imn al vulnerabilitatii - De rouille et d'os (Autoare: ... Asemenea situatie-limita ne prezinta cineastul Jacques Audiard in puternica drama De rouille et d'os. Exceptand scenele de violenta si cruzimea imaginilor realist redate, drama psihologica se transforma intr-un emotionant imn al vulnerabilitatii.
Un accident aviatic groaznic a avut loc in dimineata zilei de joi, 20 august in apropiere de Bratislava, capitala Slovaciei. Doua avioane de agrement ce transportau 40 de parasutisti s-au ciocnit in aer inapropiere de capitala Slovaciei. Potrivit Digi24 primul bilant al tragediei numara sapte morti.
Accident grav, marti seara, in vestul Ucrainei. 27 de oameni au murit si 12 au fost raniti, in urma coliziunii dintre un autobuz cu pasageri, un microbuz si un camion cisterna. Tragedia a avut loc pe autostrada care leaga Kievul de orasul Ciop, in regiunea Rivne.
Patru persoane au murit, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren Accidentul s-a petrecut in jurul orei 17.00, in localitatea Stolniceni-Prajescu, la o trecere de cale ferata.
Soferul care a provocat carnagiul de pe Soseaua Chitilei a murit la spital. O femeie gravida si sotul ei si-au pierdut viata Un accident ingrozitor a avut loc duminica seara in Bucuresti.
persoanele decedate sunt cetateni moldoveni Microbuzul rasturnat pe DN 15, intre Borsec si Tulghes, in urma caruia doua persoane au decedat si mai multe au fost ranite, facea curse regulate intre Praga si Orhei, in Republica Moldova, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip.
Doi morti in Italia din cauza coronavirusului. Crestere alarmanta de la ora la ora a numarului de persoane infectate Italia inregistreaza doua decese provocate de coronavirus. Un barbat de 78 de ani din regiunea Veneto si o femeie din regiunea Lombardia au murit, sambata, din cauza virusului din China.
Crisan Andreescu) Inaltarea Domnului este praznuita la 40 de zile dupa Inviere, in Joia din saptamana a VI-a, dupa Pasti. Sarbatoarea este cunoscuta in popor si sub denumirea de Ispas, de la cuvantul de origine slavona Supasu, care inseamna Mantuitorul. In aceasta zi crestinii se saluta cu formula:
Doi dintre cei patru cetateni americani disparuti dupa ce au fost rapiti saptamana trecuta in orasul Matamoros, in nordul Mexicului, au fost gasiti morti, a declarat marti guvernatorul statului.
Vacanta la care cei 36 de turisti din Republica Moldova au visat un an intreg s-a incheiat tragic, ieri, pe drumul spre casa. Alarma s-a dat ieri dimineata, in jurul orei 9.00, printre toate echipajele de salvatori din sudestul tarii.
Profitand de un interviu la ProVest, Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa celor care au sustinut teza ca Tamplarul si Electricianul din Irak nu erau doi amarati plecati in lume pentru a castiga o paine, ci doi agenti trimisi de Serviciile Secrete romanesti pentru a-i spiona pe americani.
Filiala judeteana Covasna a PD se declara "indignata" de distrugerea drapelelor nationale la Sfantu Gheorghe de catre cativa tineri ma-ghiari, considerand ca responsabilii morali ai acestei actiune sunt UDMR, CNS si UCM.
Noaptea, dupa primul cantat al cocosilor, toata suflarea satului se scoala pentru a pleca la slujba de Inviere.
Curtea de Apel Craiova a inceput ieri judecarea apelului formulat de Ionut Zarnescu si Andreea Pera, dar si de procurorii DIICOT, impotriva unei hotarari a Tribunalului Dolj din martie, instanta care i-a condamnat pe cei doi tineri la cate sase luni de inchisoare cu suspendare pentru cultivare de droguri pentru consum propriu.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str. ... MIHAI de 23 de ani din Bucuresti, care avea asupra sa doi acumulatori auto.
google-analytics.com