Cautare

2133 de rezultate pentru "dn" (1.66 secunde)
Presedintele PC, Dan Voiculescu, a anuntat ieri ca exista un nou impas in cadrul Coalitiei de la guvernare, in urma plenului de marti din Senat.
Primarul democrat al localitatii Agigea, Ion Ionita, s-a prezentat ieri, pentru a doua oara dupa sarbatorile pascale, la Departamentul National Anticoruptie - Constanta.
In cursul zilei de vineri, seful Guvernului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat: "Coruptia nu mai constituie o mare problema in Romania".
Drumul National DN 39... iesi din Eforie Sud si apesi pedala de acceleratie fericit ca ai drum liber. Caii putere ai masinii isi pot face de cap, gonind fara nici o grija.
Principala problema a Romaniei in ceea ce priveste eforturile pentru aderare ramane coruptia. Un raport al Transparency International, realizat in perioada martie 2005-martie 2006, scoate in evidenta faptul ca institutiile statului nu au evoluat semnificativ atunci cand vine vorba de combaterea coruptiei.
Presedintele organizatiei PRM Suceava, Gheorghe Acatrinei, a declarat ca a demarat campania de strangere de semnaturi in vederea initierii procedurii de invalidare a mandatului de parlamentar de Suceava al Leonidei Lari Iorga.
Senatorii au reusit sa dezbata in prima jumatate a acestei sesiuni parlamentare 47 din cele 51 de proiecte de lege primite de la Guvern cu titlu de prioritati de integrare.
Vicepremierul Gheorghe Copos a fost audiat ieri de Comisia pentru abuzuri a Senatului, audierea degenerand intr-o serie de atacuri la persoana intre ministru si senatorul PD Marius Marinescu, democratul alergandu-l la final pe conservator pe holuri pentru a-i da un stegulet rosu.
Deputatul Lia Olguta Vasilescu a declarat ca "daca Vadim Tudor ne va cere sa fim de acord cu acest protocol, noi vom da curs cererii sale si a Biroului Permanent al partidului, pentru ca suntem un partid disciplinat".
In legatura cu licitatia pentru reabilitarea DN 76 Oradea-Deva care trebuia sa aiba loc in data de 4 mai 2006, Filip a sustinut ca licitatia a fost amanata din nou, din cauza unor probleme la caietul de sarcini.
Fostul presedinte al Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului si deputat in Parlamentul Romaniei, Vasile Ioan Savu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, care au stabilit ca a folosit in interes propriu banii minerilor.
Liderul grupului conservator din Camera Deputatilor, Bogdan Pascu, a declarat ieri ca sesizarea catre presedintele Traian Basescu pentru cercetarea penala declansata in cazul vicepremierului George Copos (foto) face parte din prerogativele ministrului Justitiei si ale primului-ministru.
PSD va asalta Guvernul cu motiuni, asta dupa ce saptamana trecuta social-democratii au depus la Senat o motiune simpla pe problema gripei aviare.
Motiunea simpla pe tema gripei aviare a fost depusa si citita ieri dupa-amiaza in plenul Senatului de PSD, aceasta urmand a fi dezbatuta la sfarsitul saptamanii.
Vicepremierul George Copos a anuntat ieri, intr-o declaratie de presa, ca demisioneaza din functie. El si-a motivat decizia prin faptul ca initiativele conservatorilor nu au fost cuprinse in proiectul noului Cod Fiscal aprobat miercuri de guvern.
Incepand de ieri, George Copos este doar senator al Partidului Conservator. Acesta si-a dat demisia din functia de vicepremier al Guvernului Tariceanu.
Fostul vicepremier Gheorge Copos a fost trimis in judecata. Directia Nationala Anticoruptie a finalizat in cursul zilei de ieri, 6 iunie a.c., ancheta in dosarul Loteria Romana si a dispus trimiterea acestuia pentru infractiunea de evaziune fiscala.
Lume multa, lume buna, si toata adunata la Caminul Cultural din comuna Corbu, acolo unde, peste putin timp, vor avea loc alegeri pentru desemnarea edilului localitatii.
Inevitabilul s-a produs in cele din urma, iar ministrul Mediului a recunoscut, ce-i drept, indirect si cu jumatate de gura, ca sezonul estival 2006 a fost compromis, iar chestiunea plajelor a fost administrata catastrofal.
google-analytics.com