Cautare

2574 de rezultate pentru "dobrogea grup" (4.95 secunde)
Agentii economici si hotelierii care au depus oferte au fost nevoiti sa astepte peste o ora si jumatate pe culoarele Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral, in vreme ce angajatii institutiei au avut grija sa incuie sala de sedinte.
Daca in privinta ofertelor de cazare pentru Sfintele Sarbatori de Pasti si cele de 1 Mai, lucrurile sunt deja clare la aceasta ora - operatorii din turism propunand mai multe pachete de programe, pentru toate buzunarele - romanii din tara, dar mai ales din judetul Constanta, pot opta pentru o slujba de Inviere la una dintre manastirile din Dobrogea sau, de ce nu, chiar pe plaja.
sapte zone de plaja scoase la licitatie in acest an de catre Directia Apelor Dobrogea - Litoral au ramas tot neofertate si dupa cea de-a doua strigare.
Dobrogea, cu litoralul sau, are un potential economic numai in timpul verii si cred ca factorii decizionali din Romania trebuie sa ia in calcul posibilitatile de prelungire a sezonului turistic, mai ales ca, la numai cativa kilometri distanta de zona aceasta exista o subdezvoltare economica evidenta", a declarat Jurgen Henkel.
Mizeria de pe plaje, revolta hotelierilor, care contesta licitatiile organizate de Directia Apelor Dobrogea Litoral pentru concesionarea plajelor, supararea turistilor au pus in miscare autoritatile centrale.
Directia Apelor Dobrogea (DADL) este acuzata de catre Asociatia Patronala Mamaia ca incurajeaza constructiile. ... Ca raspuns la acuzatii, Directia Apelor Dobrogea va verifica reclamatiile depuse de hotelieri.
Vadim a marturisit ca a ales Constanta pentru o lansare a cartilor sale, deoarece aceasta regiune este extraordinar de importanta atat pentru tara, cat si pentru crestinismul mondial, in Dobrogea originand prima biserica din Europa.
Luand in considerare disconfortul termic datorat caniculei, reprezentantii organizatiei Eco Dobrogea ne-au declarat ca vor solicita autoritatilor locale sa stropeasca drumurile urbane de cel putin 5 ori in zilele foarte calduroase si sa dispuna functionarea permanenta a fantanilor arteziene din localitate si a aspersoarelor, in special in zonele poluate cu praf, cum ar fi marile platforme industriale constantene.
Pentru proiectul de impaduriri a regiunii Dobrogea, Comisia Europeana a alocat fonduri nerambursabile de un milion de euro.
La Centrul Roman de Afaceri "Marea Neagra" Mangalia are loc, in perioada 21-22 martie, intalnirea de lucru a delegatiei olandeze din localitatea Zandvoort, ai caror reprezentanti au semnat, in urma cu cateva saptamani, un parteneriat cu Consiliul Local din sudul litoralului si autoritati ale Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", un proiect de colaborare pentru reabilitarea plajelor si zonei de faleza din zona.
Potrivit lui Stere Economu, purtatorul de cuvant al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, cea mai grava problema pe care o intampina la ora actuala Dobrogea este valul de caldura ce va lovi necrutator toate culturile.
Totodata, Mistral Voyages mai ofera excursii de o zi pentru degustari de vin la Podgoria Murfatlar (33 euro), o scurta trecere in revista a litoralului bulgaresc (25 euro), o excursie pentru descoperirea celor mai interesante peisaje naturale din Dobrogea (24 euro), o vizita la pescarii dobrogeni (35 euro), o noapte la opera sau balet (12 euro), turul orasului Constanta cu autobuzele supraetajate (5 euro), un alt tur al urbei tomitane, de aceasta data la bordul unui Hunner (44 euro), zboruri de agrement de pe aerodromul Tuzla (71 euro), salturi cu parasuta
Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea al judetului Constanta si ai Directiei Apelor Dobrogea Litoral s-au deplasat ieri, 5 iunie a.c., in comuna Cuza Voda.
Fostul director general al Apelor Romane Dobrogea Litoral este acum director tehnic la Oil Terminal, la propunerea PD-L Constanta. ... chimie, iar intre timp - tot el se lauda - a castigat si procesul pe care l-a avut cu Directia Apelor Dobrogea Litoral.
"Pe perioada targului, pretul pe metrul patrat construit finisat este de 560 de euro, cu TVA, si 35 de euro, cu TVA, metrii patrati de teren", a declarat Catalin Banica, dezvoltator Complex Rezidential Dobrogea.
Conducerea Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a organizat ieri o actiune de control pe plaja din statiunea Mamaia, iar in urma verificarilor, inspectorii au constatat ca operatorul de plaja Romned Port Operator s-a extins cu activitatea pe o suprafata mai mare decat cea inchiriata in urma licitatiei.
Statul a privatizat cinci din cele opt filiale Electrica in intervalul 2004-2007, acestea fiind preluate de E.ON (Electrica Moldova), Enel (Banat, Dobrogea si Muntenia Sud) si cehii de la CEZ (Oltenia).
drept urmare a ajuns cu predicat in Dobrogea noastra.
Jimmy Stanescu, Florian Valsan, Victor Grigore, Cornel Ursu Dobrogea, Petronela Milea, Mihai Gabriel Boboc, Mireille Astrid Popa, dar si alte tinere talente in ale caricaturii;
Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Banat, Crisana, Dobrogea si pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 14 grade, iar cele minime intre -5 si 6 grade, mai ridicate in sudul Banatului si in Dobrogea.
google-analytics.com