Cautare

534 de rezultate pentru "doctor" (2.66 secunde)
l-a ales in functia de Presedinte pe domnul doctor Stefan Tiron (presedinte fondator al S.S.R.O.O.T.) .
Doctor in Arheologie, explorator neobosit al santierelor arheologice de la Dunare, Marian Neagu marturiseste ca intr-o vara l-a avut ca oaspete pe santierul arheologic din Insula Pacuiul lui Soare, pe marele poet Nichita Stanescu.
Nu pentru bani, pentru ca avea destui, ci de dorul familiei, al prietenilor si, mai ales, ca sa fie doctor la el acasa, sa salveze pacientul roman si, de ce nu, poate chiar sa indrepte ceva in sistemul sanitar romanesc, atat de ancorat in trecut.
"Emil Constantinescu, care e un papagal, nu a putut sau nu a vrut sa faca publice aceste dosare, cu tot ajutorul consilierului sau de taina, Mugur Ciuvica, un doctor neterminat, iar Ion Iliescu nu avea nici un interes sa faca acest lucru".
Cind a venit ea, dupaa Revolutie, mi-a adus o sticlaa de sampanie pentru caa a stiut caa am avut de suferit. Am mai avut o problemaa la un moment dat, legataa de un doctor, Radu Luciu, chirurg.
Viceamiralul Gheorghe Marin, doctor in Stiinte Militare, a fost numit in 1995 in functia de comandant al Brigazii de Cercetare si Observare Radioelectronica a Fortelor Navale.
In opinia premierului, liberalul "este recomadat pentru preluarea acestei functii atat de formarea sa profesionala, ca doctor in economie, cat si de experienta sa in domeniul promovarii politicilor publice", mentionand totodata ca Vosganian a participat la elaborarea Programului de guvernare al Executivului, a strategiei postaderare, precum si a strategiei fiscale pe termen mediu.
Ambasador la Copenhaga in acest moment, licentiat in Filosofie la Sorbona, doctor in stiinte politice la ßcoala de Inalte Studii din Paris, Theodor Paleologu confirma ca a discutat cu lideri PNL despre nominalizarea la MAE si se declara onorat.
Sub obladuirea unui fost subprefect si doctor despre care se spune ca si-a lasat pacientii sa moara pentru ca nu-si primea spaga de rigoare, oameni de o calitate morala si judiciara ireprosabila ingroasa randurile unuia dintre cele mai bizare constructii politice romanesti.
"OTRM Constanta il intreaba, cu tot respectul, pe domnul doctor Tofolean, directorul SCJU Constanta, cand vor incepe reparatiile la aceasta sectie, cunoscand faptul ca s-au primit bani pentru acest lucru", se mai arata in comunicatul de presa al OTRM.
Poate parea curios pentru unii, obisnuiti mai degraba cu viata trepidanta a lui Onaca, mereu plecat prin lume pentru a salva romani, dar senatorul constantean este doctor in stiinte juridice, masterand SUA in stiinte politice si avocat in Baroul Bucuresti.
Potrivit unui comunicat al PIN, in comisia care a elaborat testele si care le va corecta au fost inclusi Gheorghe Stoica - profesor doctor la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti, Ion Lucian Catrina - asistent universitar la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii ,,Dimitrie Cantemir", Ioana Comanita - profesor atestat de Limba Engleza;
exista insa cateva informatii stranii despre activitatea sa de doctor, in mediul constantean circuland zvonul unui caz de malpraxis facut de Iustian, care a dus in final la decesul pacientului.
"Cel mai pagubos element in invatamantul universitar il reprezinta modul in care s-au acordat pana de curand titlurile de doctor.
Doctor inginer 18. Daciana Sarbu - 30 ani. Profesia: Jurist 19. Catalin Nechifor - 33 ani. Profesia: Inginer 20. Adriana Ticau - 37 ani.
Am tratat, ca doctor, victimele mineriadelor", a spus Oprescu, intr-o declaratie de presa.
Gramatica i-a jucat feste serioase profesorului universitar doctor Nicolae Mischie pe unul din afisele cu care spera sa revina in Parlament.
Reamintim ca unul dintre noii administratori ai SC Mamaia S. A. este Costin Sorici, un tanar manager doctor in economie, al carui copil a fost botezat de familia Stavrositu.
Boris Tadici va primi si titlul de Doctor Honoris Causa al Universitatii Crestine Dimitrie Cantemir si va participa la inaugurarea unei expozitii de pictura sarba la Muzeul National de Arta.
calitati dovedite in activitatea didactica si in functii de conducere, de indrumare si de control, anterioare, in sistemul de invatamant; titlul de doctor sau gradul didactic I;
google-analytics.com