Cautare

865 de rezultate pentru "discurs papa francisc" (2.72 secunde)
Google are nevoie de televiziune Eric Schmidt, presedinte executiv al Google, va sustine, vineri, un discurs la Edinburgh International Television Festival, fiind prima persoana din afara industriei TV care va face acest lucru.
Dan Puric, discurs incendiar: ... - Cineva, superficial, ar fi spus ca baiatul asta invitat in fata dumneavoastra are un discurs anti-european.
Regele Charles al III-lea a rostit vineri primul sau discurs catre natiune, un discurs de 10 minute inregistrat la Palatul Buckingham, in care si-a aratat recunostinta si respectul fata de mama sa si i-a laudat cei 70 de ani de domnie.
O oferta profitabila de papa bun cu discount substantial pentru pisicile mele, care nu se cuvenea ratata. ... OK, deci am ajuns de putin timp si am vazut inregistrarea jenei de discurs care ar fi trebuit sa fie prezidential.
Presedintele a lansat insa, pe 14 februarie 2007, intr-un discurs in Parlament, procedura de organizare a unui referendum pentru introducerea votului uninominal, acuzand coalitiile transpartinice impotriva reformei si impotriva dorintei opiniei publice.
Despre Ion Iliescu, al carui discurs nu poate fi numit o noutate, voi vorbi separat, cu alta ocazie.
Iuscenko va tine un discurs in fata Camerelor reunite ale Parlamentului, insa el va fi primit doar de presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, nu si de cel al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, care participa la lucrarile Congresului PSD.
"Sa faca ceea ce crede de cuviinta” Batalia decisiva se da insa azi, la Consiliul National al partidului, cind se asteapta ca Iliescu sa tina un discurs dur prin care sa infiereze schimbarile din partid.
Cateva zeci de mii de persoane au participat sambata seara pe stadionul municipal din Targu-Mures la un concertul sustinut de formatia un-gara Omega, spectatorii huiduindu-l pe presedintele UDMR, Markó Béla, care a incercat sa sustina un discurs inainte de inceperea concertului.
(continuare) Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana El s-a pastrat feciorelnic neatins in autonomia saraciei si a mitologiei sale, pentru vremuri cand va putea sa devina temelie sigura a unei autentice istorii romanesti.
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Discurs de receptie in Academia Romana Iata conceptii, viziuni, presimtiri, cari cresc in chip firesc, chiar in imaginatia copiilor in lumea satului.
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana Am fost invrednicit de inalta cinste de a fi ales membru al acestei ilustre institutii intr-un moment cind s-a procedat la o largire a cadrelor academice, largire ceruta, daca nu ma insel, de sporul spiritual al tarii.
Pentru ca un discurs a fost, un discurs incendiar. Tinuta intelectuala ii dadea Gabrielei autoritate, complexandu-i pe tovarasii de la prezidiu.
Varga a recitat apoi un frumos discurs sculptat in lemnul unui limbaj demagogic, vorbind despre echipa care nu precupeteste nici un efort pentru bunul mers la lucrurilor si amintind celor prezenti ca "este prima data cand Guvernul a elaborat o strategie pentru protectia plajelor si conditii minime pentru turism".
Discurs tipic de final de mandat La scurt timp dupa afirmatiile prim- ministrului, Mircea Geoana a declarat ca discursul lui Tariceanu a fost unul tipic de final de mandat, de om disperat. ... (...) Este un discurs tipic de final de mandat, de om disperat", a spus liderul PSD.
Liderul UDMR, Marko Bela, a declarat sambata, referitor la preocuparea conservatorilor de a da o alternativa Aliantei PNL-PD, ca ar fi periculoasa constituirea unui pol care sa atraga toate formatiunile cu discurs nationalist, fie el chiar si moderat, din Romania.
Un zvon lansat de "idioti" Vanghelie a spus ca Nastase a avut, probabil, in intentie sa lanseze o platforma in PSD cu prilejul Consiliului National al partidului, care se va desfasura la 3 noiembrie, dar ca si-a schimbat ideea si ca vrea sa tina doar un discurs.
Presedintii roman si bulgar, Traian Basescu si Gheorghi Parvanov, vor rosti la Bruxelles cate un discurs oficial in fata Parlamentului European maine, la ora 16.00, si, respectiv, joi, la ora 12.00, ambii avand prevazute intrevederi cu presedintele Legislativului UE, Hans-Gert Poettering.
"In primul rand, Traian Basescu foloseste un discurs duplicitar, unul pentru oficialii europeni si altul pentru consumul intern. ... Probabil sfatuit de oameni ceva mai calmi, mai intelepti si mai cunoscatori ai politicii europene, a avut un discurs care trebuie apreciat in mare parte.
Mihailescu, Mircea Mihaies, Vladimir Tismaneanu, Traian Ungureanu, Mircea Cartarescu, Tom Gallagher si Stere Gulea, semnatari ai unui "Apel catre clasa politica" sustin ca seful statului "zgandare focarele de infectie ale societatii noastre", este un "presedinte pentru alte coordonate istorice", care a condamnat comunismul printr-un "discurs exemplar".
google-analytics.com