Cautare

2134 de rezultate pentru "dn" (1.58 secunde)
Discutiile pe marginea ordonantei de infiintare a Departamentului National Anticoruptie continua.
Dana Nastase, sotia presedintelui Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a fost audiata luni, timp de aproape o ora, la Departamentul National Anticoruptie in dosarul Zambaccian.
Liderii partidelor politice au ajuns ieri la un consens si i-au promis presedintelui Basescu ca nu vor mai pune bete in roate proiectului DNA.
Jalnica balbaiala a autoritatilor in cazul dosarului privatizarii frauduloase a SC Chimpex SA Constanta si a implicarii deputatului Dan Radu Rusanu in aceasta afacere a luat sfarsit ieri.
Circul perchezitiilor din blocul de pe Zambaccian s-a transformat intr-o adevarata telenovela, in care fostul premier, Adrian Nastase, joaca rolul victimei perfide.
Dosarul fostului director al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile Constanta, Gheorghe Nicolau, dupa ce a trecut in prima instanta de fostul Parchet National Anticoruptie, aflat pe atunci in mainile pensionatului Ioan Otel, a ajuns la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta.
Consultarile initiate de seful statului pe tema DNA au dat ieri primele roade. Astfel, Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege prin care Parchetul National Anticoruptie a fost transformat in Directie, asa cum au convenit toate partidele la discutiile de la Palatul Cotroceni.
Procurorii anticoruptie au descins ieri dimineata la locuinta fostului patron al Tele 7 ABC, Paul Opris, un apropiat al familiei Nastase, dupa ce presa centrala a relatat ca a cumparat imobilul in 2001 de la celebra matusa a lui Adrian Nastase, Tamara Cernasov.
Plenul Senatului a aprobat ieri, cu o larga majoritate, legea privind aprobarea ordonantei de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea OUG din 2002 privind Parchetul National Anticoruptie.
Problemele pe care primarul Ion Ionita din Agigea le are cu Departamentul National Anticoruptie sunt, din punctul de vedere al acestuia, false probleme, "inscenari ale PSD", "facaturi".
Senatul a aprobat joi Ordonanta de urgenta a Guvernului privind infiintarea Departamentului National Anticoruptie. 109 senatori au votat "pentru", unul "impotriva" si s-au inregistrat doua abtineri.
Luandu-si rolul de mediator in serios, presedintele Romaniei, Traian Basescu, se va intalni in cursul zilei de azi cu liderii partidelor parlamentare, care vin din nou la Cotroceni, pentru consultari cu seful statului.
Solicitarea de perchezitie a imobilelor apartinand presedintelui Camerei Deputatilor, social-democratul Adrian Nastase, a fost respinsa ieri de parlamentari.
Procurorii anticoruptie fac verificari intr-un dosar primit de la Parchetul General, care are legatura cu fapte savarsite de mai multi oameni politici, printre care si deputatul Dan Iosif.
Radu Mazare a anuntat oficial inchiderea Primariei Municipiului Constanta. Asa poate fi interpretata declaratia de ieri a edilului, potrivit caruia nici un inspector al Primariei nu va mai avea curajul de a-si mai face datoria in urma represiunilor la care au fost supusi colegii lor.
Disparut de pe prima scena a politicii romanesti de aproape sase ani, Petre Roman incearca o revenire in forta. Si nu singur, ci impreuna cu omul alaturi de care a cladit practic Romania in care traim, Ion Iliescu.
google-analytics.com