Cautare

2133 de rezultate pentru "dn" (1.99 secunde)
Presedintele PD, Emil Boc, a refuzat ieri sa spuna daca il va exclude din partid, asa cum se angajase in urma cu cateva luni, pe Ionel Mantog, liderul PD Gorj, cercetat penal de Directia Nationala Anticoruptie (DNA).
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat joi seara la Bruxelles ca Olli Rhen, comisar european pentru Extindere, s-a aratat "foarte dezamagit si suparat" de incercarile parlamentarilor romani de a schimba procedura de numire si revocare a procurorului general, dar si de a modifica ANI.
Procurorii anticoruptie au finalizat anchetele Zambaccian si Eurografica, dosarele urmand sa fie trimise in instanta dupa ce le vor fi prezentate invinuitilor materialele probatorii.
Plenul Camerei nu a reusit ieri sa adopte proiectul de lege al conservatorilor, deoarece nu a intrunit numarul necesar de voturi pentru adoptarea unei legi organice.
Generalul Eugen Badalan a predat aseara mandatul de sef al Statului Major al Fortelor Armate viceamiralului Gheorghe Marin. La ceremonie a participat presedintele Train Basescu, care a tinut sa precizeze ca, in pofida celor intamplate, el contina sa aiba incredere in militarii romani.
Incoltit de DNA, fostul lider al PSD Adrian Nastase risca sa piarda si sustinerea politica a partidului.
Adrian Nastase este la un pas de excluderea din partid, Mircea Geoana profitand din plin atat de declaratiile acestuia - pretext pentru reizbucnirea unor vechi ostilitati -, dar si de evolutia in dosarul Zambaccian.
Adrian Nastase s-a prezentat, marti, a doua zi consecutiv la DNA, pentru a i se prezenta acuzatiile finale in dosarele Eurografica si Zambaccian.
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat ieri ca "blocajul de comunicare" dintre Adrian Nastase si conducerea partidului s-a "ameliorat".
Declaratiile lui Miron Mitrea la DNA s-au "scurs" catre un cotidian central, punand astfel foc pe paie in relatia cu Adrian Nastase.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
Daniel Gorgota a fost exclus din Partidul Democrat, in care ocupa functia de vicepresedinte.
Membrii Coalitiei pentru un Parlament Curat - Alegeri Europene au prezentat ieri, la sediul Grupului de Dialog Social, criteriile de integritate pentru candidatii la alegerile parlamentare europene, din perspectiva societatii civile.
Partidul Initiativa Nationala a cerut ieri RA-APPS si Secretariatului General al Guvernului sa dea publicitatii lista tuturor politicienilor care locuiesc in mod ilegal in locuinte de protocol si sa rezilieze aceste contracte, amintind cazurile lui Mircea Geoana si Vasile Dancu.
Mircia Gutau si Nicolae Dicu au fost scosi ieri din Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi si adusi din nou la Tribunalul Valcea, urmand sa fie transferati la puscaria din Aiud, imediat ce dosarul va ajunge la Curtea de Apel din Alba.
Directorul SAPARD, Mircea Solomon, nu mai este, de foarte multa vreme, in gratiile PNL Constanta. Acest lucru a fost sesizat si relatat pe larg de cotidianul "Replica" inca din luna martie a anului in curs.
Probabil una dintre cele mai "bogate" in diversitatea semnaturilor VIP-urilor autohtone, dar si straine este, in prezent, in tara, Cartea de Onoare a Primariei Mangalia.
google-analytics.com