Cautare

534 de rezultate pentru "doctor" (7.64 secunde)
Iubita lui Mircea Badea a tinut sa linisteasca apele si a explicat ca merge mereu la doctor, care a asigurat-o ca nu are nicio problema, iar copilul se dezvolta normal.
Retorica declaratiei de dragoste, la Palatul Sutu Sebastian Grama, conferentiar universitar doctor la Facultatea de Filosofie a Universitatii din Bucuresti, a fost in ultima zi de joi a lunii aprilie amfitrionul unui eveniment special la Palatul Sutu:
Mircea Albulescu a fost unul dintre cei mai indragiti actori romani, era profesor universitar (Doctor in Arte), publicist, poet, prozator, membru al Uniunii Scriitorilor. ... Este membru al Uniunii Ziaristilor si doctor in arte.
Tranzactia este amintita de Doina Lemny, doctor in istoria artei, muzeograf-cercetator la Muzeul Național de Arta Moderna, Centrul Pompidou din Paris, intr-un interviu acordat AGERPRES:
Traian Nica Tuckman are titul stiintific de doctor in arta, primit pentru amploarea operelor sale - peste 3.000 de lucrari - si numarul mare de tablouri, peste 320, donate comunei Stefan cel Mare, locul sau natal.
In 1995, la varsta de 68 de ani, a primit titlul de doctor in Sanatate si Servicii Umane. ... Nascut cu un IQ extrem de mare, a devenit membru al Mensa International in 1963.Ca tanar doctor, a fost atras de budism si s-a alaturat primului Institut Zen din SUA.
La Sacele, familia detinea si un cabinet medical, intr-un imobil in care vecinilor nu le-a venit sa creada cu "domnu doctor" si "doamna doctor" faceau si pe proxenetii.
Profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi le explica. Primul efect: selecteaza tulpini rezistente si multirezistente la antibiotice. Ceea ce inseamna ca in cazul unei infectii cu aceste tulpini, antibioticele administrate nu-si mai fac efectul si ne aflam fara protectie exact ca inainte de descoperirea antibioticelor.
Dupa ce a devenit doctor in medicina (1972), a urmat o serie de studii post-universitare la Universitatea Leiden din Olanda. ... doctor honoris causa, Universitatea Caserta, Italia, 1996, 5 universitati din Romania, Universitatea Chisinau, 2001.
Otita de piscina, boala infectioasa care, netratata la timp in mod corect, poate provoca surditate Otita externa, numita in mod curent si otita de pisicina, este mai frecventa in sezonul cald, cei mai afectati fiind copiii, atrage atentia profesorul doctor Dorin Sarafoleanu.
Totusi, ciupercile nu reprezinta un aliment complet, nu asigura toate elementele nutritive necesare unei alimentatii echilibrate, subliniaza profesorul doctor Gheorghe Mencinicopschi.
Acest eveniment medical major, care reuneste peste 250 de personalitati ale lumii medicale din 35 de tari, a fost posibil gratie eforturilor remarcabile ale profesorului doctor Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial IASGO 2013.
Magda Marincovici) Este in crestere numarul persoanelor diagnosticate cu cancer al sistemului nervos central, avertizeaza profesorul doctor Mircea Gorgan, presedintele Societatii Romane de Neurochirurgie (SRN), cu prilejul la cel de-al 39-lea Congres al SRN (Bucuresti, 19-21 septembrie).
Profesorul universitar doctor Vladimir Belis, o autoritate in domeniul medicinei legale, face proba ca nu expunerea la frig, ci paraplegia, adica paralizia totala, este cauza mortii studentei Aura Ion.
Imposibil de crezut, mai ales ca, talia frantuzoaicelor este celebra inca din vremuri stravechi, cu mult inaintea nasterii ilustrului Doctor Dukan. ... Dietele care presupun infometarea sau restrictiile de la alimente vitale organsmului nu trebuie sa fie vreodata luate in considerare fara consultul unui doctor si fara analize prealabile.
Profesorul doctor Ioan Cordos, managerul Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", spune ca acest departament este destinat exclusiv pacientului cu tumora pulmonara primitiva.
Titluri stiintifice Doctor in biologie (1984) cu teza Tehnologii de obtinere si utilizare a preparatelor enzimatice microbiene. ... • Ordinul National "Serviciul Credincios" in grad de Cavaler (2000;) • Doctor Honoris Causa al U.S.A.M.V.B.
Profesorul doctor Streinu-Cercel ne reaminteste ca VHC se transmite prin contact sexual cu parteneri multipli, neprotejat cu prezervativ, efectuarea de tatuaje si piercing in cabinete neautorizate, folosirea in comun de instrumente de manichiura si pedichiura (forfecute, clesti etc.) nesterilizate corespunzator, lame de ras, periute de dinti etc., prin transfuzii de sange.
Fumul de tigara din podele, ziduri, haine creste riscul de cancer pulmonar Presedintele Societatii Romane de Pneumologie (SRP), profesor doctor Florin Mihaltan, a declarat joi, la Sibiu, ca "fumatul la mana a treia", ceea ce inseamna fumul de tigara din podele, ziduri, haine, poate influenta riscul de cancer pulmonar.
Cam 80% dintre cei infectati nu isi dau seama ca au infectie cu virusul hepatitei A si, ca atare, nu ajung la doctor. Ajung la doctor cei care se ingalbenesc, care fac icter si care reprezinta aproximativ 20% dintre cei infectati.
google-analytics.com