Cautare

1917 de rezultate pentru "directia" (2.76 secunde)
Oficieri la DSVSA si APS Dolj Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Dolj are si ea un nou director coordonator. ... In locul lui Marius Simcelescu, care a asigurat interimatul inca de la desprinderea de Directia de Munca, a fost numita Mihaela Ceana.
Cea de ofiter sub acoperire al Serviciului de Informatii Externe, Directia "C" Contraspionaj Extern. ... Sursele noastre afirma ca diplomatul a lucrat la mai multe directii, printre care si Directia "C" Contraspionaj Extern, urmasa vestitei UM 0195, sau Formatiunea Y .
Inca un post de director Pentru eficientizarea activitatii executivului local, edilul doreste ca, prin noua organigrama, sa reorganizeze Directia de Investitii si Servicii Publice, condusa acum de Nicu Tutu, in calitate de director executiv, si Adriana Motocu, in calitate de director executiv adjunct.
Directia Silvica vrea sa rezilieze o parte din contractele de paza Cele 2.880 de hectare de padure luate in paza si administrare de Directia Silvica Craiova reprezinta aproximativ 26% din totalul suprafetei de padure privata. ... In cazul rau-platnicilor, Directia intentioneaza sa rezilieze contractele de paza si administrare.
la Directia Generala a Finantelor Publice ramane Bogdan Hutuca, la Casa de Asigurari de Sanatate a Judetului - Liviu Mocanu, in timp ce la Sucursala Judeteana a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura PSD Constanta il propune ca sef pe Aurel Susman, iar la Sucursala Judeteana pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala - pe Boris Parpala.
Senol Zevri (PD-L) - Agentia pentru Protectia Mediului (daca il accepta aliatii social-democrati), Florian Constantin (PD-L) - Inspectoratul Teritorial de Munca, Ioan Toanchina - Unitatea de Administrare Judeteana ANIF (PD-L), Cristina Branzoi (PD-L) - Directia Judeteana de Tineret, Romulus Minca - AJOFM.
Consilierul local Constantin Margarit este nominalizat la conducerea Casei de Cultura a Studentilor, iar Daniel Drignei, la Directia Silvica (DS).
Numarul cadrelor didactice care au declarat la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati ca mai au o sursa de venit in afara de salariul primit este foarte mic, tinind cont de numarul mare de anunturi aparute la rubrica de mica publicitate din ziarele locale, in care profesorii ofera pregatire la diferite materii.
Directia Generala a Finantelor Publice (Bogdan Hutuca), Casa de Asigurari de Sanatate (Liviu Mocanu), Capitania Zonala Constanta (Alexandru Mezei), Oficiul de Autorizare si Control in Turism (Corina Gheorghe), Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (Viorel Costache) si Directia Judeteana pentru Sport (Elena Francu).
Conform demersurilor Casei Judetene de Asigurari de Sanatate (CJAS) Constanta, de a prelua de la Directia de Sanatate Publica (DSP), imobilul situat pe Bd. ... 57, Directia Sanitara de Constrol risca sa ramana in strada.
Deoarece noul pachet salarial intrat in vigoare de la 1 ianuarie, cuprinzand majorari salariale sau acordarea unui anumit numar de salarii in momentul pensionarii sau al producerii unor accidente de munca, nu a fost inregistrat la Directia de Munca, acordarea acestor drepturi este la latitudinea administratiei.
Solutia propusa de municipalitate, constructia unui pasaj subteran pe directia Progresul - Geniului, sta pe lista de obiective "de inceput" de ani de zile dar lucrarile par a nu mai incepe niciodata.
Directia de Transporturi din cadrul Primariei Capitalei a realizat, miercuri, o prima prezentare a proiectului de reorganizare a circulatiei din Bucuresti in cadrul Comisiei de Urbanism.
Recent, Jan Aldrich, directorul unui proiect consacrat documentarii istoriei timpurii a fenomenului OZN, a facut analiza unui Raport inaintat de Directia de informatii a US Air Force catre JIC, cu privire la obiectele aeriene neidentificate.Documentul, initial Top Secret, a fost cautat timp de 20 de ani pana sa fie identificat si desecretizat, in urma unei cereri bazate pe legea accesului la informatii.
directia strategica a PNL, directia agendei si exercitiul guvernarii, directia relansarii partidului, directia doctrinara si directia de unificare a fortelor de centru-dreapta.
Dupa ce timp de mai bine de o luna, Directia de Munca si Protectie Sociala Constanta ramasese fara sef, prin plecarea Danielei Dragomir la Oil Terminal, incepand de azi DMPS are, oficial, un nou director executiv.
Mult disputatul Inspectorat Scolar Judetean (ISJ) revine astfel PSD, care a mai castigat in urma "tragerilor" Directia de Agricultura, Directia de Sanatate Publica, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Agentia pentru Prestatii Sociale, Casa de Pensii, Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura, Directia de Tineret, Inspectoratul de Stat in Constructii sau Directia Apelor.
Daca miercuri si-au sustinut proiectele candidatii pentru posturile de directori coordonatori si directori coordonatori adjuncti din institutiile subordonate Ministerului Muncii, ieri a venit randul celor din Directia Judeteana de Tineret si Directia pentru Sport.
Somat pentru un teren inexistent Problemele lui Gheorghe Radulescu au inceput in urma cu doua luni, cand Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova l-a somat sa plateasca un impozit pentru un teren pe care nu l-a avut niciodata.
Directia pentru Cultura "Constantin Brancusi" din cadrul Primariei Targu Jiu a fost infiintata doar cu numele pentru ca nu functioneaza inca. ... Infiintata in urma cu peste doua luni printr-o hotarare a Consiliului Local Targu Jiu, Directia de Cultura "Constantin Brancusi" nu exista decat cu numele.
google-analytics.com