Cautare

3234 de rezultate pentru "doctor radu zamfir" (3.35 secunde)
Ultimii cinci consilieri locali ai PSD Mangalia au fost exclusi din partid, in urma semnarii unui protest indreptat impotriva mai multor colegi din Consiliul Local care, la ultima sedinta au folosit un limbaj violent - considera exclusii - din care nu au lipsit expresii ca "papagal", "hot" sau "talhar", adresate primarului Zamfir Iorgus, dar si de "prostituate politic", la adresa doamnelor consilier.
In replica, deputatul PNL Daniel Zamfir, unul dintre cei 157 de initiatori ai actului normativ, a aratat ca scopul este o lege dreapta, care sa fie cat mai repede aplicabila.
O delegatie condusa de primarul municipiului Mangalia, Zamfir Iorgus, va participa in perioada 22-27 februarie la un seminar pe teme turistice, sustinut in localitatea Terracina, Italia.
In alta ordine de idei, Dumitru Zamfir, cel care reprezinta Asociatia Nationala a Proprietarilor de Terenuri si a Actionarilor din Agricultura PROPACT, a parasit sala de sedinte, indignat ca i-a fost negata calitatea de reprezentant al PROPACT in cadrul Comisiei de Fond Funciar.
Primarul Mangaliei Zamfir Iorgus a anuntat, in cadrul celei mai recente sedinte a Consiliului Local, ca la finele acestei saptamani va sosi de la Bucuresti o comisie speciala, pentru a face receptia primelor 60 de apartamente (cu una sau doua camere) ale primelor blocuri ANL din localitate.
La dezbatere au fost invitati si primarul Zamfir Iorgus si directorul societatii furnizoare de agent termic in Mangalia, Rominterm.
Primarul orasului, Zamfir Iorgus are, de doua ori pe luna, intalniri cu localnicii, pe lista inscrisilor la audiente regasindu-se, de fiecare data, cel putin 60-70 de persoane.
In prezenta unui numar neasteptat de mare de locuitori ai Mangaliei, alaturi de care s-a aflat si primarul Zamfir Iorgus, la Centrul Cultural "Euxin" din localitate a avut loc ultima etapa a formularii Strategiei de Dezvoltare Locala a orasului, pe perioada 2007-2015.
Edilul sef al orasului, Zamfir Iorgus, ne-a declarat ca, la jumatatea lunii aprilie, vor fi organizate concursuri pentru cateva zeci de posturi de functionari in cadrul administratiei locale.
La eveniment au participat reprezentanti ai beneficiarilor locali, condusi de primarul Zamfir Iorgus, o delegatie a partenerilor bulgari, printre care si primarul din Dobrici, Nicolay Angelov, ales in urma cu cateva saptamani, alaturi de reprezentanti ai finantatorilor proiectului.
La eveniment au participat Ion Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al CCINA Constanta, Cornelia Boanta, vicepresedinte al CCINA Constanta si director al CRAMN Mangalia, precum si primarul Zamfir Iorgus.
Primarul orasului, Zamfir Iorgus ne-a declarat ca, la fel ca in anii trecuti, Guvernul a "uitat" de cele 3.400.000 de lei pe care trebuia sa le aloce Mangaliei ca subventie la caldura. ... Pentru iarna 2007-2008, primaria are alocate 5.000.000 de lei", afirma Zamfir Iorgus.
Totusi inca exista multe terenuri blocate pentru ca propietarii lor nu le exploateaza randamentul", a declarat vineri presedintele Uniunii Nationale Imobiliare (UNIM) Gabriel Zamfir.Potrivit acestuia, cea mai mare dinamica a preturilor o va inregistra in 2008 zona de nord-vest a Bucurestiului dar si terenurile situate in zonele unde vor aparea mari investitii in infrastructura sau in proiecte comerciale, precum si cele din apropierea autostrazilor.In plus, Zamfir considera ca statul va ramane in continuare un mare jucator pe piata imobiliara romaneasca, fie pentru ca va disponibiliza diverse suprafete mari de teren, fie ca va dezvolta proiecte mari de infrastructura.
Printre ei, si actualul viceprimar al comunei, Constantin Zamfir, care, dupa declaratiile primarului, s-a intors de curand din strainatate si are ganduri mari pe plan economic. ... Mai exact, Constantin Zamfir si-a indreptat atentia spre o plantatie de pomi fructiferi, proiect pe care spera sa-l realizeze cat mai curand.
Oana Zamfir, realizatoarea emisiunii "Romania 24", il avea un direct prin telefon pe Marian Munteanu, fostul lider al studentilor in timpul Mineriadei din 1990.
Tot duminica, Mircea Zamfir a cucerit medalia de argint, iar Mircea Branzea medalia de bronz la individual masculin.
Sebastian Ghita, noul patron de la Rapid Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu au cedat 50% din actiunile clubului omului de afaceri Sebastian Ghita, informeaza GSP.ro. ... Adrian Zamfir si Nicolae Cristescu au cedat 50% din actiunile clubului omului de afaceri Sebastian Ghita, sustin surse din cadrul clubului giulestean.
Povestea ca medicul Zamfir sau ceilalti supravietuitori nu si-au activat modulele GPS de pe telefoane este pentru prostit copii.
La solicitarea d-lui Dan Zamfir, initiatorul legii darii in plata, voi participa maine, la ora 9,30, la o discutie cu dl deputat Viorel Stefan, presedintele comisiei de buget-finante a Camerei Deputatilor.
Nasii cuplului au fost colega sa Oana Zamfir ex-Stancu (o vedeta incotestabila a Antenei 3) impreuna cu sotul sau, celebrul politician Daniel Zamfir, liderul Grupului parlamentar ALDE din Senatul Romaniei.
google-analytics.com