Cautare

10605 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (3.85 secunde)
L-am intalnit pe Martin Szalai in cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti, editia 2015, desfasurata la Centrul de boli rare NoRo, din Zalau. De 15 ani, Martin Szalai din Targu-Mures, este psiholog scolar.
Politistii din Mehedinti au depistat marti, pe Drumul European 70, patru tineri care aveau asupra lor plicuri in care se afla o substanta suspecta, mai multe seringi, fiole si o reteta pe care erau prescrise 150 de miligrame de Tramadol, un anestezic destul de puternic.
Carmen Voinea Raducanu a postat un text emotionant pe pagina sa de Facebook despre pilotul ADRIAN IOVAN, care a murit in tragicul accident aviatic. Il redam in continuare. "Pe Adrian Iovan l-am cunoscut in 2001.
O explozie a avut loc, vineri noapte, in clubul Colectiv situat in complexul Fabrica Pionierul, sectorul 4 din Capitala. Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a confirmat ca 18 persoane au decedat si alte zeci sunt ranite.
Banalul gest din cotidianul actual de a-ti face un autoportret cu telefonul mobil, un selfie, cum se zice mai nou, probabil reprezinta o sursa oarecum mai insolita de satisfactie, cu origini intr-un subconstient al orgoliului personal.
Timp de aproape o saptamina asaltul gripei si al virozelor, plus insiruirea de morti, au alternat cu masurile luate de aceia in miinile carora ne-am pus sanatatea.
In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus. Propunerea PSD pentru Primaria Mangalia vine si cu proiecte, insa multe dintre ele sunt inspirate dupa cele realizate la Constanta si in Mamaia:
Am citit cu mare atentie puzderia de comentarii primite in legatura cu articolele despre groaznicul accident de simbata spre duminica de la Lebada. Majoritatea oamenilor au scris doar ca sa isi exprime regretul pentru cei doi tineri morti, rude sau prieteni care au citit pe Internet.
Operatiunea Mincemeat a fost o inscenare celebra in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care i-a pacalit pe germani in privinta invaziei din Sicilia.
Dan Tapalaga publica pe HotNews.ro articolul "Exercitiul uitat al compasiunii" Orice om sanatos nu poate simti, in fata avalansei de stiri si opinii docte despre cumplita tragedie care a lovit patru familii, atentie, patru nu una singura, altceva decat compasiune.
Accident teribil in Ungaria: 14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. Tragedie in Ungaria. 14 romani au murit, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit violent cu un TIR pe o autostrada.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine.
Un BARBAT ORB si prietenul sau fara maini au plantat 10.000 de copaci! ... Lazareanu Razvan) Doi chinezi ofera o lectie de viata emotionanta. Din 2001 cei doi sunt de nedespartit si au format o echipa pentru a impaduri o zona de pe malul unui rau.
Traseul unor poze porno facute de o studenta la Filosofie din Iasi. Tradata de iubit, fata a fost razbunata de judecatori (Autor:
Premierul Calin Popescu-Tariceanu va fi operat la sfarsitul saptamanii viitoare, probabil joi sau vineri, la un spital de ortopedie de langa Paris, interventia chirurgicala urmand sa fie efectuata la ambele picioare, au declarat surse medicale.
O prezenta inedita pe strazile Capitalei - in calitate de motociclist - politistul Christian Ciocan, intr-o postare pe pagina sa de Facebook https://www.facebook.com/christian.ciocan.7?ref=tn_tnmn , a descris intalnirile sale din ziua de 21 septembrie, cu maidanezii din Bucuresti "Salut!
Chirurgii polonezi au reusit o grefa multipla de laringe, trahee, faringe, esofag, tiroida, muschi si piele (Autoare: Magda Marincovici) Chirurgii polonezi au reusit o grefa de mai multe organe ale gatului.
Desi 2016 nu a fost un sezon foarte bun pentru pilotul Daniel Onoriu, el avand un accident de motocicleta chiar la jumatatea campionatului, se pare ca in viata de zi cu zi sportivul o duce destul de bine.
La data de 4 octombrie 2010, in jurul orei 18.00, P. CLAUDIU de 35 de ani din Bucuresti, avand permisul de conducere retinut, a condus o motocicleta marca Kawasaki, pe str.Tufanica dispre str.Nicolae Rosu catre sos.Industriilor.
La data de 9 noiembrie 2010, in jurul orei 23.50, G. ALEXANDRU de 21 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha, pe sos.Viilor dinspre sos.Progresului catre str.Nasaud.
google-analytics.com