Cautare

310 de rezultate pentru "diana" (7.49 secunde)
Gandurile si amintirile imi zboara la zecile de oameni faini pe care i-am coordonat, recunostinta se duce spre colegii alaturi de care am crescut profesional (Raluca, Liana, Andra, Oana, Razvan, Cristina, Dragos, Bianca, Dani, multumesc!), iar increderea se indreapta catre Diana si Raluca, ale mele colege care vor coordona wall-street.ro, respectiv InternetCorp.
\"Nu se respecta programul aici si pe 27 este ultima zi in care trebuie sa depunem dosarul si nu striu daca pina atunci vom reusi toti sa obtinem acest aviz\", a declarat Diana Panait, una dintre viitoarele profesoare care de zile intregi se chinuie sa intre in posesia avizului.
Diana Pop, presedintele Sindicatului "Finante Bihor", afiliat la "Sed Lex", ne-a comunicat ca a fost luata in discutie si actiunea Guvernului de a reduce cu 25% functiile publice, urmand ca in cadrul aceleiasi echipe sa se discute si acest aspect.
Diana Popa, presedintele Sindicatului "Finante Bihor", ne-a comunicat ca liderul Cartel Alfa nu cunoaste faptul ca functionarii publici au un statut special si nu poate incheia "contract individual de munca", ei sunt numiti in functia publica, depun juramant de credinta pe baza unui ordin de numire si exercita prerogative de putere publica.
Si, din pacate, cu astfel de cazuri ne confruntam mai ales in randul tinerilor", a declarat Diana Iancu, inspector resurse umane la una din firmele care a ofertat locuri de munca in domeniul confectiilor.
Prima care a completat declaratia de avere in 2007 este Diana Busoi, sefa Inspectoratului Scolar Judetean. Conform datei inscrise pe document, 1 ianuarie 2007, dupa noaptea de Revelion consilierul democrat s-a pus pe socotit averea, insa bilantul a ramas cam acelasi de anul trecut:
In acest sens, noi le-am explicat cum sa redacteze o cerere de finantare si am organizat in scoli o campanie intensiva de consiliere", a explicat Diana Busoi, inspector scolar general al ISJ Dolj.
696/2007 privind declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata situate pe amplasamentul lucrarii „Reabilitare DN 66 Petrosani - Simeria, între km 131+000 si km 210+516, din cadrul etapei a IV-a de reabilitare a drumurilor nationale, pe teritoriul judetului Hunedoara“.Diana MITRACHESituatiile de urgenta, gestionate cu fonduri UEAutoritatile locale din Dolj ar putea beneficia în curând de utilaje de deszapezire sau de masini de pompieri cumparate cu fonduri ale Uniunii Europene.
Si, din pacate, cu astfel de cazuri ne confruntam mai ales în rândul tinerilor“, a declarat Diana I., inspector resurse umane la ultima Bursa a locurilor de munca pentru ramurile deficitare în forta de munca organizata de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.Merit eu sa investeasca firma în mine?Pentru a evita astfel de situaii, specialistii în resurse umane va sfatuiesc sa descoperiti cât valorati ca angajat din punct de vedere financiar.
Diana Voiculescu, de 30 de ani, a stat la coada cu copilul de un an si câteva luni în brate.
Diana Voiculescu, de 30 de ani, a stat la coada cu copilul de un an si câteva luni în brate.
Mangalia Sud, Saturn - plaja Diana si sectorul cuprins intre Eforii. Doar 2 stelute au primit sectoare de plaja din Eforie Nord, Eforie Sud si Venus Nord.
Salariile se maresc, locul de munca e mai sigur, poti sa-ti rezolvi probelemele personale în timpul muncii", a fost de parere Diana Diaconu, de 24 de ani.
Salariile se maresc, locul de munca e mai sigur, poti sa-ti rezolvi probelemele personale în timpul muncii", a fost de parere Diana Diaconu, de 24 de ani.
Impreuna cu el mai sunt anchetati pentru aceeasi infractiune Micu Stana Panisoara, fostul director financiar-contabil, si Diana Dumitrascu, sefa Departamentului Juridic al SNLO, in perioada in care Societatea Nationala a Lignitului Oltenia a cesionat catre un SRL de apartament, din Bucuresti, toate creantele unitatii.
Vizati de procurorii anticoruptie sunt, in principal, Eugen Davidoiu, fostul director al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, Micu Stana Panisoara, fostul director financiar-contabil, si Diana Dumitrascu, sefa Departamentului Juridic al SNLO, in perioada in care Societatea Nationala a Lignitului Oltenia a cesionat creantele.
Pe 17 septembrie, Emil Pop si Diana Metiu International organizeaza lansarea Camerei de Comert si Industrie Romania - Austria. Invitat special va fi Berhard J.
Unii dintre cei mai mari dezvoltatori nationali si international, reprezentati de Diana Metiu International, au asteptat acest targ pentru a-si prezenta ofertele speciale.
Deschiderea acesteia a fost facuta de Diana Metiu, General Manager of DMI and PR Manager of Stirbey Domain, dupa care a tinut un speech Emil POP, President of Romanian - Austria Chamber of Commerce & Industry.
In plus, corespondentul CNN Diana Magnay va vorbi cu personalitati de marca precum Ion Iliescu, Mircea Dinescu, Ion Caramitru, Victor Rebengiuc si altii.
google-analytics.com