Cautare

3233 de rezultate pentru "doctor radu zamfir" (3.75 secunde)
Cu toate insistentele si adresele facute catre forurile de decizie - chiar in cursul zilei de ieri, primarul Mangaliei Zamfir Iorgus s-a adresat din nou, in scris, tuturor ministerelor care ar putea lua o decizie in privinta furnizarii agentului termic la Mangalia, dar si Prefecturii Constanta si Consiliului Judetean - banii pentru acoperirea subventiei la incalzire sunt mai mult decat insuficienti.
Craiova, trupa lui Fane Voica si Samir Zamfir adjudecandu-si trofeul.
Naiul sau este comparat cu al celebrului Gheorghe Zamfir. ... Cel mai celebru naist roman este Gheorghe Zamfir. ... Am mare respect pentru maestul Zamfir!.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Constantinescu, Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Pe de alta parte, saptamanalul independent Expres Magazin apare la 24 iulie 1990, cu Cornel Nistorescu - director general, si Radu Budeanu - redactor-sef. ... Redactor-sef la aparitie a fost Radu Cismasanu, pentru primele patru numere.
Constantinescu,Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... - Saptamanalul independent Expres Magazin apare la 24 iulie 1990, cu CornelNistorescu - director general, si Radu Budeanu - redactor-sef. ... Redactor-sef la aparitie a fost Radu Cismasanu, pentru primele patru numere.
Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe (foto, dreapta), se afla in incompatibilitate de functii, el fiind si presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI.
Radu Zamfir, specialist chirurg la Institutul Clinic Fundeni, in cadrul conferintei de presa ce a avut loc la serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. ... La sediul Societatii de Salvare Bucuresti, in Episcop Radu nr.
Omul zilei - Mircea Radu Gorgan (Autoare: Magda Marincovici) Profesorul doctor Mircea Radu Gorgan, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni".
Ba mai mult, membrii partidului, in frunte cu Radu Comanici, au subliniat calitatea acestuia de „principal finantator al filialei Constanta a PRM”.
Intr-un final, dupa ce, in ultima perioada, Viorel Stanca a lansat o multitudine de "torpile" in directia lui Radu Capilnasiu, acesta a reactionat, organizand ieri o conferinta de presa.
Departamentul National Anticoruptie a inceput urmarirea penala impotriva primarului Constantei, Radu Mazare, care este invinuit, alaturi de alte 11 persoane, de abuz in serviciu si fals intelectual, in dosarul 29/2005 cu privire la retrocedarea unor terenuri.
"Nu-i nimic, il vei primi de la Radu Beligan", a replicat, glumind, Ion Caramitru, presedintele UNITER.
Povestea a fost prezentata, de altfel, intr-o conferinta de presa sustinuta ieri de primarul Radu Mazare, care i-a acuzat pe reprezentantii Politiei ca nu au vrut sa colaboreze cu inspectorii Corpului de Control din Primarie in sensul rezolvarii situatiei sesizate de cetateni pe strada Ion Corvin.
Conditia este sa existe interes, toti cei 14 consilieri PD si PNL sa se afle in sala la sedinte a consiliului local si sa voteze la fel, dupa cum a aratat Teodor Radu, consilierul juridic personal al primarului Antonie Solomon.
Presedintele organizatiei judetene Constanta a Partidului Romania Mare, vicepresedintele CJC Radu Comanici a facut ieri un anunt-bomba.
Radu Sarbu, ales presedinte PNTCD la Congresul extraordinar din 24 august, a declarat marti ca "fosta conducere" a partidului "nu reprezinta o tabara, ci o pana" si ca asteapta o decizie a instantei judecatoresti pentru a prelua, cu ajutorul "portareilor", sediul central.
Astfel, dupa cum ne-a declarat si comisarul sef al Garzii Financiare Constanta, Cristian Radu, nu este chiar de usor asa sa faci parte din Garda.
Radu Moraru si echipa lui au primit de la CNA licenta pentru postul Nasul TV Radu Moraru si echipa lui de la emisiunea Nasul au primit, miercuri, de la CNA licenta audiovizuala prin satelit pentru postul Nasul TV.
Eurodeputatul PNL Daniel Daianu, doctor in economie, profesor universitarla SNSPA Europarlamentarul Daniel Daianu a fost economist-sef al BNR intre 1992-1997, ministru-adjunct in 1992 si ministru plin al finantelor intre 1997 și 1998, profesor universitar la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), membru corespondent al Academiei Romane din 2001, membru al Societatii Romane de Economie (SOREC).
google-analytics.com