Cautare

830 de rezultate pentru "diana matei" (3.14 secunde)
Prima tema, Sanatatea e mai buna decat toate, a pus accent pe importanta analizelor medicale generale alaturi de reprezentantul Centrului Medical Matei Basarab, dr. ... ColonHelp, Ropharma, Centrul Medical Matei Basarab si Farmec au fost alaturi de mine in cadrul primului eveniment, unde am oferit solutii pentru subiectele dezbatute.
Vrajitorie si magie in vremea lui Matei Basarab Mircea cel Batran si cavalerii templieri nu au fost singurii care au exploatat zona.
Crina Matei este cantareata si actrita, locuieste in Bucuresti si este cunoscuta publicului din aparitiile sale la televiziuni precum TVR 1, Antena 1, Kanal D si Euforia TV, unde a avut diverse emisiuni-spectacol. ... In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Crina Matei ne-a raspuns la cateva intrebari.
Am vrut sa fac plaja la Mangalia, dar nu mi-a placut, asa ca am "migrat" aici, pe Plaja "Diana" (Saturn)..." Elena Tamas, 47 de ani, medic, Sibiu: ... La Mangalia, plaja este murdara si de aceea am venit cu cei mici pe plaja "Diana".
Alaturi de acesta, a fost exclus din partid si deputatul Diana Tusa. Pentru Tusa au fost 104 voturi "pentru" excludere, respectiv 41 de voturi "impotriva".
Ba mai mult, nu se stie pe cei cai, a aparut informatia conform careia inspectorul general Diana Busoi si-ar fi dat chiar demisia, pentru a face loc altcuiva.
Referitor la termenul de 15 mai (termen-limita de aprobare a codurilor), despre care nu se stie inca cine l-a propus, Diana Hatneanu, directoare executiva APADOR-CH, a declarat ca propunerea nu a fost formulata nici de Ministerul Justitiei si nici de Comisia Europeana.
In locul lui Orban, ca membru al comisiei va fi numita liberala Diana Tusa - Orban fiind plecat in concediu timp de o saptamana.
Diana Luncan, inspector al Serviciului de Sanatate Animala din cadrul Directiei Sanitar-Veterinare Constanta. ... Mai mult decat atat, orice actiune veterinara a incetat sa se mai efectueze fara cunoasterea efectiva a biografiei animaluluiā€, ne-a declarat Diana Luncan, inspector in cadrul DSV Constanta.
Probleme s-au gasit la comercializarea de produse asa-zise "cosmetice": apa de gura "Cellitta", "Diana", "Galenica" smarci fabricate de: ... Maramures (Diana): SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
Diana Busoi. Cei care nu vor indeplini aceasta obligatie risca sa-si piarda fotoliile de directori, intrucat, asa cum a mentionat Diana Busoi, "fiecare proiect va fi punctat, iar depunerea acestor proiecte va constitui un criteriu pentru evaluarea activitatii manageriale la fiecare scoala".
Contract de 319.470 de lei Purtatorul de cuvant al Complexului Energetic de la Rovinari, Diana Milea, a recunoscut existenta contractului si a mentionat ca toate unitatile care vor intra in componenta Electra beneficiaza de servicii de avocatura din partea Casei "Nemoianu".
Maria Diana Popescu) De cate ori nava se afla in deriva, marinarii in drept constitutional devin brusc legisti, schimba Constitutia, dau foc valurilor si declara stare de necesitate. ... Maria Diana Popescu - AGERO).
Asociatii societatii Premium News SRL sunt Nora Marcovici (50%) si Diana Tobosaru (50%). Nora Marcovici si Diana Tobosaru conduc agentia de publicitate Graffiti BBDO, detinuta de omul de afaceri Cristian Burci.
Livia Graur, Diana Bart, Sonia Argint Ionescu, Connie Preda, Adina Halas Hugeanu, Monica Colceriu, Camelia Baltoi, Dana Petcu, Oana Toma, Anca Iubu, Livia Boaja, Oana Lazar, Corina Kristaly, Ovidiu Muresanu si Andrei Nourescu. ... Diana Bart, prezentatoarea emisiunii Focus Monden, impartaseste cu noi tips-urile unei cine romantice, de exceptie.
Ildiko Barbu, Maria Vlasceanu, Florina Serban (portari) - Alexandra Gogorita (4 goluri), Mihaela Briscan (6), Carmen Ilie (2), Diana Patru, Andreea Ianasi (7), Nicoleta Tita Craciun (1), Irina Lazarin (4), Elena Nicu, Andreea Patuleanu (2), Mihaela Patuleanu si Andreea Mitran (2).
Diana Chelaru, Diana Bulimar, Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Amelia Racea, Larisa Iordache; Franta: Mira Boumejmajen, Manon Cormoreche, Youna Dufournet, Anne Kuhm, Aurelie Malaussena, Sophia Serseri;
Medalia de bronz a fost impartita de doua echipe participante, medalia de argint a mers la Afro-man Darius, aurul a fost castigat de curajoasa Diana care a schiat doar in costum de baie iar Cupa Master of the snow 2013 si ski-pass gratuit pentru tot sezonul a fost castigate de balerinele Loredana si Daria!
CSM Cluj-Napoca (Sandra Miclaus Vivoschi, Kata Korponay, Diana Anamaria Muntean, Andreea Diana Blindu) 04:01,89 3. CSU Pitesti (Alexandra Dobrin, Adelina Elena Buzdugan, Ana Maria Adela Prioteasa, Victorita Alexa Bogdaneci) 04:02,10
Diana Diana, cu referire evidenta la mama lui William si a lui Harry, este un prenume adorat la ora actuala.
google-analytics.com