Cautare

386 de rezultate pentru "deta timis" (2.56 secunde)
Cert este ca, pentru moment, cei din PSD Hunedoara au decis sa nu-i retraga sprijinul politic deputatului Ioan Timis, unul dintre sustinatorii lui Nastase, acesta fiind insa atentionat cu privire la declaratiile politice din ultima perioada.
In Romania sunt judete care au, singure, un PIB mai mare decat Republica Moldova, precum Timis, Prahova, Constanta sau Cluj, dar asta nu inseamna ca Republica Moldova este o zona de neglijat, pentru ca nu poti neglija aproape 4 milioane de consumatori si o tara care a facut progrese importante in ultimii ani.
Ministrul Justitiei a adresat o solicitare similara si presedintelui Curtii Militare de Apel Bucuresti, in vederea remiterii catre CNSAS a dosarelor care figureaza ca fiind predate de catre SRI in perioada 1990-1998 in custodia Tribunalului Militar Cluj, Tribunalului Militar Iasi si Tribunalului Militar Timis.
Astfel, vor avea loc alegeri pentru consiliul local in orasul Bocsa (Caras-Severin), comuna Popesti (Iasi) si comuna Teremia Mare (Timis).
Timis Se vor semnala : intensificari ale vantului, cu viteze care la rafala vor depasi 55-65 km/h si izolat 70 km/h si ploi slabe izolate.
Deputatul PSD de Timis, Ovidiu Branzan, unul dintre initiatorii motiunii, a declarat ca va fi inceputa o campanie de strangere de semnaturi in toata tara pentru demiterea lui Nicolaescu.
"Este vorba despre un control care se face de ani de zile si care a inceput acum o luna. Au fost verificate pana acum directiile Radauti si Timis, a venit si randul nostru ", ne-a declarat comisarul Tudorel Ene.
Urmeaza judetul Ilfov, cu 54 de companii si afaceri de 540 mil.lei, Prahova, cu 8 companii cu un business total de 401,8 mil.lei, Arges (22 firme/396,8 mil.lei), Timis (19/150,8 mil.lei), Brasov (13/90,4 mil.lei) si Buzau (10/87,5 mil.lei).
Pentru asigurarea stabilitatii politice si ramanerea la guvernare s-au pronuntat si filialele din Arges, Buzau, Botosani, Covasna, Calarasi, Dambovita, Dolj, Maramures, Satu Mare, Timis si Vrancea.
Pentru a nu inflama situatia, colonelul Ion Deheleanu, seful Militiei judetene, propune lui Radu Balan, prim-secretar al Comitetului Judetean de Partid Timis, sa opreasca actiunea de evacuare.
Potrivit verificarilor de pe lista deputatilor care au semnat memoriul, unul dintre acestia, Mircovici Niculae (minoritati - Timis), a votat pentru adoptarea legii - desi acum o contesta, iar alti 14 dintre cei 54 de semnatari au fost absenti la vot.
In comunele Barca din judetul Dolj, Lazarea din judetul Harghita, Breaza din judetul Suceava si Iecea Mare din judetul Timis se vor organiza alegeri pentru functia de primar.
Guvernul a aprobat organizarea de alegeri locale partiale in patru localitati care au ramas fara primari, respectiv in comunele Barca (Dolj), Lazarea din judetul Harghita, Breaza din judetul Suceava si Iecea Mare din judetul Timis, precum si in alte trei localitati care au fost infiintate in cursul acestui an.
Mitrea candideaza pentru functia de secretar general De asemenea, si-au mai inregistrat candidaturile Miron Mitrea (pentru functia de secretar general), presedintele PSD Dolj, Ion Calin (pentru functia de vicepresedinte regional reprezentand zona de sud-vest), presedintele PSD Brasov, Contantin Nita (pentru functia de vicepresedinte regional reprezentand zona de centru), presedintele PSD Timis, Ilie Sarbu (pentru functia de vicepresedinte regional pe zona de vest), presedintele PSD Galati (pentru functia de vicepresedinte regional pe zona sud-est) si presedintele PSD Ilfov, Gabriel Oprea, care nu a precizat daca opteaza pentru una dintre functiile de vicepresedinte regional sau una cu domeniu de activitate.
Fara contracandidati Pentru functiile de vicepresedinte regional Gheorghe Nechita (PSD Iasi) - pentru regiunea de nord-est, Ioan Rus (PSD Cluj) - pentru regiunea de nord-vest si Ilie Sarbu (PSD Timis) - pentru regiunea vest nu au contracandidati.
Proiectul a fost initiat de trei deputati liberali - Catalin Micula, Ioan Timis si Mircea Valer Pusca, a fost sustinut de Guvern, iar Senatul a fost prima Camera sesizata.
Inteleg ca domnul Boc, pe bani publici, face campanie directa PD", a spus Uioreanu. Totodata, Cristian Busoi, deputat PNL de Timis, a declarat ca sustinatorii presedin-telui suspendat intretin "o campanie murdara".
"Putem lua in discutie o lista locala, impreuna cu PN¥CD, ar fi o solutie sa mergem impreuna la alegeri", a declarat Busoi, care a adaugat ca pana la sfarsitul lui iunie PNL Timis "va sti ce inseamna coagularea cu PN¥CD".
Declaratiile au fost facute la lucrarile reuniunii largite a Comitetului de Conducere al PN¥CD Arad, eveniment la care, alaturi de liderul Marian Milut, au mai participat prim-vicepresedintele Aurelian Pavelescu si reprezentanti ai partidului din organizatiile Timis, Bihor, Hunedoara si Caras Severin.
Presedintele PNTCD Timis, Marius Popovici, a anuntat ca protocolul PNL-AP-PNTCD va fi semnat la 3 august, la Timisoara.
google-analytics.com