Cautare

310 de rezultate pentru "diana" (4.83 secunde)
Mihai Mija si Diana Velica au fost invitati la petrecerea de la Castelul Bran. Diana Velica este cea care a dus Romania la festivalul Burning Man.
Andi Vasluianu si Diana Roman sunt actorii care au reusit sa transforme acest videoclip intr-un adevarat film cu un final fericit, potrivit unei povesti romantice. ... Nathan, de 9 ani, si Diana, de 8 ani.
DIANA de 25 de ani, ambii din Bucuresti.
Printul Harry a vorbit despre moartea mamei sale, Printesa Diana. Harry: "Toata lumea credea si simtea ca o cunoaste pe mama noastra" Harry:
Legea pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari a fost votata, luni, de plenul reunit al Parlamentului cu 382 de voturi pentru si trei abtineri. Sedinta fost perturbata de senatoarea independenta Diana Sosoaca. "Pensiile speciale sunt o minciuna. Legea este neconstitutionala", a strigat Sosoaca.
In aceeasi situatie sunt candidatii tulceni Ion Vargau si Diana Roman, care au participat la lansarea primei lucrari de executie a alimentarii cu apa a comunei Grindu, in cadrul Proiectului de Dezvoltare Rurala, in timp ce colegul lor Vladimir Manastireanu participa la inaugurarea unei investitii cu finantare SAPARD la fabrica de mezeluri Campofrio.
Printre colaboratorii primului numar s-au numarat Marius Guta, Magda Spiridon, Elena Tomulescu, Diana Protopopescu, Alecu Racoviceanu, Tatiana Dabija, Ioana Popescu sau Paul Andone.
Declaratia lui Munaf este una din probele pe care acuzarea le aduce pentru a sustine vinovatia lui Hayssam in organizarea rapirii, fiind semnata de avocatul clujean imputernicit pentru a-l reprezenta pe acesta, Elena Diana Budusan.
Printre colaboratorii primului numar s-au numaratMarius Guta, Magda Spiridon, Elena Tomulescu, Diana Protopopescu,Alecu Racoviceanu, Tatiana Dabija, Ioana Popescu sau Paul Andone.In prezent, Gardianul este editat de SC Best Media Press, iarcolegiul editorial este format din Lidia Popeanga-Mitchevici, AlecuRacoviceanu si Val Valcu.
Sa le tinem pumnii stransi fetelor care azi sunt in concurs! Larisa, Diana sa mai luati si azi un aur pentru Romania!
Sorin Ienulescu si prof. Carmen Paraschivescu. Moment artistic: pian si recital Edith Piaf cu Diana Matei. Invitat special: Andreea Berecleanu.
La standul dedicat copiilor,Bookfest Junior, cat si la standurile proprii, editurile Arthur, Booklet, Cartea Copiilor, Cartier, Casa, Casa Radio, Corint Junior, Curtea Veche Publishing, Diana, Frontiera, Humanitas/Coltul H Junior, Integral, Litera, Nemi, Niculescu, Polirom, TREI / Pandora M dar si distribuitori de carte pentru copii precum Maya's Amazing Bookland (distributor Usborne) au pregatit pentru cei mici zeci de lansari de carte, ateliere si evenimente interactive menite sa-i familiarizeze cu minunata lume a cartilor.
Ionel Valentin Vlad, Presedinte al Academiei Romane, Excelenta Sa Bogdan Lucian Aurescu, Ministru al Afacerilor Externe, Domnul Sorin Mihai Campeanu, Ministru al Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Doamna Gabriela Szabo, Ministru a Tineretului si Sportului, Domnul Raed Arafat, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne si Doamna Diana Voicu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului pentru Societatea Informationala.
de exemplu, cineva care crede ca Printesa Diana a fost asasinata in mod deliberat este, mult mai probabil sa creada si ca aselenizarea a fost o farsa.
http://diana-kundalini.blogspot.ro infomreaza: Nu doar se spune”, ci este adevarat: pentru hoti nu exista lacate. Plus ca internetul e cam plin de indicatii despre cum sa spargi o yala”.
Mentionez ca, asa cum a observat si Mircea Eliade, San-Ziana vine din latinescul Sancta Diana - zeita antica a Lunii si a creaturilor padurii, ceea ce explica perfect asocierea ei cu zanele si cu ielele.
Doamna Diana Georgescu a organizat atunci un eveniment chiar la fizician acasa, intr-un orasel aflat nu departe de Bucuresti. Acolo am aflat, intr-o dupa amiaza de toamna, aproape totul despre inventiile fizicianului.
Diana Busoi, inspectorul general din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, este membru in consiliul de administratie al SC AVICOLA Tartasesti, unde castiga lunar, conform declaratiei de interese, 8,6 milioane.
Incercam sa fim buni vecini cu clientii nostri din cartier si ii informam printr-o revista bilunara despre schimbarile de preturi si produsele din magazin", a explicat Diana Teodorescu, director market Big Family.
"Nu am avut 14 milioane de euro la momentul inceperii lucrarilor, ci am construit cateva vile, iar cu banii obtinuti din vanzarea acestora am finantat constructiile la alte cladiri incluse in proiect", a declarat pentru Mediafax Relu Fenechiu. (Diana Nedelcu)
google-analytics.com