Cautare

2574 de rezultate pentru "dobrogea grup" (7.11 secunde)
Vesti mai bune vin insa din partea Autoritatii Nationale de Imbunatatiri Financiare - Sucursala Teritoriala Dobrogea.
Administratia Nationala de Imbunatatiri Funciare - Sucursala Teritoriala Dobrogea are mari probleme cu beneficiarii de irigatii care, dupa ce si-au vazut terenurile salvate de seceta, s-au facut ca au uitat de banii pe care-i datoreaza pentru aceste servicii.
Administratia Nationala de Meteorologie a finalizat harta care indica locatiile propice amplasarii de centrale pentru producerea energiei eoliene, astfel de zone fiind identificate pe intreg teritoriul tarii, nu numai in Dobrogea, a declarat ministrul Mediului Attila Korodi.
Centrale eoliene in Delta, panouri solare in Dobrogea si minihidrocentrale in zona Carpatilor sunt doar cateva dintre variantele prin care Romania ar putea produce energie mai ieftina si fara sa polueze mediul inconjurator.
Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 grad in depresiuni si 11 grade in sud-est (Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei). ... In Muntenia si Dobrogea va ploua pe spatii mai extinse noaptea, iar in Moldova, mai ales spre sfarsitul intervalului, vor fi precipitatii locale, mixte.
In ceea ce priveste valorile termice medii, specialistii ANM estimeaza, in perioada analizata, valori medii de temperatura intre - 5 si 0 grade Celsius in Transilvania si Moldova, intre zero si doua grade Celsius, in Banat si Crisana, intre -2 si 1 grad Celsius, in Oltenia si Muntenia, iar in Dobrogea, intre zero si trei grade Celsius.
Cu ocazia schimbului de populatie, bulgarii din Dobrogea s-au mutat in Cadrilater, iar colonistii romani, inclusiv aromanii, din Cadrilater au trecut in hotarele micsorate ale Romaniei. Cea mai mare parte a lor a intemeiat noi asezari in Dobrogea, iar o parte s-a stabilit in jurul Bucurestiului.
La acest eveniment au luat parte prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" Constanta, Petre Trandafir, directorul economic al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Marian Iordache, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Marian Sarbu, precum si numerosi reprezentanti ai institutiilor constantene.
La acest eveniment au luat parte prefectul judetului Constanta, Danut Culetu, seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Dobrogea" Constanta, Petre Trandafir, directorul economic al Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Marian Iordache, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Marian Sarbu, precum si numerosi reprezentanti ai institutiilor constantene.
Mai mult de jumatate din capacitatea instalata de energie eoliana se afla la Tomis Team, in Dobrogea, in apropiere de litoralul Marii Negre. ... Exista deja mai mult de 10 parcuri eoliene noi in Dobrogea, regiunea de coasta cu vant puternic din sud-estul Romaniei.
Jimmy Stanescu, Codrin Mihai Cardu, Vasile Grigore, Cornel Ursu-Dobrogea, Lapadat Florin Valeriu, Mihaela Melehat, Dumitru Nicolae, Bogdan Georgescu si Noni Stefanescu. ... Cornel Ursu-Dobrogea: "Pacat ca lucrarile, peste 50 la numar, nu au putut ramane la Teatrul Ginta Latina din Chisinau macar doua saptamani!" Cornel Ursu-Dobrogea, artist vizual:
"Cand iti propui sa ocupi functia de lider de grup, trebuie sa ai argumente. ... Teoretic, in acest moment, am majoritatea voturilor colegilor din grupul parlamentar ca sa fiu ales lider de grup", a declarat deputatul Ioan Munteanu.
Acest grup de lucru va fi format din cei mai buni reprezentanti ai formatiunilor politice semnatare, din specialisti apolitici si ONG-uri de profil si va fi coordonat de presedintele Aliantei de Centru Dreapta.
1 noapte in Dresda, 1 noapte in Nuremberg, 2 nopti in Munchen, 1 noapte in Frankfurt, 1 noapte in Koln, 1 noapte in Hamburg, 2 nopti in Berlin, 1 noapte in Praga - transport cu autocar local pe tot parcursul circuitului - croaziera pe Rin - tururi panoramice de oras cu ghizi locali in Frankfurt, Hamburg, Berlin si Munchen - tururi pietonale cu insotitorul de grup in Koln, Rudesheim am Rhein, Dresda si Rothenburg - transferuri aeroport - hotel - aeroport - insotitor roman de grup NU SUNT INCLUSE:
Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci "Dobrogea” (TIAD) si candidat din partea Asociatia Etnicilor Turci pentru Parlamentul Romaniei, Sabit Danis, a fost zilele acestea, mai exact de cand a inceput campania electorala, tinta unor afirmatii calomnioase.
Desi plajele constantene continua sa se prezinte intr-o stare deplorabila, spre dezamagirea turistilor care se plang in van de lipsa crearii conditiilor corespunzatoare, si in special a beach-barurilor, a igienizarii plajelor si a luciului apei, responsabilii, adica Directia Apele Romane "Dobrogea Litoral”, considera ca fac o treaba excelenta.
Chiar nu aveam pretentii de la seful Apelor Romane, Madalin Mihailovici, prezent si el in aceste zile "in inspectie" pe litoral, cu atat mai putin de la "artizanul" haosului - directorul Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral, Ionel Manafu...
Dar Chevron foreaza pentru gaze de sist in Dobrogea, unde exista un fluviu subteran de apa dulce, cat Dunarea. ... Cunosc resursa uriasa de apa din Dobrogea.
In plin sezon estival, Directia Apelor Romane Dobrogea - Litoral inca mai organizeaza licitatii pentru concesionarea in regim de inchiriere a sectoarelor de plaja ramase fara stapan. ... A facut crize de nervi, chiar ieri, in sediul Directiei Apelor Dobrogea Litoral.
Una dintre cele mai proaste alegeri ale PD Constanta a fost (si inca isi mai face efectul) aceea de numire a lui Ionel Manafu in fruntea Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral.
google-analytics.com