Cautare

534 de rezultate pentru "doctor" (3.50 secunde)
Va trebui sa va faceti timp pentru mai multe vizite la doctor, sa gasiti resurse financiare pentru terapii si operatii, sa va luptati cu mentalitatile semenilor dumneavoastra, sa nu va lasati batuti in fata greutatilor zilnice care vor fi mai multe decat cu un copil obisnuit.
Magda Marincovici In aceste zile, toata lumea vorbeste si se pricepe infectiile nosocomiale.Profesorul doctor Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals , ne spune ce sunt, de unde vin si cum pot fi tinute sub control infectiile nosocomiale.
Aceste sapte sentimente, care sunt rãaspunsuri normale ale organismului la diversi stimuli (interni sau doctor pacientexterni) nu provoacã o stare de boala decat atunci cand sunt duse la extrem.
In plus, sunt necesare masuri si protocoale clare de identificare a gravidei in momentul prezentarii la doctor si la maternitate pentru nastere.
- Domnule doctor, este de mare actualitate subiectul infectii nosocomiale. Cum stati la acest capitol extrem, extrem de sensibil? C.P:
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat.
- in programul vizitei au fost incluse intalnirea cu Primul Ministru Mihai Razvan Ungureanu la sediul Guvernului (desi nu mi-a convenit acest lucru nu eram eu in pozitia de a schimba programul), intalnire la Ambasada, conferirea titlului de Doctor Honoris Causa la Universitatea Romano Americana urmata de un discurs in Aula Universitatii;
M-am simtit ca si cand as fi fost la doctor. Vreau ca oamenii sa inteleaga ca este corect sa vorbesti despre acest lucru si sa nu le mai fie frica de stigmatul esti nebun.
forma este acceptata dar e mai curand familiara decat oficiala pentru ca este recomandat inca sa ne adresam cu doamna doctor unui medic-femeie pentru ca medica este de neimaginat (sic!) cu toata feminizarea care s-a produs in ultimele decenii in domeniul medical ;
Fiica femeii, care a fost pacienta Monicai Pop, si-a pierdut vederea la un ochi in urma unei operatii, iar aceasta considera ca sefa Spitalului de Oftalmologie si colega acesteia, de la spitalul din Timisoara, doctor Ileana Zolog, sunt principalele vinovate.
FARCAS) Pe George Parvu, doctor in geologie, din Bucuresti, il cunosc din 2015 si nu am motive sa ma indoiesc de sinceritatea lui.
celalalt, care parea sa fie sef, sau doctor, avea legat de brat un dispozitiv cu butoane. Apasand pe unul din acestea, din dispozitiv a iesit o tija care indrepta in jos fascicule subtiri de lumina verde.
Apoi m-a dus repede la doctor si am fost diagnosticata cu pareza faciala stanga. Dar medicii de la Spitalul Fundeni nu au fost capabili sa explice ce anume putuse provoca un soc atat de puternic incat sa declanseze o pareza la o fetita de 10 ani.
Florian Bodog, ministrul Sanatatii, a deschis, vineri, lucrarile de constructie la cea mai noua clinica de hematologie din tara. Aceasta va functiona in cadrul Institutului Oncologic Profesor Doctor Ion Chiricuta din Cluj Napoca.
Silithoe, doctor in psihologie clinica, oamenii au tendinta sa creada in ceea ce ii face sa se simta confortabil. Necunoscutul ne sperie, in timp ce imaginea unei lumi simple, complet explicabile, ne face sa ne simtim mai in siguranta si mai relaxati.
Examinarea pielii de catre un doctor specialist si efectuarea unui istoric medical. Teste de diagnostic: Biopsia pielii Este un test bun pentru confirmarea diagnosticului definitiv.
A stat cineva langa un doctor cand opereaza ca sa vada cat i se umfla coronarele? Va repet, sunt profund scarbit de modul cum sunt tratati medicii.
Din anul 1999 este doctor in istorie, lucrarea sa, intitulata Administratia romaneasca in Cadrilater (1913-1940), fiind o premiera in istoriografia romaneasca.
Daca reactia alergica a debutat inainte ca pacientul sa fie in grija unui doctor, este indicat sa isi faca rapid o injectie cu noradrenalina (in cazul in care are deja un kit de urgenta pentru tratamentul alergiilor si stie cum sa il foloseasca).
- Dezlipirea de retina este diagnosticata, de obicei, prin examen oftalmoscopic (examinarea fundului ochiului), si scanarii cu ultrasunet atunci cind pacientul merge la doctor cu plingerile descrise.
google-analytics.com