Cautare

332 de rezultate pentru "diana stanciulov" (3.71 secunde)
Criza tine insa cont de grade, astfel incat sefii din Politie si SRI care vor veni vara aceasta la hotelurile Meridian, din Mamaia si Diana, din Saturn, nu vor duce lipsa de nimic.
SJU Slatina are de miercuri un nou manager, Diana Iacobescu. ... Diana Iacobescu este necasatorita si este avocata. ... "Diana Iacobescu este noul manager al spitalului din Slatina.
Deputata PNL Diana Tusa este furioasa pe un coleg de la PDL - Dan Radu Zatreanu - ca a depus si el un proiect de lege privind declararea datei de 24 ianuarie, zi libera.
Afla cine riposteaza la profetia lui Lazaroiu legata de o posibila coalitie PSD-PDL Diana Tusa, deputat PNL, a postat, marti, pe blogul sau un comentariu in care afirmatiile fostului consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, despre o posibila uniune PSD-PDL si probabil UNPR in 2013, sunt catalogate drept "gafe" care nu fac decat sa confirme disperarea celor din PDL.
Simona Man, Diana Voiculescu, Liviu Neagu, Eugen Mihalache, Radu Orzata, Edi Dumitrascu, Daniel Fenechiu. ... In urma cu cateva zile, la ultima discutie cu Diana Voiculescu si Dan Diaconescu, eu si Tudor Barbu am cerut schimbarea conducerii partidului si organizarea unor alegeri libere in partid.
Au fost prezente numeroase personalitati din lumea sportului, fosti jucatori de oina, actuali jucatori, invitari speciali ce au adus un aport considerabil in promovarea sportului national, dar si personalitati politice- Ministru Delegat pentru Romanii de Pretutindeni Bogdan Stanoevici, Ion Tuca, reprezentantul Asociatiei Majestatii Sale, deputat Diana Tusa, deputat Ioan Tamaian, Dumitru Graur, Gabriel Gherghescu, director TVR 1 , Marian Dragulescu, Tuncay Ozturk, Thea Haimovitz, Ioana Mihut (Plafar-Centrofarm), Cristina Grama, Alexandra Pacuraru, Gianina Corondan, Ramona Ilie, Daniela Vladescu, Ansamblul Ciocarlia si grupul Miniton au fost doar citiva dintre cei care au onorat seara dedicata sportului nostru national.
Despre piesa "Ma Ma He", Diana Matei spune ca are toate sansele sa ajunga la inimile publicului. ... Diana Matei a tinut sa laude profesionalismul de care au dat dovada organizatorii Eurovision.
Printesa Diana a avut un rol important in debutul actritei in cinematografie O adora pe Printesa Diana si era la curent cu toate noutatile despre ea.
Diana Canea este de profesie arhitect si are un Birou Individual de Arhitectura - arhitectura, urbanism, amenajari si decoratiuni interioare, pe Strada Emil Racovita nr. ... Acum, ma puteti gasi la targurile organizate in curtea Muzeului Taranului Roman", mai spune Diana Canea.
Asa cum si-a obisnuit publicul, Diana Matei imbina ritmurile moderna cu muzica pur romaneasca intr-o armonie cum numai ea o poate face. ... Propun o noua abordare a acestei melodii, o interpretare unica, dedicata special publicului care iubeste muzica traditionala romaneasca", a declarat Diana Matei.
Lansarea de carte va incepe la ora 18.00 si o are ca invitat special pe actrita Diana Roman. ... Diana Roman. ... Nascuta pe 27 Martie 1991 (de Ziua Mondiala a Teatrului), Diana a copilarit in orasul Ramnicu Valcea, unde a si urcat prima oara pe o scena profesionista.
"Cele doua Diane" despre care povesteste Alexandre Dumas tatal sunt Diana de Poitiers, amanta favorita a lui Henric al II-lea, si fiica ei, Diana de Castro.
Diana Cavallioti, Alexandru Pavel, George Costin, Nicoleta Hancu, Adrian Nicolae, Sorin Miron, Andrei Hutuleac, Andreea Gramosteanu, Alin Florea/Andrei Radu, Codrin Boldea, Matei Arvunescu, Carol Ionescu, Costin Dogioiu, Flavius Calin, Marian Olteanu, Vociu Aanitei, Andrei Redinciuc, Stefan Mohor, Paul Radu, Nicoleta Bucur, Paula Safciu.
Pe data de 25 mai a.c., incepand cu ora 19.00, Palatul Odeon Imperial Glamour va gazdui o petrecere traditionala de neuitat cu renumitul Taraf Cleante si Diana Matei.
02.06.2017 Inainte de a deveni Wonder Woman, Diana a fost printesa din Amazon, crescuta intr-un paradis izolat si antrenata pentru a fi invincibila in lupta.
Diana Manole si Raid au avut lucrari ce ce au fost vandute cu 1800, respectiv 2500 euro. ... Diana Manole si Raid sunt doar doi dintre artistii de care suntem foarte mandri.
Sotii Diana si Peter Szekernyes din Cluj, de la Pelino Leather, au venit cu un stand cu genti din piele la targul 100 de traditii romanesti organizat in curtea MTR. ... Cel mai bine la targul asta au mers gentile cu cai, ne-a spus Diana Szekernyes.
Nu conteaza daca fumezi de 40 de ani sau de o luna Diana Vasiliu, 29 de ani, a scapat de sclavia viciului intr-o dupa-amiaza, dupa ce a citit pe nerasuflate cartea lui Allen Carr, Easyway to stop smoking (In sfarsit, nefumator).
Diana Tampu, vorbitor motivational, Trainer & Consultant, reprezentat Valquer, au fost utile pentru viitoarele mame. ... Diana Tampu, reprezentant Valquer: ... Diana Tampu, vorbitor motivational, Trainer & Consultant, reprezentat Valquer a venit in intampinarea publicului cu sfaturi utile, mai ales ca aceste produse pot fi utilizate si de femeile insarcinate sau care alapteaza:
Diana Matei, solista ansamblului Profesionist al Armatei si a tarafului Cleante, este absolventa de Conservator, studenta la UNATC - anul 2, la Doctorat anul 2 la Conservator. ... Diana este absolventa a liceului Dinu Lipatti.
google-analytics.com