Cautare

10602 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (2.85 secunde)
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: 4 morti si 39 de raniti. ... Potrivit Centrului INFOTRAFIC, circulatia este deviata de la km 64 al autostrazii A2, pe DN3A Lehliu Gara " Drajna.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. Accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane in varsta de 60 de ani, ranirea grava a alteia si ranirea usoara a altor noua persoane.
Sapte persoane si-au pierdut viata intr-un accident petrecut, joi seara, pe DN 22, in dreptul localitatii tulcene Cataloi, iar opt au fost ranite, patru dintre raniti urmand sa fie transportati in urmatoarele 30 de minute cu doua elicoptere la Bucuresti.
Accident cu doi morti si doi raniti, dupa ce doua masini s-au ciocnit, in judetul Constanta
La Caranasebes a avut loc recent un accident grav. Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.
In vreme ce pe „frontul” politic din capitala, pesedistii si penelistii continua sa se impunga reciproc, care pe care nu lasa sa-si vada de treaba, pe litoral, reprezentantii celor doua partide se invecineaza intre ale distractiei.
Lafarge Ciment Romania SA a reusit, de la finele anului trecut si pana in prezent, sa obtina amanari in procesul inregistrat cu nr. 5144/256/2008 pe rolul Judecatoriei Medgidia, urmatorul teremen fiind pe data de 30 iunie a.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
Doua masini din alaiul de nunta au fost implicate intr-un grav accident rutier. Doua masini dintr-un alai de nunta care se indreptau spre starea civila din Braila au fost implicate intr-un accident grav, soldat cu trei morti:
Senatorul Augustin Constantin MITU a sustinut o declaratie politica intitulata " Sa-i implicam pe tineri in democratie ! ", pe care o puteti citi in continuare.
Celebra replica "pare un Pom de Craciun" devine mai mult decat o simpla comparatie. Din Japonia soseste prima motocicleta fosforescenta, care lumineaza precum un licurici. Ideea apartine inginerilor de la Yamaha si cunoscuta ingeniozitate nipona vine inca o data in ajutorul pasionatilor de motoare.
Amatorii de motoare de pe Batranul Continent vor avea, in curand, posibilitatea sa beneficieze de un model Harley creat special pentru Europa.
Seful Biroului de Cercetari Penale din Olt, aflat sub influenta alcoolului, a fost implicat intr-un accident de circulatie provocat chiar de el, duminica seara, la Serbanesti.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... In mod surprinzator, una dintre cauzele deceselor de pe soselele romanesti este incapacitatea trecatorilor de a acorda primul ajutor.
Exercitiu de amploare pe Aeroportul International "Avram Iancu" din Cluj. Scenariul a fost producerea unui accident de aviatie civila cu zeci de morti si raniti. Sute de pompieri, politisti, jandarmi si medici au partiicpat la exercitiu
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
Investigarea ochilor pentru a vedea atacul cerebral Suferinzii de hipertensiune arteriala sunt mai expusi riscului de accident vascular cerebral Persoanele care sufera de hipertensiune arteriala sunt mai expuse comparativ ca alte persoane riscului de a face un accident vascular cerebral.
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
Accident pe autostrada Soarelui. Trafic partial blocat pe A2, dupa ce 4 masini au facut un accident. 7 persoane au fost ranite intr-un accident de circulatie care s-a produs, marti, la kilometrul 64 de pe A2, langa localitatea Lehliu Gara, autostrada care leaga Bucurestiul de Constanta.
google-analytics.com