Cautare

1917 de rezultate pentru "directia" (2.94 secunde)
Directia Regionala de Drumuri si Poduri Constanta a obtinut, in cursul zilei de ieri, si ultimul aviz necesar demararii constructiei soselei de centura, care va descarca orasul Constanta, dar nu numai, de povara masinilor grele care merg spre port.
Consilierul judetean democrat Iulian Arama este nemultumit de faptul ca pe ordinea de zi a ultimei sedinte de Consiliu Judetean (CJ) nu s-a aflat si un raport de control al Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului (ANPDC) referitor la Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului (DGASPC) Galati si solicita o sedinta extraordinara pentru ca acest subiect sa fie discutat.
Din 1990 si pana in prezent, Florin Vodita si-a desfasurat activitatea in cadrul Ministerului Afacerilor Externe, la Ambasada Romaniei la Londra, la Departamentul pentru Integrare Europeana din cadrul Guvernului Romaniei (prin detasare), la Directia de OSCE si Cooperare Regionala - MAE, la Directia Cooperare Regionala si Politici Economice - MAE, si la Ambasada Romaniei la Berlin.
Fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Mischie, a fost audiat ieri de procurorii anticoruptie din Bucuresti, în calitate de martor în dosarul ROMSILVA.Fostul presedinte al PSD Gorj, Nicolae Mischie, s-a prezentat ieri la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat în calitate de martor în dosarul ROMSILVA.
Sunt aici ca sa vorbim despre directia in care merg banii pentru ca s-ar parea ca in continuare Directia pentru Protectia Copilului a avut un buget important, totusi acesti bani se duc in continuare in amenajarea centrelor, amenajarea spatiilor din jurul centrelor, lucru de care copiii beneficiaza indirect", a spus Mirel Hagiu Primarul din Mastacani s-a intors la "vatra" Dupa o perioada destul de scurta in randul conservatorilor, dupa ce a petrecut cativa ani buni in cadrul fostului Partid Democrat, primarul de la Mastacani, Ivan Costica, s-a intors la democrat-liberali cu o falca-n cer si una in pamant.
Conform organigramei MAE, secretarul general este subordonat direct ministrului si are in subordine Directia Generala Afaceri Consulare si Directia Generala Afaceri Juridice.
270 din 10 martie 2008 a Curtii Constitutionale, procurorul general al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, sesizat prin referate transmise pe 29 iulie 2008 de Directia Nationala Anticoruptie", a solicitat Camerei Deputatilor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase si Senatului, pentru Ioan Melinescu."Solicitarile s-au facut în baza deciziei Curtii Constitutionale din 5 iulie a anului trecut, prin care s-a decis ca se impune obtinerea avizului si pentru fostii ministri, chiar daca procesele se aflau deja pe rol.
Deoarece functia de director a fost scoasa la concurs in luna iunie 2007, Directia Judeteana de Statistica a fost condusa de directorul adjunct al institutiei, Emil Mocanu.
Pana la numirea unui nou sef la Directia de Agricultura si Dezvoltare Rurala, liberalii se succed pe functia respectiva. ... “Eu voi asigura interimatul la Directia de Agricultura pana la numirea oficiala in functie a noului director.
PSD si PDL au nominalizat oamenii pe care ii sustin pentru preluarea functiilor de conducere in institutiile deconcentrate, insa numirea oficiala a acestora mai dureaza. La Directia de Munca si Protectie Sociala Constanta, schimbarea ar putea avea loc chiar saptamana viitoare.
Cladirea cu patru etaje situata pe strada Mircea cel Batran din municipiul Constanta, care la inceput a fost prevazuta ca sediu doar pentru Inspectoratul Teritorial de Munca si Directia de Munca si Protectie Sociala, la ora actuala a devenit neincapatoare pentru 4 institutii, care sunt nevoite sa foloseasca util fiecare metru patrat.
La Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta, aproape in fiecare saptamana se schimba sefii. Astfel, dupa retragerea lui Gheorghe Albu de la sefia DADR, conducerea institutiei a fost din nou preluata, interimar, de Iancu Sapera.
Directia Piete, Targuri si Ogoare (DPTO), din cadrul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat (READPP), pune la cale o actiune de identificare a tuturor producatorilor cu potential din judetul Constanta.
Directia de Protectie a Plantelor din subordinea CJ a fost transformata in societate comerciala cu capital al CJ pentru a o face profitabila.
Directia de Munca si Protectie Sociala a judetului Constanta are de ieri, 9 aprilie, un nou director executiv, in persoana Valentinei Munteanu (foto), care a fost pana, miercuri, director adjunct la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Constanta.
Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, in sedinta de pe 2 aprilie, incetarea detasarii pentru cei cinci procurori care lucrau la Directia Generala Anticoruptie.
De asemenea, Gheorghe Dinca, director adjunct la Directia pentru Siguranta Alimentelor a confirmat ca, vineri, a venit instiintarea privind demiterea din functie.
Cu toate greutatile, Directia Silvica a continuat in aceasta perioada campania de impadurire, cat si de identificare a terenurilor degradate.
Este vorba despre Lenuta Chira, detasata prin delegatie pe acest post de secretar al orasului, dupa ce Niculina Palosanu a ales sa se transfere la Constanta, la Directia Agricola.
De asemenea, pentru a economisi o parte din bani, edilul a precizat ca prefera sa lucreze in regie proprie, mai precis cu echipa de constructori de la Directia Publica de Confort Urban.
google-analytics.com