Cautare

3234 de rezultate pentru "doctor radu zamfir" (3.11 secunde)
Radu Mazare a fost Suleyman Magnificul la ultima editie a carnavalului de la Mamaia Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a costumat in Suleyman Magnificul, sambata seara, la ultima editie din acest sezon estival a carnavalului din Mamaia, iar fiul sau, Raducu, a facut parte din randul spahiilor si ienicerilor.
La lucrarile mediate de Nicusor Constantinescu, vicepresedintele organizatiei judetene a PSD Constanta, au participat primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, care detine si functia de presedinte executiv al PSD Constanta, presedintele PSD Mangalia si viceprimarul localitatii Paul Liviu Botas, fostul deputat de Constanta din partea partidului, Liana Naum, alaturi de cei 121 de delegati (din cei 130), alesi din cadrul celor 19 organizatii locale si de invitatii mai multor partide politice din oras - PPRM, PNL, PD, PPCD, PUR.
Prefectul va lua masuri pentru dezamorsarea situatiei agentului termic la Mangalia Senatorul Puiu Hasotti a tinut sa il "salute" pe Zamfir Iorgus, primarul Mangaliei, subliniind faptul ca la Constanta "nu fac asa ceva, pentru ca relatiile cu Mazare si Nicusor Constantinescu sunt ceva mai reci, mai bine zis sunt inghetate bocna".
Este vorba de Oana Pellea, Zamfir Dumitrescu, Ion Caramitru, Adrian Vasilescu, Constantin Valentin, Silviu Lupescu, Sorin Alexandrescu, Mircea Dumitru, Stefan Lungu, Constantin Pivniceru, Octavian Lazar-Cozma, Gabriel Liiceanu, Claudiu Saftoiu, Alina Mungiu Pippidi, Nicolae Manolescu.
La randul sau, primarul orasului, Zamfir Iorgus, ne-a declarat ca a „auzit“ ca presedintele Romaniei ar dori sa petereaca la cumpana dintre ani pe litoralul sudic al Marii Negre, si asta dupa ce o buna parte a sezonului estival a fost nedespartit de zona Mangaliei, unde a asistat la Festivalul „Callatis“, la expozitia de fotografie a Ioanei, fiica sa cea mare, la Targul de Carte si la „agapele“ de la Neptun, de la deja celebra de acum Terasa „Ciresica“.
In prezenta prefectului judetului Constanta, Danut Culetu, si a edilului sef al orasului, Zamfir Iorgus, Primaria Municipiului Mangalia a inaugurat marti, 25 aprilie, primele 13 case de tip duplex construite pentru familiile ce reprezinta cazuri sociale in localitate.
Mai exact, Biroul Permanent Local al PD Mangalia a anuntat ca toti consilierii locali PD vor vota impotriva proiectului de hotarare initiat de primarul Zamfir Iorgus, de contractare a unui credit de 150 de miliarde de lei (suma reprezinta "partea" pe care urmeaza sa o acopere Consiliul Local in vederea reabilitarii Portului Turistic si ecologizarea Cordonului Saturn-Venus, restul banilor urmand sa vina din fonduri PHARE).
Sedinta de Consiliu Local a alesilor Mangaliei a fost un bun prilej pentru primarul orasului, Zamfir Iorgus, sa infiereze in termeni aspri modul in care a debutat actualul sezon estival, precum si lipsa de bun simt a patronilor din statiunile litoralului sudic, care continua sa isi ridice noile imobile intr-un stil haotic, cu nepasare fata de turisti.
De la bugetul de stat inca nu ni s-au dat banii necesari subventiei la energie termica, asa ca nici noi nu vom da cladirea "gratis" - ni se va stinge o creanta de 35 de miliarde pe care o avem la aceasta institutie", a declarat primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus.
La randul sau, primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, a tinut sa sublinieze faptul ca aceasta "ploaie de minciuni" reprezinta un deserviciu adus comunitatii locale, fiind opera unor consilieri locali, dupa cum a lasat edilul sef al orasului sa se inteleaga:
Explicatia data de gazdele sale- senatorul Onaca, primarul Zamfir Iorgus si deputatul Stelian Dutu- a fost foarte simpla:
"Conditia principala este insa gasirea unui dialog cu societatea Electrica, pentru a prelua in comodat stalpii si traseele de iluminat public", afirma primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus. ... Parametrii acestor garaje trebuie sa se incadreze in normele privind functionalitatea, dar si aspectul", afirma Zamfir Iorgus.
Edilul sef al Mangaliei, Zamfir Iorgus, a declarat ca actualul buget al primariei este unul in care se reflecta foarte mult cresterea autonomiei locale:
Desi pare hazardat in acest moment, Viorel Oleniuc are sanse mari de a castiga Primaria Mangalia, in conditiile in care - din cate se aude - actualul edil Zamfir Iorgus se gandeste foarte serios sa dea primaria pe deputatie.
Producatorul agricol Ioan Zamfir, care lucreaza 1.500 de hectare la Medgidia, a declarat ca aceasta sedinta este foarte utila, dar cam tarzie. ... Toti ar trebui sa facem politica painii, ce tine de siguranta alimentara a populatiei", a declarat Zamfir.
Vestea ca Zamfir Iorgus nu mai candideaza pentru al patrulea mandat de primar a pus pe jar Organizatia PD Mangalia, care acum cauta "cel mai bun dintre cei mai buni posibili candidati democrati".
Cei doi vor trebui sa demonstreze atat care dintre ei este cel mai bun, dar si ca sunt capabili sa ia locul actualului primar in functie Zamfir Iorgus, care a anuntat ca da primaria pentru un fotoliu in Parlament, dar cu conditia sa-i fie gasit un inlocuitor democrat.
Presedintele PSD Mangalia, Claudiu Tusac, afirma ca acest scor este unul comparabil cu cele obtinute de formatiune atunci cand era "pe val", desi una dintre cele mai populare figuri ale partidului, Zamfir Iorgus, a trecut la PD.
deputatul George Dragomir a anuntat ca actualul primar Zamfir Iorgus va candida din nou la Primaria Mangalia;
De altfel, acesta s-a aratat ferm convins, de mai multe zile, ca "pisica se va rupe in PSD Mangalia", pentru ca, este de parere acesta, "este imposibil ca un partid sa spuna ca nu este la remorca lui Zamfir Iorgus, dar, pe de alta parte, consilierii acestui partid sa semneze hartii de sustinere a primarului si sa se constituie in masina de vot a matrapazlacurilor primarului", a declarat Florin Maftei.
google-analytics.com